![]() |
Preporuka za maticnu (939)
Dakle, koju bi mi maticnu preporucili iz ve-mil ponude da je NF4 (ultra po mogućnosti) s najboljim OC potencijalom i da je do 800-ak kn?
Mislio sam uzeti epox 9npa+ ultra, ali damn nemaju je trenutno, a ja moram to obaviti sad ovih nekoliko dana (nije do mene). |
Moj brat Fura Albatron K8NF4-4X i Athlona 3200 na 300*8. Taj model je najlošiji u seriji pa prema tome Ultra bi trebala biti bolja... Ali EPoX-ica se isplati čekati!
|
Moze li mi tko reci sto o DFI Infinity plocama? Jesu li to hardverski iste ploce kao i Lan Party (sto se tice OC potencijala i BIOS-a), znam da LP imaju vise fancy izgled i dodatnu mreznu...
|
ovo ti je dobra ploča do 800kn-
MBO DFI nF4-INFINITY/DAGF, nForce 4, DDR, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 939 imaš je u Linksu za 730kn(cash). 2 frenda mi ju imaju i bez problema OC svoj Venice 3000+ do kraja.na ovoj ploči OC nije problem. a ak oćeš dobru ploču do 400kn onda preporučam Asrock Dual(ima ULI chipset)-imam ju ja i stvarno je super za tolko para.šta se tiče OC-problem je 1.55v max ali to se može i dignut ak se voliš "igrat". |
1.55 ? moja bez modova daje 1.45 max.
ako mora biti u ve-milu - nesto od gigabytea |
Ok, ekipa malo sam pronjuška po netu i svi hvale ovu NF4 ultra infinity (oc jednak kao i kod lan party).
Tako da je ta naručena :) |
Citiraj:
nema bolje za te pare. |
Samo neuzimaj Abit ima velike probleme s NFORCE4 na sebi. Od sata2 diskova,memorije do usb portova. nista neradi kako treba. sve ti je to detaljno objasnjeno na abitovim forumima. mislim da ima par tisuca otvorenih topica.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |