PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   DVD Shrink (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33991)

kresimirSM 16.02.2006. 23:37

DVD Shrink

Išao sam film na DVD-u prebacit na komp, i DVD, i otvorio sam DVD Shrink 3.2 i stavio Backup, kom je poceo analizirat DVD i javio mi je "DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Failed to read file "F:\"
Invalid acces to memory location."

Film mi je drama i želim ga imat na još jednom DVD-u kao siguronosnu kopiju, film sam dobio uz Solbodnu Dalmaciju:) -tako da nemožete reč da je to piratstvo;) !
Jeli netko zna nekakav drugi program ili način da ga prebacim na DVD, bio bi fakat sretan!
Hvala

spawn 16.02.2006. 23:45

Re: DVD Shrink

Citiraj:

Originally posted by kresimirSM
Išao sam film na DVD-u prebacit na komp, i DVD, i otvorio sam DVD Shrink 3.2 i stavio Backup, kom je poceo analizirat DVD i javio mi je "DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Failed to read file "F:\"
Invalid acces to memory location."

Film mi je drama i želim ga imat na još jednom DVD-u kao siguronosnu kopiju, film sam dobio uz Solbodnu Dalmaciju:) -tako da nemožete reč da je to piratstvo;) !
Jeli netko zna nekakav drugi program ili način da ga prebacim na DVD, bio bi fakat sretan!
Hvala

Ne znam dal spada u piratstvo ili ne,ali tebi je disk zasticen css enkripcijom.

pava 17.02.2006. 00:16

Re: Re: DVD Shrink

Citiraj:

Originally posted by Bruno_Rv
Ne znam dal spada u piratstvo ili ne,ali tebi je disk zasticen css enkripcijom.
da ali je dvd shrink dekriptira dvd i trebao bi moc prebaciti ga na hard.

domy_os 17.02.2006. 00:20

DVD Decrypterom skini DVD na hard, a onda shrinkaj.

pava 17.02.2006. 00:29

Citiraj:

Originally posted by domy_os
DVD Decrypterom skini DVD na hard, a onda shrinkaj.
Pa zasto? to moze i sa shrinkom ja sam preko 200 dvd duplao sa shrinkom (naravno iz vlastite kolekcije:D ) jedino ako ti je ostecen dvd, ne vidim sto bi drugo moglo biti.

domy_os 17.02.2006. 02:05

Citiraj:

Originally posted by pava
Pa zasto? to moze i sa shrinkom ja sam preko 200 dvd duplao sa shrinkom (naravno iz vlastite kolekcije:D ) jedino ako ti je ostecen dvd, ne vidim sto bi drugo moglo biti.
Zato što DVD Shrink ne skida zaštitu...

pava 17.02.2006. 03:09

Citiraj:

Originally posted by domy_os
Zato što DVD Shrink ne skida zaštitu...
Naravno da skida i to sve varijacije, tocno ti napise koju zastitu skida. Malo sam guglao i to se desava samo na pionneer i TEAC
przama, da i sa DVD decrypterom nema tog problema, valjda ce to rijesiti u sljedecoj verziji.

psf[i]-[Tomek] 17.02.2006. 03:18

DVD shrink ti javlja error zato jer ti je dvd previše izgreben! Napravi scan sa Nerom da vidiš u kakvom je stanju dvd.

pava 17.02.2006. 03:38

Da to sam i ja prvo mislio ali mu je proso analizu diska i onda bi pisalo nesto tipa cyclic redundancy check mislim da je tako nesto kad je cd prljav ili zguljen, ali nemora biti, neznam vise.

Pomo 17.02.2006. 08:08

Dvdshrink skida zaštitu, ali je razvoj programa obustavljen, tako da ne uklanja novije verzije. Probaj sa dvddecrypterom, mada se ni on više ne razvija. Ako ni to ne upali dvdfabdecrypter. Više informacija o backupu svoje kolekcije dvd-a, i raznim zaštitama koje te sprečavaju da napraviš sigurnosne kopije potraži na http://www.doom9.org/

domy_os 17.02.2006. 09:29

Jel ima netko noviju verziju DVD Decryptera od 3.5.4.0?

4444josip4444 17.02.2006. 10:30

Mislim da nema, to je zadnja....

kresimirSM 17.02.2006. 14:29

Da! moguče je da je malo izgreban disk.

