![]() |
USB memory stick popravak?
imam adata memory stick od 512MB (onaj gumeni) i samo jedan dan prestao raditi, svugdje sam isprobavao ali ga nigdje nece prepoznati...kupljen u ve-milu prije koji mjesec-dva ali nemam racun tak da mi tam nisu nis htjeli pomoci, kao nemogu naci racun itd, da sam se ranije javio kao bi...itd
no sve u svemu zanima me da li nesto mogu napraviti da ga nekako ozivim? elektorsokovi ili nes slicno? ili neko popravlja ili moze popraviti? hvala unaprijed na pomoci i savjetima |
Jel smrdi?
|
ako smrdi onda je pregorio :D
|
Ak ga već ne popraviš bi mi mogao dati/prodati poklopac? Svoj sam izgubio, a ne mogu nabaviti novi (osim ako ne kupim stick).
Čist sumnjam da se to more popraviti. Moja sućut. :( |
ne smrdi, tak da najvjerojatnije nije pregorio...kad sam ga upiknuo i nije radio, odma sam pomirišao ali nije se osjetilo nis...no i dalje nece raditi
ak ne uspijem sredit dam ti poklopac, np |
Aaa, Bran je došo na zelenu granu. :D
|
moraju ti zamjeniti, imaju racun u kompjuteru koji jednako vrijedi kao i onaj koji su ti dali
idi tamo i zahtjevaj/inzistiraj/sefa_zovi ako treba ali ostvari pravo na garanciju jer ga imas |
Citiraj:
Ako ga nemaš,većina firmi neće se niti potruditi potraziti racun u kompjuteru,jer nemaju datum kupnje i niti priblizno broj racuna,a u kompjuteru imaju mozda nekoliko desetaka,stotina prodanih A-WIN stickova..... @Busy Mislim da nema spasa tvom sticku. Mislim,ima,ali niko to ne popravlja. Treba potrazit koja komponenta ti je crkla na sticku. |
Citiraj:
|
upravo o tome govorim bruno, račun u kompjuteru je jednako originalan koliko i onaj koji si ti dobio u ruke, nema NIKAKVE razlike
mislim vjeruj mi jer sam više puta tjerao pravdu zbog ovakvih stvari i svaki put sam na kraju dobio što sam tražio ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:02. |