|
|||||||||||
|
|
#75751 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
660€ i mjesec dana zabrane vožnje ![]() Kazna bi trebala biti 10000€ i zabrana vožnje godinu dana.
|
|
|
|
#75752 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Prvi auto s ekranom, jbga... Fale mi tipkice :')
|
|
|
|
|
#75754 | ||
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ne znam čemu idu u takav ekstrem (odnosno znam, ušteda, ali ono, radije mi naplati to nešto više i ostavi mi bitne tipke) ali itekako vidim i prednosti dotičnoga za neke funkcionalnosti, popup navigacije ili multimedije (glazba, podcasti, audio bookovi...). Zato je najbolja zlatna sredina (kao i uvijek) - imati lijepo ekran ali i tipke. Citiraj:
![]() Za obavezno osiguranje dijele podatke, ali za za kasko ne (tj. bar nisu još do prošle godine, ne znam je li se nešto sad promjenilo u zadnje vrijeme).
|
|
|
|
#75755 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
|
|
|
|
#75756 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
ovisi o šteti, kad sam prijavljivao štetu od tuče, rekli su da to ne utječe na iznos police iduće godine jer je elementarna nepogoda, da sam ga sam razbio onda bi utjecalo na iznos nove police |
|
|
|
|
|
#75757 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#75758 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#75760 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#75761 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
|
|
|
|
#75762 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ovih dana je autocesta relativno prazna, 660€ i mjesec dana bez vozačke je skroz dovoljno za 260 km/h na praznoj autocesti. Veći je problem što nitko ne kažnjava prekršaje po gradu.
|
|
|
#75763 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#75764 |
|
Premium
|
Alpine i Kenwood. <3 Meni osobno dovoljan bluetooth za javit se dok te neko zove i stremanje spotifya na zvucnike u autu. I držač za mobitel na retrovizoru za google maps (povremeno). Ostalo vulgaris mehaničke tipke. |
|
|
|
|
|
#75765 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#75766 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ha čujte kriza je. ![]() Citiraj:
Takvo si vozilo sada i pikiram. Jelte caddy like nešto. ![]() Doduše u dva od tri auta nemam ESP i nije da mi nekaj previše fali ali dobro dode za nedaj bože. |
|
|
|
|
|
|
#75767 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
koji držač imaš i jel valja? uzeo sam u pevexu jedan koji ima štipaljku za otvor ventilacije, samo se ta štipaljka razjebala dosta brzo i spada držač preko rupa na cesti.. |
|
|
|
|
|
|
#75768 |
|
Premium
|
Jedan od onih s reklama na Facebooku, uzeo pred 3 god..ne sjecam se vise imena. Kopča se na retrovizor, ne skidam ga, samo mob nataknem kad trebam. Oke šljaka za te pare, mislim da je 200kn koštao. |
|
|
|
|
|
#75769 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzmi na Aliji bilo koji koji ima priljepak za šoferšajbu. Samo pazi na poziciju držača jer neki nisu prilagođeni nekim mobitelima. Meni štipaljka direktno pritišće on/off tipku na Samiju.
|
|
|
#75770 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Minus je što moraš nalijepit metalnu ploču na mob ili maskicu. Ali drži nevjerojatno dobro. Što se tiče one jurnjave na A1 - 660€ i mjesec dana bez vozačke za duplo prekoračenje je ništa. Pitanje je sad da li je 660€ moguće platit u 50% popusta ako platiš odmah ![]() |
|
|
|
|
|
|
#75772 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prvi puta sam sjeo takav auto prije mislim 7-8 godina. Imao je virtualni kokpit. Žurilo mi se negdje a firma mi je uvalila taj auto. Mislim da je bio redizajn Golfa VII. Sjednem u njega i tražim po tom virtualnom kokpitu gdje je kilometraža da zapišem u putni nalog. Od žurbe i toliko sranja na tom ekranu trebalo mi je neko vrijeme da to nađem. Nije pomoglo ni što je auto bio novi tek registriran pa nisam znao da li pokazuje trip ili ukupne kilometre ![]() U vožnji nisam ni gledao u taj virtualni kokpit jer je previše toga bilo na ekranu. A kad stisnem nešto sve se promijeni i još radi fakin tranzicije koje traju…. Arrgh. Zgadilo mi se od prvog dana. |
|
|
|
|
|
|
#75773 |
|
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Kako izlazite na kraj sa sporim vozačima koji ugrožavaju sigurnost u prometu? Neznam koliko puta sam do sada se našao u situaciji gdje ljudi voze na obilaznici 65kmh a 90 dozvoljeno, možete si zamisliti gužve koje nastaju... Osobno prijavljujem takve vozače policiji, znam da nema ništa od toga ali evo, neki tip osobne satisfakcije. |
|
|
|
|
|
#75774 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#75775 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Viknes 'piovra' u autu na sav glas i ides dalje svojim putem...
|
|
|
|
#75776 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
|
#75777 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Meni je npr. virtual cockpit top. Snašao sam se u njemu za manje od 15min još dok sam radio test vožnju ovog Leona. No moram se složiti da komande za klimu, grijanje i hlađenje sjedala, svjetla moraju imati gumbe ili prekidač. Ne funkcionira to tako preko toucha. Isto tako - nabijanje tih multimedijskih ekrana u sam centar i što više prema gore - užas. |
|
|
|
|
|
|
#75778 | |
|
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
turbo koji spoola u niskim obrtajima i ganjaš priliku.. i dobre gume isto najgori su pred kamerom na 50kmh, uspore na 40 i kao čine dobru stvar.. a ne znam jel bi grmio u 2. brzini ili da "patim" motor u 3. |
|
|
|
|
![]() |
|
|