Citiraj:

psf[i]-[Tomek]
Citiraj:

DVD shrink ti javlja error zato jer ti je dvd previše izgreben! Napravi scan sa Nerom da vidiš u kakvom je stanju dvd.
Imam nera 7 Premium, sa čime da napravim scan????

McG 17.02.2006. 14:39

Citiraj:

Imam nera 7 Premium, sa čime da napravim scan????
S ovim

spawn 17.02.2006. 16:15

Kao sto sam gore naveo,dvdshrink ne skidu novu verziju css ekripcije. Da mi to mogao napraviti treba ti neki css decrypter i u kombinaciji sa shrinkom odraduje posao.
Znaci oavko ide procedura:

Instaliraj DVD region + CSS free http://dvdidle.com/dvd-region-free.htm

Pokreni ga,mora ti biti ikona u taskbaru.
Sada shrinkaj film.

kresimirSM 17.02.2006. 23:34

Evo testiro sam DVD kako je napiso psf[i]-[Tomek] i rezultat je bio sljedeči: Good 2.6%
Damaged 0.0%
Bad 97.4%!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Eto, izgleda da DVD nije oštečen????!
Jedno mi nije jasno što znači ovo "bad"-mislim .....na što se misli-podrazumjeva:confused: :confused: :confused: !!!!
Uglavnom, Bruno_Rv CAR SI!!!
Evo skinuo sam kako si mi reko DVD region + CSS i instaliro i pokrenuo shrink, i počito ga je od šale, tako da je problem riješen,ali evo meni nije još nije potpuno jasno što je taj program napravio i zašto ga nije Shrink želio prebacit na hard a ostale fimove mi bez problema prebaci????!!!!

kresimirSM 17.02.2006. 23:36

ljudi Hvala :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

spawn 17.02.2006. 23:51

Citiraj:

...ali evo meni nije još nije potpuno jasno što je taj program napravio i zašto ga nije Shrink želio prebacit na hard a ostale fimove mi bez problema prebaci????!!!!
Zato sto neki noviji filmovi imaju noviju CSS enkripciju koju shrink ne moze skonuti, pa je skida taj css free program i onda shrink prepozna DVD kao da nije uopce kriptiran.

kresimirSM 18.02.2006. 00:45

Aha, sad mi jasno!

Ali problemima nikad kraja čini se!!!!
Analiziro ga je bez problema ali kad stisnem "backup" kaže mi "The current DVD size is too big! If you continue, you may not be able to burn the resulting files.
Please ensure that video is set to "Automatic" copresion, or try disabling some audio streams."

I evo pogledo sam jeli mi na automatic-JEST.
Čak sam i probo izbacit sve audio file-ve ali isto mi je preveliko za DVD!
Evo gore mi piše da mi treba bit 4,464 MB, a on ga je kompresiro na 5,982 MB!!
A na DVD u ima 6, 860 MB, tako da ga nije puno kompresiro:mad: !
Jeli zna ko kako riješit stvar-please!!!!!

spawn 18.02.2006. 03:14

Citiraj:

Aha, sad mi jasno!

Ali problemima nikad kraja čini se!!!!
Analiziro ga je bez problema ali kad stisnem "backup" kaže mi "The current DVD size is too big! If you continue, you may not be able to burn the resulting files.
Please ensure that video is set to "Automatic" copresion, or try disabling some audio streams."

I evo pogledo sam jeli mi na automatic-JEST.
Čak sam i probo izbacit sve audio file-ve ali isto mi je preveliko za DVD!
Evo gore mi piše da mi treba bit 4,464 MB, a on ga je kompresiro na 5,982 MB!!
A na DVD u ima 6, 860 MB, tako da ga nije puno kompresiro:mad: !
Jeli zna ko kako riješit stvar-please!!!!!

Samo bi trebao skinuti audio 5.1 file i sve bi trebalosljakat.

kresimirSM 18.02.2006. 03:31

Ok, prbat ču, ali......ako to skinem, recimo jednog dana kad budem imao 5.1 zvučnike neču imat mogučnost 5.1 zvuka????:confused:

spawn 23.02.2006. 20:01

Citiraj:

Autor kresimirSM
Ok, prbat ču, ali......ako to skinem, recimo jednog dana kad budem imao 5.1 zvučnike neču imat mogučnost 5.1 zvuka????:confused:

Ne. Ako ti bas toliko znaci 5.1 onda napravi reauthoring cijelog filma i skini nesto drugo umjesto 5.1. Ali ako imas original kao sto si naveo ;) onda kad nabavis 5.1 sustav izripaj ga ponovo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43.