|
|||||||||||
|
|
#65941 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Meni je ta cesta iskreno napor jer iako vozim 20 iznad ogranicenja, moram stalo gledati u retrovizor zbog rejsera i motorista pa tu osobno ne vidim nista 'panoramicno' za vozaca.
|
|
|
|
|
#65942 | ||
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
zahvaljujem, proći ću oba dijela, uz more Opatija - Pula i taj dio prema Buzetu |
||
|
|
|
|
|
#65943 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#65944 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#65946 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Za baterije se sad rade zakoni koji će zahtjevati da svaka baterija prodana u EU mora imati određen postotak recikliranih materijala i od 2030. se iz svake baterije mora moći reciklirati barem 80% litija. Svi dokumenti su na webu, potraži pa čitaj ciljeve i planove kako ih planiraju ostvariti.
|
|
|
|
#65947 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...odeli-15307401 Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#65948 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Bilo bi super kada bi bila neka detaljna statistika razloga padova na tehničkom ili makar neko grupirano jer ovo ne govori previše. Nije isto pasti tehnički radi žaruljice pozicije i radi toga što ti curi ulje. ![]() |
|
|
|
|
|
#65949 | ||
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#65950 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Slike u postu 66003 Eto, 38k, 4. godine, 5 zima 4 ljeta njoj. Vidi se na jednoj i limiter (valjda 4mm mada možda je i tip 2mm jer guma je krenula sa 7mm šare). Ove najbočnije šare su te koje su se malo raširile (i to kad su napred stavljene gume). Al vidite onu zaokruženu sa bojom kolika je razlika u debljini šare. Najgore je suditi gumu na prvi slinavi dan kada usto još i padnu kiše. Sličan asfalt kao u Puli je i tu u Rudešu. Sve glatko...
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.02.2023. u 19:26. |
|
|
|
|
|
#65951 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ju nid ekses ![]() EDIT: Cc2 nakon 18k km i 13 mj, sredina 55mm, vanjski dio cca 52mm. Nikak da nađem podatak o novima u dubini al koliko se sjećam negdje je oko 65mm. Po ovome taman kupim nove prije zime 2025.
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 19.02.2023. u 16:24. |
|
|
|
|
|
#65953 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Hankook Kinergy 7,5 Goodyear Vector 7,7 Continental ASContact 8 mm Tyrereviews test 2022/23
|
|
|
|
#65955 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A vidim da drive nešto sere ili sam ja s moba usro motiku. Thx za preporuku...evo slika i tu. https://ibb.co/8NxnsNr https://ibb.co/4W20GLG https://ibb.co/phsKpW5
|
|
|
#65957 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Najbolje je pasti na tehnickom, bar znas sta ne valja ![]() Sto se cc2 tice, gume su top. 6000km leda snijega bljuzge autoceste sunca svega. Stavio sam ih pocetkom 9 mjeseca ali nisam previse vozio do 11. Od -10 do 22. Prezadovoljan, drze odlicno, zasad ne vidim bas znakove veceg trosenja. Zasad tocno ono sto sam trebao. 245/45/18 auto 120kw 1.7tona. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 19.02.2023. u 22:48. |
|
|
|
|
|
|
#65958 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako auto padne na tehnickom, onda je stvarno defektan (ako ti primjete bilo kakav "pravi" defekt). U tih 2 i pol sekunde koliko im je trebalo za moja prosla dva tehnicka pregleda, ne znam sto se tocno moze vidjeti... da ne govorim o onom smijehu zvanom provjera farova,.. |
|
|
|
|
|
#65959 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zadnje sam pao s cliom zbog jedne žaruljice pozicije. I to prednje. Nije striček imao razumijevanja pa sam zadrjorao žaruljicu na benzinskoj i vratio se nazad. ![]() Al ok to je stari kriv jer je vidio i nije mi rekao sve dok nismo došli do tehničkog, a ja sam kriv što nisam pogledao. Dogodi se. ![]() |
|
|
|
|
|
#65960 |
|
Strichek Moderator
|
Ja sam sa starim autom pao zbog propišalog zadnjeg amortizera kojem ulje jedva da došlo do kraja amortizera, sva sreća da sam auto dan prije pregledao i sve je bilo ok.
|
|
|
#65961 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Hyundai grandeur, 1800kg cca, pola vožnje mi je autocesta, četvrtina grad, četvrtina međugradska. Istina da volim potegnut na autocesti pa bude i tu i tamo kočenja dužih/jačih. |
|
|
|
|
|
|
#65962 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam na S-Crossu mijenjao na nekih 35kkm..ima tu post negdje, neda mi se sada tražiti. Vožnja je 90% Zagreb. Ne znam kaj bi rekao o tome. Stare pločice su imale još nekih 5mm mesa, možda su mogle izdržat još godinu, ne znam. Na servisu rekli da bi pakne trebalo zamijeniti i ja ih kupio i zamijenio. |
|
|
|
|
|
#65963 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na jesen promjenio zadnje diskove, plocice (ATE/ATE), celjusti i sajle jer sam pao na tehnickom zbog razlika u silama na rucnoj. Ove godine idem i sprijeda na ATE kombinaciju. Zadnji diskovi i plocice su bili losi. Kocnice je mijenjao prosli vlasnik na oko 120t km. Auto sad ima 180t km i prednji diskovi su prema rijecima mehe jos zdravi. Ne pimplam bas po kocnicama, dosta kocim motorom i "prilagodjavam voznju uvjetima ispred sebe" lol.
|
|
|
|
#65964 |
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
@Vuco nemoj me drzat za rijec, ali kao da mi je ostala neka informacija iz jednog od tyrereviews videa kad se jos najavljivala cc+/cc2 da je to sa promjenom sare feature gume da bi kao imali iste pefrormanse kroz cijeli vijek gume. |
|
|
|
|
|
#65965 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Automatik mi je auto pa se malo više troše kočnice nego na manualcu, tako da izgleda da je stvarno vrijeme za nove. Koje predlažete? Stvarno bih htio staviti kvalitetne i nije bitna cijena, mora mi auto moć stat kad to želim ![]() |
||
|
|
|
|
|
#65966 |
|
Strichek Moderator
|
Moji diskovi nakon 18k jedva da imaju mali zub. Bas me zanima hoce li izdrzat barem 150k kak se prica. I plocice isto. Neki govore i o 200k ali milja al mislim da nis od toga ![]()
|
|
|
#65967 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam uzeo ATE pakne sad nešto malo cvile kod totalnog stajanja al to pripisujem jer se auto 5 dana ne vozi i ak ga vozim ne kočim kao idiot i trebalo bi ih možda malo jače stisnut da se spali ta prljavština. Gledao sam na https://www.daparto.de/ cijene kada sam saznao koji je kataloški broj pakni. Došlo j eu roku par dana iz njemačke i izašlo me duplo jeftinije nego u hrvatskoj. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 20.02.2023. u 16:13. |
|
|
|
|
|
#65968 | |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
edit: možeš i stavit yellowstuff EBC pločice, to bi ti bilo dost dobro Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 20.02.2023. u 15:13. |
|
|
|
|
|
|
#65969 | |
|
Premium
|
Citiraj: