|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() daklem, neznam dal se o tome ovdje već raspravljalo, ali dosta ljudi kupi prejak proc i neku slabiju grafulju (nekad čak i obrnuto)...ja sad imam sapphirovu x700pro (128MB) i siroće od PreSKOTA koji rokće na 2,8 GHz (mega keša i feesbe na 800 megaerca)....u 4 mj. bi ubo powercolorovu grafulju x800gto 16 (256MB)...jel to ok u kombi sa mojim procom?...ili moram uzimat novi proc? jer, još ne bih izdvajao lovu za proc...brijem tamo u jesen uzet 64-bitni dual core proc sa 2x po mega keša i negdje 3 GHz....kaj mi savjetujete za proc? jel se isplati uzet onu grafulju i pičit sa ovim prescottom kaj ga imam? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jesi li razmišljao o ocanju Preskija i kupovanje nove grafe,bez ulaganja u fency proceve? Btw definitivno ti ne treba dualcore čudo za X800GTO
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
2. tak sam i mislio...fala.... Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 08.03.2006. u 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Solidno,samo bi grafa mogla biti jaca, ali ako ti ništa ne šteka, ne trebaš bolje ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
MIslim da je Preshot 2.8 sasvim OK proc za uparit sa X800XL (jer X800GTO 16 to u biti i je). Mozda snaga grafe nece biti maksimalno iskoristena, ali hoce jedno 85-90%(u biti hoce i 100% na visim rezama sa AA i AF) tako da ne vidim zasto je ne bi upiknuo.
![]() |
#8 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
A sta bi ti rekao o mojoj kombinaciji? ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa rekao bih isto što i ti meni! ![]() ![]() ![]() mogu samo napomenuti da sam maloprije pokrenuo WoW i radi mi s maksimalnim teksturama, detaljima, tarrain distance, sa svim mogucim podesenjima na max rezoluciji monitora (1024*768) besprijekorno (40fps)... OSTAO SAM ŠOKIRAN!!! ljudi ako niste nikad vidjeli kako WoW izgleda maksimalno dobro iskorišten puno ste propustili!! detalji planina, slapova, zgrada, površine vode... predobro nešto, nevjerovatno!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|