|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Eto ne bi vjerovali,ali zahebava me dotična kartica: flyingey ,kao nešto čudno da...: wtf : ,kupio sam je na forumu prije dva dana..OVAJ DIO IZMIJENJEN ZBOG POGREŠNOG SHVAĆANJA DOTIČNE RIJEČI...: roller : Sad,pošto sam je dobio za bagatelu od 500kn,mene zanima kako da ja nju testiram na artefakte,i da li je 100 ispravna..već sam je omega toolsima benchao..daje super scoreove..i nema artefa.. I drugi problemo..malo izgleda veći,u call of dutyu2,i moh pacific assaultu..igra radi besprijekorno negdje 15tak min..a onda teksture puknu i jednostavno postane apsolutno NEIGRIVA..ne znam do čega je to.. U testovima artefa nema,kartica je nova,stock hlađena,na def frekvama.. Recimo Age3 radi besprijekorno,kao i nfs mw...ne znam gameri pomozite.. : DualWiel ,probao sam i s catalystima,i sa omegama..i ništa ne pomaže u navedene dvije igre..konfu imate napisanu u infu..pa ako se nešto kolje javite.. Pomislio sam možda na novu install winxp sp2 ? Dakle format bla bla..i sve nanovo..jer su mi i 5.11. izašli za ploču nforce driveri..gart i to sve.. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 11.03.2006. u 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi li stare drivere maknuo driver cleanerom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() uh,nisam se toga sjetio..samo sam ih uninstallao..: flyingey , a znaš šta još..na ovim mojim winxp se izvrtilo čak 5 kartica..sa inst/uninst driverima i to sve svaki put ponovo..možda bi friška instalacija spasila stvari.. ne znam,ili neki program tipa 3dmark 06 da vidimo ispravnost uopće..ili neki više profi program..ovaj je prekomercijalan..: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() e da,na bivšoj 9550 safirovoj sam završio i Quake4 na medium detaljima i Call2 u dirx7 modu i high detaljima..tako da mi nije do igara općenito nego pitam ubuduće,hoću li imati problema i može li se ovo riješiti ikako..kartica mi cucla napajanje inače kao luda..i cijeli sustav je negdje i do 5-10 stupnjeva topliji... imam toplice čovječe unutra..zadnja evo dva tri dana..: goood : možda smršavim u toj sauni od sobe : bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() I ja sam kupio istu karticu od mladog gospodina Dead Eyea ![]() Ali morati ću promijeniti napajanje. Moj 400W smartbox se s time jednostavno ne može nositi ![]() Friška instalacija XP-a je topla preporuka. Ništa te ne košta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() Slažem se skroz!!! Beba je za 500kn takva kartuša,još kad vidiš šta se za te kn prodaje..no nećemo chatat,atha će poludit : hello2 : ,ti dakle kažeš friški win..joj ode moja mp3 kolekcija..morat ću ja to sve na dvd backupat.. Opet zeke na pretek..nikad mira..: wtf : Ima još itko kakav savjet ? E da,to u vezi napajanja..nemoj se štedit tu..meni na čifteku radi super,ali eto to je punokrvnih 420W..fino sam ih i platio ![]() uzmi najmanje 500,550..neki Fortron ili tako nešto.. Ma super je kartica bez pogovora..samo malo te drajvače da ja sredim i sve pet.. Još neki savjet ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
savjet makni omega drivere i stavi obicne katalizatire..i eto...problem rijesen..i ja sam imao tih problema s omega driverima s gf 4 mx 440 i ati 9600XT evo i ja dobivam istu karticu od njega..tj.kupuje..pa cu i ja vidjeti kakva je..s dead eyem imam dobra iskustva u trgovini... jos jednom kazem..makni omega drivere..pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ne mozhesh samo tako nakon 5 vrsta drivera i razlochitih grafickih kartica, ochekivati da ti sve radi dobro. chudno da uopche radi. no opet, ne mora znachiti da je problem do drivera. preporuchio bih jednu svjezhu instalaciju windowsa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
e da, ja sam testirao grafe na "org." driverima a ne na katalizatori 6.2 tako da neznam kako reagira. Igrao sam COD2, TM, i 3dmark03 test i demo na max detaljima i max AA i AF i niti jedan Artifakt |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() otprije 2min nemam ![]() probat ću ih na par igara sada,ali moram nove xp stavit zbog nforce3 drivera, stigli 5.11 još prije 2,3mj..neki compat.fixes i to bla bla..možda će malkice brže radit.. Ma Dead eye kartica je prebolesna,samo ni u snu sa silencerom i overclk..da je ne bi stvarno utišao : suicide ... A znam atha da je čudo da se i dignu win,još sve šta je najgore radi full brzo i stabilno,a 5 kartica sam changao...: flyingey Ne znam,jel mi netko može reći još samo,zašto ne omege? A bazirane su na katalistima..šta nisu whql i to? čudno da se brejka na njima..ali ajde,ipak su oni custom made driveri.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() sve radi super,probao Pacific assault i igra leti.. hvala svima na pomoći,svejedno ću frišku xp inst napraviti,skinuo 5.11 nforce3 drajvače... ![]() može lock atha,ovo smo riješili... recept : 9800pro plus stock hlađenje,plus default frekve jednako ugodan život : roller : |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo kako ti je i hamm rekao, prvo testiraj, pogledaj, ako treba nosi i sve na drugo rachunalo negli shto optuzhish kupca/prodavacha. bilo bi dobro da editirash prvi post i izmijenish ono za deadeye, jer chovjek je ochito sve korektno napravio, a u prvom postu stoji da ti je "uvalio karticu". ![]()
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
9800PRO/XT su kartice koje valjda najviše troše... Hlađenje obavezno stavi drugo ako misliš clockat... Inače sve 5. koja jezgra ti je gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() @atha,hamm evo izmijenio prvi post,moj bad,isprobao sam je usput prije njega..ali očito neka greška u izražavanju i eto ![]() Sve ok sada..: flyingey Šta se tiče jezgre,šta to nije rv360 ?: nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
može biti R350, ili R360, (ne RV). ako je 360, flashaj to odma na XT ![]() moja je 350, pa svejedno dobro radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]() : evil : strašni ste..koju sam lavinu emocija pokrenuo threadom.. E da,isprike još jednom svima koji su se našli uvrijeđeni tipa Deadeye..ali istina Bog da kartica pokazuje sa Omegama dosta anomalija velikim dijelom i zbog mojih winxp..: hitthewa R360? Aj dobro,znači bio sam u pravu,bez onog V dakako..: goood : Ne bi ti ja to flashao..igrao sam se malo sa procom,stavio ga na 2ghz pa vratio na ockanih 1.87,malo sam rame cimao..ali grafičku ne bi..to mi je malo 2much..ili bolje reći prevrijedno..za tih 500kn.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|