|
![]() |
#81662 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Hahaha. Odličan ![]() Nema ih u boji kojoj hoću i u stanju u kojem hoću. A i 23 godine stari auto mi se ne uklapa u poslovni plan. Mogu ključ u bravu, a da nisam ni krenuo. Ovo troši ko upaljač, 2019. s 20 000 milja. Imam tvorničku garanciju do 2029. ili 100k milja. Toči i vozi. Isplatit će se poprilično brzo. Bit će vremena za E39, to kad ulove godine i kičma ![]()
![]() |
#81663 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kad su idioti, i sad tak najebeš ni kriv ni dužan. Razbiješ si auto i ak nemaš kasko možeš se jebat kako/kada ćeš naplatit štetu. Citiraj:
Kak ti se čini CVT u njemu. Meni je znao smrdit u baš svakoj Toyoti (Prius, Corolla, Camry, Mirai) ako bi je malo jače stiskao.
![]() |
![]() |
#81664 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81665 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
U Sport i Sport+ modu pušta sasvim ugodan zvuk na zvučnike, a ručkice za šaltanje brzina su komične jer nemaju smisla. Ok, simulira šaltanje, ali ne znam čemu ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 20.06.2025. u 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81667 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81669 |
The mighty pirate
|
Bolje izgleda uživo. Ne može se poslikati ovako, ali bit će nekakav session gdje će boja doći do izražaja kak spada. Zbog toga kako izgleda na slikama sam ga i ostavio za zadnje. Koliko čujem, 1 od samo par komada je ovdje u toj boji, pa bar ne moram brinuti da će izgubiti puno na cijeni kroz godine
![]() |
#81670 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81673 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@Mario Imam samo dobre riječi za svog Captura 1.33 TCe EDC. Tih je, udoban, ima dosta opreme, na autoputu može ići solidno brzo i ne čuje se. Ova nova verzija ima jači motor i bolju multimediju. Potrošnja? Malo preko 7l na otvorenoj cesti. Za puno vožnje gradom, full hybrid bi bio bolja varijanta. Gledao sam ga i ja sebi, ali za moju količinu vožnje (6-7k godišnje) bio mi je neisplativ. Mane? Kilav mjenjač (7 brzina EDC tj. DCT) i nevelik bunker. Ok, bunker se može povećati pomicanjem zadnje klupe i spuštanjem podnice bunkera na 'doljnji kat'.
![]() |
#81674 |
49%winner
|
Ova boja je top, nadam se da ce ti i osiguranje zbog tog biti jeftinije - ipak si vidljiviji na cesti od miseva svih nijansi. Po meni bi svi auti u kricavijim bojama trebali biti u povlastenom statusu. Osim onog terorizma za farbanje zvanog mazda crvena. Uzivaj u autu, steta sto nije suv, ali hej ne moze i pare i jare ![]()
![]() |
![]() |
#81675 | |
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
Bunker je baš čudan. Ima visinu a nema dubinu. Suprotno od karavana. Ne znam koliko je praktičan takav bunker za putovati. Taj 7-speed EDC je mokri. Trebao bi trajati kao auto ako ga se ne ubija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81677 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Ovo se ne krade, a i da se krade, ne može nitko reć da ga nije vidio ![]() Sutra ujutro preuzimanje ![]()
![]() |
![]() |
#81678 |
Pod naletima kopita zla
|
Tek cu ga staviti. Jebi ga ne znam koliko da trqzim 155k km Dizne jebu moraju se djorati, desni zvucnici rade ne rade, cententalno ne zakljucava sva vrata kao ni na kljuc znaci brave u k, staznji brisac u banani motoric radi cim das kontakt, prednje brizgaljke u kurcu, dosta tragova na limariji… Ali prije pet godina napravljenveliki servis i mali sve komplet od amortizera opruga zupcastog klinastog ma sve. Gume su isto no e tad stavkjene malo su presle. Mozda 20k km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81679 |
The mighty pirate
|
Tko je ono tražio pickup i spominjao Škode. Netko sluša ![]() https://www.carscoops.com/2025/06/sk...into-a-pickup/
![]() |
#81680 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ine crtice i oštečenja na limariji isto s tim crnilom namaži i obriši krpom ili papirom. Slabije se vide. 😂 Odeš ispred nekog trgovačkog centra i slikaj ga sa svih strana. Ali slikaj ga u sjeni od zgrade, ne na suncu. Manje se vide oštećenja. U oglas napišeš da je to obiteljski auto, ima oštećenja limarije shodno godinama jer je bio na parkiralištu. I kad te čovjek nazove budi iskren, nemoj baš sve reć. Ono, auto je mehanički super, ali limarija je tak, tak.
![]() |
![]() |
#81681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bože, kakva grozota! Bilo bi bolje da su izbacili drugi red sjedala i poćeli prtljažni prostor.
![]() |
#81682 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Evo još jedan kretenluk iz Audia. https://autonet.bug.hr/auto-tehnika/...cama-iza-51392
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 21.06.2025. u 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81683 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Nemrem se peljati s njim. Nema ni regu ni osiguranje. Murija da me zahalta jebala bi me ko slona. Niti nemrme lagati jer nakon minutu ti oocne plesati kazaljka okretaja motora i kuzi se nemiran rad. Jebi ga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81684 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81686 |
#erase startup-config
|
Automobili
Prvi 1.5 dCi tamo do 2004. je imao problema s Delphi pumpama koje su se razletavale zbog našeg goriva. Špene iz pumpe bi začepile dizne i doviđenja. Onda je oko 2013. bio problem s diznama jer su pokušavali zadovoljiti nove eco norme pa su motori počeli loše raditi nakon 100.000km više se ne sjećam zbog čega (motori K9K 636 mislim) Other than that ti motori nisu imali nekih mana. Samo je trebalo mijenjati ulje svakih 10-15 soma km ovisi kako se voziš da leteći ne zaribaju. Prelazili su preko 300.000km čak i u tuniranim Klitačima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81688 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81689 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81690 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nikakav problem, dosli, poslikali i dobili nakon 5 predugih mjeseci zapisnik di su ZG ceste krive |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|