|
![]() |
#82381 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Cestitke na shoppingu. Nadam se da ce te dobro sluziti i da mi neces dati povoda da opletem po narodnom vozilu ![]() ![]() Moze doci otkud hoces, ako u menjualu pise da je normalno da trosi litru na 2 soma u problemu si... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82382 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Piše 0.5l/1000km i nemreš im ništa Ja bi rekao da je problem u ulju, jer guraju 0w20 koje je samo po sebi rijetko i još kad dodaš ove naše vrućine je još rijeđe. Čitao sam da u UK ne žele stavljat više 5w30, ne znam kakva je situacija kod nas A 0w20 se gura radi uštede u gorivu i da se smanji Co2, a sve na uštrb nas kupaca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82383 | |||
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Neda mi se sad opterećivati i oko toga ![]()
![]() |
![]() |
#82385 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako je proizvođač propisao 0w20 valjda inženjeri znaju zašto. I još ti na čep od ulja napišu. Ali uvjek se nađe pametni meho koji kaže da je ulje prerijetko. 5w30 stavljat. Zna on. 🤦 Ja vozim benzinca turbaka sa 200k km na grbači. Gazim ga, pa na 4k km nije potrošio kap ulja. Ako je motor još na traci sj..ban taj će trošit ulje bez obzira na gradaciju
![]() |
#82387 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Sada kada je van jamstva stavljam opet castrol LL 5W30. Živo me zaboli za eko regulative i norme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82388 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Gledao sam auto koji je imao samo jedan ključ, pa sam kontaktirao ovlašteni i rečeno mi je da to veselje košta £600, pa eto, pripremi se da ne bude jeftino i drži fige da Renault nema premijum cijene.
![]() |
![]() |
#82389 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82390 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Čestitam Igorr. Ja imam life plus oko 2 mjeseca i super zadovoljan sam ![]() Uzel sam harman kardon, DCC pro, family paket, one zaštite podnice, napoli felge, a dobio sam gratis gumene tepihe i kadicu za haubu. Dolphin gray, čekao sam oko 3 mjeseca. https://ibb.co/VYSdshcq https://ibb.co/hFKrnX8K
![]() |
#82391 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
btw. nakon preznojavanja oko turba, DPFa, ERGa ispalo je da je prva lamba sonda(ima dve) radila probleme na mom SCrossu 1.6ddis. Lampica motora, safe mod, visoka potrosnja itd.. sve zbog prevelike razlike u temperaturi izmedu te dve lambda sonde. Relativno jeftin popravak i vozi dalje normalno. To je drugi kvar na autu, prvi je bio grijac na 3cem cilindru.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82392 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zaboravio spomenut. Dobio sam sa autom rezervni kotač smanjenih dimenzija... Proizvođač, Linglong 🤣 Netko je tu spomenuo da kaj pišem gluposti 🤘 Doplatio sam za cjelogodišnje gume i u ponudi je pisalo ili Goodyear (bez navoda o modelu) ili Falken as220pro. Došle su mi Goodyear Vector 4season |
![]() |
![]() |
![]() |
#82393 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ovlašteni je kumu uzeo 1300kn za nove ključeve na Twingu prije 20ak godina. Ista situacija, izgubljen jedan ključ. Bio je bez auta tri tjedna jer su čekali novi kodirani ključ iz Francuske. Sad su druga vremena pa je za pretpostaviti da se process ubrzao i poboljšao od onda :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82394 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
I ja bi najradije cjelogodišnje jer u 99.999% slučajeva funkcioniraju. Najveći problem je poledica. Tu su baš puno lošije od pravih zimulja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82397 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Odi kod ona dva bosanca u garaži City Centar One West u ZG. Na početku pokretnih stepenica. Računaj oko 150 eura i 2 sata posla.
