|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
DVD Shrink
Išao sam film na DVD-u prebacit na komp, i DVD, i otvorio sam DVD Shrink 3.2 i stavio Backup, kom je poceo analizirat DVD i javio mi je "DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Failed to read file "F:\" Invalid acces to memory location." Film mi je drama i želim ga imat na još jednom DVD-u kao siguronosnu kopiju, film sam dobio uz Solbodnu Dalmaciju ![]() ![]() Jeli netko zna nekakav drugi program ili način da ga prebacim na DVD, bio bi fakat sretan! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: DVD Shrink
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Re: Re: DVD Shrink
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DVD Decrypterom skini DVD na hard, a onda shrinkaj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
przama, da i sa DVD decrypterom nema tog problema, valjda ce to rijesiti u sljedecoj verziji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
DVD shrink ti javlja error zato jer ti je dvd previše izgreben! Napravi scan sa Nerom da vidiš u kakvom je stanju dvd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da to sam i ja prvo mislio ali mu je proso analizu diska i onda bi pisalo nesto tipa cyclic redundancy check mislim da je tako nesto kad je cd prljav ili zguljen, ali nemora biti, neznam vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dvdshrink skida zaštitu, ali je razvoj programa obustavljen, tako da ne uklanja novije verzije. Probaj sa dvddecrypterom, mada se ni on više ne razvija. Ako ni to ne upali dvdfabdecrypter. Više informacija o backupu svoje kolekcije dvd-a, i raznim zaštitama koje te sprečavaju da napraviš sigurnosne kopije potraži na http://www.doom9.org/
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 17.02.2006. u 14:40. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Jel ima netko noviju verziju DVD Decryptera od 3.5.4.0?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Mislim da nema, to je zadnja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
|
Da! moguče je da je malo izgreban disk. Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Kao sto sam gore naveo,dvdshrink ne skidu novu verziju css ekripcije. Da mi to mogao napraviti treba ti neki css decrypter i u kombinaciji sa shrinkom odraduje posao. Znaci oavko ide procedura: Instaliraj DVD region + CSS free http://dvdidle.com/dvd-region-free.htm Pokreni ga,mora ti biti ikona u taskbaru. Sada shrinkaj film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Evo testiro sam DVD kako je napiso psf[i]-[Tomek] i rezultat je bio sljedeči: Good 2.6% Damaged 0.0% Bad 97.4%!?!?!?!?!?!?!?!?!? Eto, izgleda da DVD nije oštečen????! Jedno mi nije jasno što znači ovo "bad"-mislim .....na što se misli-podrazumjeva:confused: :confused: :confused: !!!! Uglavnom, Bruno_Rv CAR SI!!! Evo skinuo sam kako si mi reko DVD region + CSS i instaliro i pokrenuo shrink, i počito ga je od šale, tako da je problem riješen,ali evo meni nije još nije potpuno jasno što je taj program napravio i zašto ga nije Shrink želio prebacit na hard a ostale fimove mi bez problema prebaci????!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ljudi Hvala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Aha, sad mi jasno! Ali problemima nikad kraja čini se!!!! Analiziro ga je bez problema ali kad stisnem "backup" kaže mi "The current DVD size is too big! If you continue, you may not be able to burn the resulting files. Please ensure that video is set to "Automatic" copresion, or try disabling some audio streams." I evo pogledo sam jeli mi na automatic-JEST. Čak sam i probo izbacit sve audio file-ve ali isto mi je preveliko za DVD! Evo gore mi piše da mi treba bit 4,464 MB, a on ga je kompresiro na 5,982 MB!! A na DVD u ima 6, 860 MB, tako da ga nije puno kompresiro:mad: ! Jeli zna ko kako riješit stvar-please!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ok, prbat ču, ali......ako to skinem, recimo jednog dana kad budem imao 5.1 zvučnike neču imat mogučnost 5.1 zvuka????:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |