|
![]() |
#1893 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trenutno sam u fazi motoriziranja roleta i rolo zavjesa u stanu, kolega Rain ZG mi je pomogao kod dijela sa roletama (hvala jos jednom Rain) i to stvarno radi odlično. U zatvorenoj loggi imam ikeine rolo blackout zavjese koje su doslovno na mjeru i volio bi ih iskoristi da se motoriziraju. Mislim da taj model vise nije u ponudi, ali otprilike izgleda ovako: https://www.ikea.com/hr/hr/p/langdan...siva-40471828/ Cijev je mislim fi 22mm, s jedne strane onaj mehanizam koji drži zavjesu, sa druge strane samo "ležaj". Na aliju ima hrpa tih motora (opcija su mi i baterijske i strujne izvedbe) ali iskreno teško mi se snaći jer doslvno toga ima previse, pa ako je netko nešto slično radio, slobodno preporučite tj podjelite iskustva. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Događa li se kome da HA prestane izvršavati automatizacije? Prvi puta kad se dogodilo sam mislio kako je do restartanja routera i AP-a, međutim, drugi puta je sve bilo stabilno i opet iz čista mira neće recimo uključiti ili isključiti svjetlo. Senzor registrira pomak/mirovanje i šalje u app, ali HA jednostavno ne reagira. Onda restartam HA i neko vrijeme radi normalno. Odakle krenuti s troubleshotingom?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Rekoh ti da je jednostavno 😂 A sa motorom za ikeu sretno, nemam iskustva s tim jebiga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jeli Shelly Pro 1PM dovoljan za izmjeru ukupne potrošnje stuje u stanu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Taj mjeri samo potrosnju svog potrosaca. Treba ti ovo sto ti je Renesis napisao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|