![]() |
#82398 | ||
Flajing super šiiiip
|
Evo na, nisi mi me mogao pustiti da guštam bar puna 24 sata sa svojim narodnim vozilom, nego me odmah bacaš u depru ![]() Ma taj V90 CC je top, fakat komadina od kvalitetnog auta. Citiraj:
![]() Ajde baš mi je drago čuti. Ma vjerujem da ću i ja biti ful zadovoljan. Moja jedina zamjerka je što mi auto ne budi baš neku emociju, ali prvenstveno ga kupujem kao udobno vozilo za familiju s kojim mogu po gradu a bome i potrpati hrpu stvari pa na duži put, a za to će se vrlo vjerojatno pokazati odličnim. Citiraj:
Probam se dogovoriti nešto s njima "van serijski", ali ako ne ide - kupim svejedno all-season pa ove ljetne koristim samo 3-4mj u godini. Jednostavno za moje potrebe i podneblje mi te all season imaju više smisla od zimskih. Na Insigniji su mi se pokazale kao top odluka.
![]() |
![]() |
#82399 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ili uzmes nove gume i neka ti ih smontiraju prije isporuke (meni su to napravili besplatno), a tvornicke prodaj dok su friske. Ovisno koje gume ti dolaze na autu, ako su neke poznatije lakse ce otici dalje kao nevozene. Meni su bile neke ecocontact, jbga trebao sam spustiti cijenu jer ocito nisu bas trazene i glupa je dimenzija, ali barem sam si dijelom kompenzirao nove cjelogodisnje. Mozda bi i vozio neko vrijeme te ecocontact da nije bio 8.mj i jesen pred vratima
![]() |
![]() |
#82400 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
I onda sam radi toga morao uzet odvojeno 2 paketa opreme što je bilo nekih 800e više. Jer su bili u nekom zajedničkom akcijskom paketu al su dolazili sa 20" kotačima, a to fakat nisam htio jer poznanik ima XC60 na 20" i njemu je CrossClimate 300e komad ![]() Gledo jučer kolko košta kod nas Vector 4season i u vulkalu su 150€ Hankok Kinergy za Suzukia sam platio 82e u Sloveniji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82401 | |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82402 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Ma ja se nadam nekom ljudskom dogovoru s ovima iz VW-a, makar izgubio i par sto EUR. A ako ne ide, svo zlo u tome da mjenjam gume iduće 3 sezone ![]() Citiraj:
![]() Moram baš pogledati koliko će me ispasti za moju dimenziju (18" je ali nisam gledao točno koje, a cjene tu isto znaju solidno varirati). EDIT: 235/55, super, tu sam i ja oko 150 EUR za goodyear! To mi je već ok. Nisam sad pratio neko vrijeme kakva je situacija sa zadnjim generacijama all season guma, kakav je odnos između continentala, goodyeara, hankoka... Kad sam uzimao je 4 season bila u top 3, nešto mrvu lošija od cc, a dosta me jeftinije ispala.
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. Jučer u 10:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#82406 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Igorr ni ja nisam nikad mislil da budem imal VW, baš su mi blah, ali kad sam ga vidio mi se dopal baš. Veliki je, dobro izgleda s tim felgama baš. Bilo je to ili kodiaq,al kad sam kh uspoređival mi je iznutra kvalitetniji VW bil. I meni je to obiteljski auto, vozim ga polako, DCC na full comfort, baš ga je dobro voziti. A v90cc mi je želja od kad je izašel, prelijepi auto, baš ono to mi je jedan od ljepših.
![]() |
#82407 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
A taj v90cc nam je očito svima želja, možda da otvorimo klub nesuđenih vlasinka dotičnog ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. Jučer u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82408 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82410 | |
Registered User
|
Kaj si rekao? ![]() Citiraj:
Pa dobro, bilo bi cudno da bas ne lice. Evo i carsized usporedbe: https://www.carsized.com/en/cars/com...xc90-2014-suv/ T5, 250ks benzinac Zadnje izmijenjeno od: rendula. Jučer u 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|