|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Modem spojiš na switch i na switch kačiš kompove...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Original upute za router mod je napisao Buddha, i možeš ih skinuti ovdje http://free-zg.htnet.hr/Marko/ADSLmodem.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Fala Pomo : cheers2 imao i ja isti problem : hello2 :
![]() |
#35 |
Premium
|
trenutno imam siemensov SE555 modem+router, koji se sa novim firmwarom dobro iskazao. Sluzi mi iskljucivo kao router+modem. Sva 3 kompa sam ubo u njega, kao i AP s kojim se spajam na wirelless mrezu. Jedina moja zamjerka je sto nema mac filtriranje u LAN-u, nego samo IP filtriranje u firewallu. Eh da, zaboravih reci da sam ga dobio od t-com-a, uz pretplatu na 2 godine. moja preporuka, uzmi nesto bolje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Dok je nama nas :)
|
Ma taj SE555 ja nebi nikada koristio zbog jedne stvari: Malo se bolje kužiš u računala, odeš na jezgra forum i skineš modificirani firmware i bez problema upadneš u taj router. Jedino ako imaš flat :P ali svejedno mislim da nikome nije drago da mu netko drugi lovu troši...oditer malo na navedeni forum pa pročitajte što rade po Osijeku ako se ne varam
![]() |
#37 | |
Laughing Man
|
Citiraj:
EDIT: Našao sam ga i nemam se namjeru registrirati samo da bi pregledao par postova. Ako može link na taj "modificirani" firmware, ako ne na forumu barem na pm... Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 15.03.2006. u 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Dok je nama nas :)
|
Ovo ti je firmware sa pojacanim signalom, znaci ako stavis ovo bi ti se signal trebao poboljsat i dodati neke funkcije na router: http://www.se515.com/ A za bas onaj dio sa hackingom treba otici na forum jer nema direkt link vec objasnjenja. Lijep pozdrav
![]() |
|
|