|
|||||||||||
|
|
#73171 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li tko iskustva sa Kia Ceed/Proceed aktualnim modelima (od 2019.), po pitanju kvalitete? Navodno je Kia sad solidna, ali mogu se naravno pronaći horor priče po netu kao i kod svih proizvođača. Kratko sam vozio Proceed 1.5 automatik, i Ceed 1.5 manualac, oba su se činila meni dobri, samo ne znam kakvi su nakon par godina. |
|
|
|
|
|
#73172 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#73173 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#73174 | |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Oba idu jako lijepo, čak je ovaj drugi auto i bio malo zabavniji jer je imao 6 brzina. Sad nedavno sam imao potrebu za velikim autom pa sam uzeo 2.0 TSI. Evo iskreno, da nije bio DSG u pitanju u toj ponudi, uzeo bih bio 1.5, samo su svi bili manualci pa nisam htio. Da sam uzimao manji auto, vjerojatno bi opet bio mali motorić. Realno, ljudi previše seru, a bez razloga. Po meni su ti motori promašaj jedino u velikim autima poput Octavije i sl. Tu mora ići barem 1.5. Najgore je kad netko visi dan i noć i po AC, uzme 1.0 TSI i kenja. Uzmi dizela za takav tip vožnje pa će biti bolja vožnja 🙂 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
|
|
|
|
#73175 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
#73178 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Toliko su male kazne da se i prosjecnom Muji s Golfom isplati skinuti je jer tko ce te i kada zaustaviti. A efekt kada ćunirani picolovac bez tablice prodje kroz centar je garantiran. Vidjam u zadnje vrijeme Golfove i Fieste bez prednje tablice. Malo seljacija, ali ajde. Stisnem zube da se ne okrenem ![]()
|
|
|
|
#73179 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Konobarica iz lokalnog kafića ostavila auto preko vikend na parkingu na izlazu Dugopolje, jer su je tamo pokupili prijatelji. Vraća se u ponedjeljak, ukralo joj i prednje i zadnje tablice. Nisam pitao koliko je živaca i eura došao taj sex sa policijom, stanicom za tehnički pregled, i izdavanjem novih tablica i prometne. |
|
|
|
|
|
|
#73181 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
A jbt, https://www.msn.com/en-xl/news/other...ei=86#image=18 Ovo mi je jedan od zabavnijih "windows that may fall out by accident, incorrect wire fixing" ... i to Mercedes. |
|
|
|
|
|
#73185 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Danas u Novom listu članak o liku koji je u Ravnoj Gori prikopčao Subaru Solterru na MOL-ov punjač. Došlo je do strujnog udara, rastopila se plastika utikača i utičnice te se auto nije mogao odvojiti od punjača. I tako je stajao 6 dana. Onda je došao serviser i odvojio auto od punjača uz solidnu štetu na autu.
|
|
|
#73186 | |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#73189 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#73190 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Kako bi registrirali auto bez osiguranja? Pošto ima jednu registarsku. |
|
|
|
|
|
|
#73191 |
|
49%winner
|
|
|
|
|
#73193 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#73195 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: GreenLife. 15.05.2024. u 01:29. |
|
|
|
|
|
#73196 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imati Golfa 1 ili Kadetta ne samo u voznom stanju, nego u stanju za trke je impresivan uspjeh.Ipak su u pitanju auti stari 40+ godina. Vjerojatno ni onaj 911 Targa nije puno mlađi, ali ipak je to viša klasa auta. Osim toga, nedavno sam negdje pročitao da je preko 80% ikad proizvedenih Porschea i dan-danas u voznom stanju. EDIT: jučer sam stavio post u kojem sam opisao kako se tipu Subaru EV zalijepio za punjač i tako ostao 6 dana. Evo linka sa punim tekstom i slikama https://www.novilist.hr/ostalo/auto-...it-cu-odstetu/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 15.05.2024. u 09:17. |
|
|
|
|
|
#73197 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
1. Kolika je cijena za odvozit krug? Ili se placa po vremenu. 2. Osiguranje/kasko mislim da ne vrijedi? 3. Jel mozes doci sa nekim krampom i ono voziti se 60-80 ono cisto zbog feelinga? 4. Moras li kakvu obaveznu obuku/pravila ponasanja proci prije? 5. Ako se skucas, placas i stetu koju napravis? 6. S obzirom da sam veliki fan gran turisma, jel mi dovoljno poznavanje staze iz igre ili ima i nekih promjena u RL? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#73198 |
|
Fresh Juice
|
Za tebe je tourist drive. Više manje svaki dan je organiziran popodne, krug je 30 eura https://nuerburgring.de/driving/touristdrives |
|
|
|
|
|
#73199 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Procitaj sitni tekst u tvojoj polici ali obicno eksplicitno navode da polica ne vrijedi za bilo kakve oblike motorsporta i/ili voznje po stazama |
|
|
|
|
|
|
#73200 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To mi je iskreno jedan od životnih snova, znam svaki zavoj napamet još od Gran Turisma 4. Nažalost iz Zagreba zapičit tamo je logistički noćna mora. Skup put, skupo sudjelovanje i velik rizik. Moj auto bi njemački TUV poslao kući na šlepi a da nebi ni prismrdio Nurburgringu. Britanci imaju puno lakšu situaciju, iako im auti nebi morali ni ući u prostorije tehničkog pregleda da padnu u kakvom stanju je većina njih, prolaze kroz zemlje u kojima policija nije pretjerano stroga a Nurb je tik uz granicu, dok mi imamo 800km Njemačke za proći od Salzburga do Nurba.
|
|
![]() |
|
|