|
|||||||||||
|
|
#75451 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#75452 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Mirko poter provjeri auto na carvertikalu, ako je uvoz iz DE obicno imaju tocne zapise kilometraze. Ja gleda nekog passata za familiju, kilometri tocni u cenat, isto uvoz iz DE Neki jutjuberi imaju 20-30% popusta link za cv, autoanaliza i neki drugi itd Inace rekord po maloj km je moja mazda 3 2007 godiste,uzea je 2020 sa 52k km na satu, ispis sa cvh odgovara.Sad je vec na 113k. Al izlupana izvanka ajme, starac je vozia po Splitu... |
|
|
|
|
|
#75453 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj Carvertikal je onak, bacanje para. Ok mozes provjerit da si das neki lazni osjecaj sigurnosti ali da je to nesto u sto mozes biti 100% siguran. Ne bas. Niti za kilometre niti za stetu.
|
|
|
#75454 |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je za dvije provjere bio prilično točan. Jedan bio udaren(kupljen u HR), drugi opako skinuta kilometraža(lijepo se vidjelo po unutrašnjosti, uvoz DE). Ovaj udaren sam bio i kupio, ali to je prodavač i napomenuo kod prodaje. Vidim da ljudi imaju svakakvih iskustava, ovisi o slučaju.
|
|
|
#75455 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Ja imam isti sa style opremom. 1.6 je ok da bolji je 2.0 ali ok je 1.6 Jucer sam ga taman malo propuhao ![]() |
|
|
|
|
|
|
#75456 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#75457 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
VW poskupljuje svoje ICE modele https://www.kfz-betrieb.vogel.de/vol...7616977a08670/
|
|
|
#75458 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Kod jednog auta sam se jako dvoumio, rabljeni 4 godine star. Sve je divno i krasno, žena i klinci isto zapeli za njega, meni je super ali mi nešto ne štima, a nemogu staviti prst na točno što to. I lik mi kaže nakon pol sata pregledavanja, "Čujte, dužan sam vas obavijestiti kao prodavač da je auto sudjelovao u prometnoj nesreći, prednji lijevi kraj, sve je promijenjeno novo, i posloženo kao što vidite, ali dužan sam vas informirati". E to je prodavač. |
|
|
|
|
|
|
#75459 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nekako sam stava da ako ću kupovati uvezen auto onda ću ga uzeti direkt iz Njemačke.
|
|
|
|
#75460 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Zato ja cuvam sve racune od servisa, pa kad budem jednog dana prodavao aute fino ih prilozim, pa tesko onda da netko moze sumnjati u kilometrazu. OK, moglo se svake godine skidati kilometre, ali malo tko se bas ide s time zahebavati jer to znaci da ne skidas km kod prodaje nego imas dugorocni plan koji provodis kroz niz godina da nekoga zahebes ![]()
|
|
|
#75461 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovo mi zvuči ko da ga puni AI, pa kad nema podataka onda izmisli .BTW, nekoliko kolega s posla je uzimalo auto ovdje: https://www.onlinecars.at/ Lokacija Dobl bei Lieboch kod Graza. Dobra iskustva i daju prilično detaljan opis vozila, popišu sve crtice na laku i sl. Zadnje izmijenjeno od: stef. 11.09.2024. u 10:03. |
|
|
|
|
|
#75462 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Moras kupiti od provjere ih autokuca da budes zicer. Sve ostalo je litrija. Frend je kupio passata i bacio ga za pola godine skroz sjeban. Tb skoda grupa ima i skoda trznica. Znaju se tko su vlasnici i sve manje vise o autima. Tamo baci oko. Ja sam uzeo od dojkica preko das well auto. Auto u jamstvu i s povijescu. Doduse 30k km i godinu dana star. Nemres ga bas jako sjebati u 30k km. |
|
|
|
|
|
|
#75463 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako kupujes u DE moja preporuka je iskljucivo autokuce. Takos sam bar ja prosle godine radio i mislin da je najsigurnije da dobro prodes. Cim bi vidia balkanska ili turska imena i/ili opcije da govore te jezike lagano skip i idemo dalje. |
|
|
|
|
|
#75464 |
|
#erase startup-config
|
|
|
|
|
|
|
#75465 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
steta, auto je bomba za nezahtjevnog vozaca!
