|
![]() |
#1 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
USB memory stick popravak?
imam adata memory stick od 512MB (onaj gumeni) i samo jedan dan prestao raditi, svugdje sam isprobavao ali ga nigdje nece prepoznati...kupljen u ve-milu prije koji mjesec-dva ali nemam racun tak da mi tam nisu nis htjeli pomoci, kao nemogu naci racun itd, da sam se ranije javio kao bi...itd no sve u svemu zanima me da li nesto mogu napraviti da ga nekako ozivim? elektorsokovi ili nes slicno? ili neko popravlja ili moze popraviti? hvala unaprijed na pomoci i savjetima
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel smrdi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ak ga već ne popraviš bi mi mogao dati/prodati poklopac? Svoj sam izgubio, a ne mogu nabaviti novi (osim ako ne kupim stick). Čist sumnjam da se to more popraviti. Moja sućut. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
ne smrdi, tak da najvjerojatnije nije pregorio...kad sam ga upiknuo i nije radio, odma sam pomirišao ali nije se osjetilo nis...no i dalje nece raditi ak ne uspijem sredit dam ti poklopac, np
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Aaa, Bran je došo na zelenu granu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako ga nemaš,većina firmi neće se niti potruditi potraziti racun u kompjuteru,jer nemaju datum kupnje i niti priblizno broj racuna,a u kompjuteru imaju mozda nekoliko desetaka,stotina prodanih A-WIN stickova..... @Busy Mislim da nema spasa tvom sticku. Mislim,ima,ali niko to ne popravlja. Treba potrazit koja komponenta ti je crkla na sticku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
upravo o tome govorim bruno, račun u kompjuteru je jednako originalan koliko i onaj koji si ti dobio u ruke, nema NIKAKVE razlike mislim vjeruj mi jer sam više puta tjerao pravdu zbog ovakvih stvari i svaki put sam na kraju dobio što sam tražio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|