|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Preporuka za maticnu (939)
Dakle, koju bi mi maticnu preporucili iz ve-mil ponude da je NF4 (ultra po mogućnosti) s najboljim OC potencijalom i da je do 800-ak kn? Mislio sam uzeti epox 9npa+ ultra, ali damn nemaju je trenutno, a ja moram to obaviti sad ovih nekoliko dana (nije do mene). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Moj brat Fura Albatron K8NF4-4X i Athlona 3200 na 300*8. Taj model je najlošiji u seriji pa prema tome Ultra bi trebala biti bolja... Ali EPoX-ica se isplati čekati! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
ovo ti je dobra ploča do 800kn- MBO DFI nF4-INFINITY/DAGF, nForce 4, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 imaš je u Linksu za 730kn(cash). 2 frenda mi ju imaju i bez problema OC svoj Venice 3000+ do kraja.na ovoj ploči OC nije problem. a ak oćeš dobru ploču do 400kn onda preporučam Asrock Dual(ima ULI chipset)-imam ju ja i stvarno je super za tolko para.šta se tiče OC-problem je 1.55v max ali to se može i dignut ak se voliš "igrat". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
1.55 ? moja bez modova daje 1.45 max. ako mora biti u ve-milu - nesto od gigabytea |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nema bolje za te pare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Samo neuzimaj Abit ima velike probleme s NFORCE4 na sebi. Od sata2 diskova,memorije do usb portova. nista neradi kako treba. sve ti je to detaljno objasnjeno na abitovim forumima. mislim da ima par tisuca otvorenih topica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|