|
|
|
|
#75467 | |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Već sam se čuo s Fabriciom s forum.hr (poznat je općenito lik koliko sam skužio) i objasnio mi kako on kupuje i što je najsigurnije. Vjerojatno ću se s njim dogovoriti da mi to obavi i tjt.
|
|
|
|
#75469 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Kao da to ima ikakve veze kada ih se navlači i rasteže u rentacaru, u službenoj floti… Svi oni jednako vrište i krče bez obzira na marku i zemlju porijekla ![]() |
|
|
|
|
|
#75470 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ne znam zasto se to tako gleda. Niti jedan slizbeni ili renta i auto nisam unistavao i gazio. Vozio sam ga kao da je moj. Ne vidim poantu u unistavanju. Vjerujem da tako razmislja i vecina populacije. |
|
|
|
|
|
#75471 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad smo bili mladi i nadobudni u bivšoj firmi smo imali zahebanciju na tu temu. Pitanje je na jednoj cugi bilo koji auto možeš vozit 100km/h po makadamu? Pa službeni ofc. ![]() Niko ga nije tako vozio, ali you get the point. ![]() |
|
|
|
|
|
#75472 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Trenutno vozim Clio IV, ali treba mi nešto malo veće, pa sam bacio oko na dva modela - nova Dacia Duster - Geely Coolray Kakva su vaša razmišljanja o ovim modelima? Ima li još štogod da se može naći u tom cijenovnom rangu a da je možda preporučljivije? Hvala ![]() |
|
|
|
|
|
#75473 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Što je jeftinije vozilo u rent a caru, to je više propatio. Skuplja vozila su čak ok prolazila u tim situacijama. Kaže prijatelj koji je radio u rent a caru |
|
|
|
|
|
|
#75474 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Čuvaš ga kao da je tvoj, jer ćeš ga na kraju leasinga vjerojatno i otkupljivati. A na kraju krajeva, službeni ili ne, ti ga voziš i bome ne želiš da ti stane nedi.
|
|
|
|
#75475 | ||
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Mislim da ne kužite koliko ste društveni "snobovi". Svi se mi, svjesno ili nesvjesno, okružujemo ljudima koji su nam tu negdje po razmišljanju, stavovima i sl. Tako da ne možeš samo po sebi i svojoj ekipi gledat. To što ti ne razjebeš rentani auto, to ne znači da drugi neće. Štoviše, spadaš, po meni, u manji dio populacije. Wolw je ovdje postao slike iz rente. To sve govori.
|
|
|
|
|
#75476 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@goran Geely je novi na tržištu i nema previše iskustava sa njime. Na papiru zvuči ok. Ono što znam da nijedan Geely nema navigaciju, čak ni kao opciju. Voziš ga dok traje gara, a onda ga se riješiš pa si na miru. Dacia izgleda jeftinijie, ali se o njoj sve zna. Ima provjerenu Renoovu mehaniku, ali ne i njegovu udobnost.
|
|
|
#75477 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Vidiš to za navigaciju mi je promaklo, nisam to ni vidio, iako mu dodatna oprema, kao što kažeš na papiru, izgleda super. Što se tiče Dacie, sviđa mi se to što je u njoj Renault, jer evo već nekoliko godina vozim Clia, i zadovoljan sam, i čitao/čuo sam priče da je kvaliteta unutrašnjosti i udobnost niža, ali sam se nadao da je možda i to malo poboljšano u novom modelu Jedino ne znam da li da u slučaju Dacie ciljam benzinca ili hibrida.I da li postoji nešto u rangu SUV-a, cca 27.000 EUR da bi bilo bolje od Dacie recimo? |
|
|
|
|
|
|
#75478 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odlicno opremljenog i30 sa lagera sam mogao dobiti za 27k eura. Mislim da se o Dusteru vise manje sve zna. Na kraju sam uzeo S-crossa (25,5k eura s bojom). Dosta opreme, provjerena mehanizacija i ako ti ne smeta plastika unutra onda baci oko i na njega. Gepek solidan, mislim da Duster ipak ima veci.
|
|
|
|
|
#75479 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |