|
|||||||||||
|
|
#61531 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Isplati. Naučiti će se ne bježati jer je to defacto bješanje s mjesta nesreće. Jedno kako ćeš dokazat da je to on? Imaš snimku?Citiraj:
Budem poslao upit u štasni za OEM sigurnosne matice. A jesi mi nabio paranoju. Još jučer me ispilio jedan lik kaj sam ga upoznao na roštilju kaj je vozač buseva i kaže da talijani i parking... Svi auti su im izlupani. Meni je to teško za vjerovati ali eto uvjerava me lik da nisu baš normalni. ![]() Ovo je cool https://carbuzz.com/news/toyotas-new...ange-the-world |
|
|
|
|
|
|
#61532 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemam, nisam još nabavio kamericu a i nebi mi pomoglo jer je ovo bilo iza ![]() Bio je lik koji je vidio, u autu s druge strane al mi se neda mrcvarit čovjeka. Dovoljno će mi biti samo da patrola ode do lika pitat ga za zdravlje. Sigurnosni šarafi su ti 164kn+PDV
|
|
|
#61533 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 06.06.2022. u 10:39. |
|
|
|
|
|
#61534 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ova Toyotina ideja nije loša, ali će problem biti kapacitet. Mirai ima 3 tanka ukupnog kapaciteta oko 140l i to mu je dovoljno za nekih 500km. Koliko bi onda takvih prijenosnih tankova trebalo za obično kućanstvo? btw, podsjeća me na STD i njihov pogon na spore ![]()
|
|
|
#61537 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Jup. Idem tamo na servis u srijedu pa usput sve, a malo sam u stisci s vremenom tak da nemam baš prostora za manevre. ![]() Vlada je donijela uredbu i izmjenama trošarina i uredbu o utvrđivanju najviših cijena naftnih derivata, rekao je premijer na početku. Trošarine se smanjuju na dizel i benzinsko gorivo. Trošarine su sada smanjene za 80 lp po litri benzina. Dizel se smanjuje za dodatnih 20 lp. “Država je smanjila trošarine s 3.86 na 3.06 kn za benzin i s 3.06, na 2.66 kn za dizel”, kaže premijer. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#61538 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako idu od srijede znači dizel će sutra bit 15.80 Za dva tjedna opet ista priča di će dizel i s tim novim trošarinama biti na 15+ |
|
|
|
|
|
#61540 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Mene je lik zakačio na parkingu, crtica od pol cm...al je ispo šupak koji se krenuo derat kao da sam ja kriv koji stojim na parkingu, a ne on koji se okretao....i još ode. Nazvo muriju, ja dobio 20kn od osiguranja, a čiča kaznu od skoro dvije svoje penzije....i nije mi žao ni sekunde. Da si normalan i reko sorry, stisli bi ruku jer nema skoro niceg na autu i idemo dalje, ovako...ko te jebe |
|
|
|
|
|
|
#61542 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() https://www.google.com/maps/@43.4423...8i6656!5m1!1e4 |
|
|
|
|
|
|
#61543 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ma daleko od toga da nema. Ovo mi je bilo wow jer je doslovno cijela država takva. Kao da si u gorskom kotaru, ali sve je uredno, čisto, održavano i idilično. Dosta vuče na Sloveniju oko Bohinja pa prema Alpama. Voziš se iz zelenog u zeleno, jezero s ove, brana s one strane, ovce, krave i konji posvuda i tu i tam to prekine neko selo s kamenim kućama i ajmo opet ispočetka. Uživancija za voziti. Puknut ću više slika navečer u temu o putovanjima. Ovo mi je definitivno najbolji roadtrip dosad.
|
|
|
|
#61545 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Koji je ispravan način za prijavu? Naime, nadobudno poslah mail na pu zagrebačka jer im je između brojeva telefona za kontakt naveden i mail. Naravno da nisam dobio nikakvu povratnu informaciju ni 8 sati kasnije, pa makar da se prijave ne rade na ovaj način. Pomalo žalosno za godinu u kojoj živimo, no vjerujem da je to zato što su zatrpani poslom a ne zato što ne gledaju mail.
|
|
|
#61546 |
|
Treba kaj skurit??
|
Ma nazovi 192 i bok, reci kaj je bilo i reći će ti kaj dalje. |
|
|
|
|
|
#61549 | |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#61550 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#61551 | ||
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|
|
|
#61552 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Pa je krenulo javljanje da je na poslu da će se javiti kasnije, pa preko idemo na muriju i ja reko oke, a završilo na vacap porukama da ona mene nije udarila i da joj prestanem remetiti mir ![]() Ženin auto bio koji nema kameru, ali na križanju itekako ima kamera... ma reko ženi pusti, karma is a bitch. Zadnje izmijenjeno od: syss. 08.06.2022. u 02:44. |
|
|
|
|
|
|
#61554 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje je koliko dugo čuvaju snimke kamera i hoće li ti ih uopće dati. Meni je HAC nedavno odgovorio da zbog manjka prostora snimke drže 3 dana. 21. stoljeće, Tb se prodaju za kikiriki, a oni nemaju mjesta za pohranu video snimki. ![]()
|
|
|
#61555 |
|
Treba kaj skurit??
|
Nažalost sa europskim si možeš obrisat tur ako se druga strana počne pravit grbava. Meni je murjak prošle godine rekao, odite se lijepo preko europskog dogovorit, a ako se počne pravit mutav imate da ste nas zvali i mi smo zapisali kaj treba. Ovak bez ikakvog zvanja murije i na lijepe oči zaboravi. |
|
|
|
|
|
#61557 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako je naterijalna šteta, izaći poslikat sa svih strana sve, te ako smeta prometu maknut automobile s ceste i pitat čovjeka želi li da zovete policiju ili ne. Ako se imalo nećka, mob u ruke i poziv. Prije poziva pošalji slike nekom mehaničaru lakireru da cca kaže koliko novaca i pokažeš čovjeku koliko košta popravak. Pitas želi li preko osiguranja ili cash. Nažalost u takvih situacijama moras procjenit osobu i da li će počet muljat nešto ili ne. Ja sam do sada sudjelovao u 2-3 nesrece s materijalnom stetom i nijednom nismo isli preko osiguranja. 2 puta nisam bio kriv jednom jesam. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 07.06.2022. u 15:03. |
|
|
|
|
|
#61558 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ekipa bi e iznenadila koliko koštaju dijelovi. Mijenjao sam prednji branik na svom autu prije 4g jer sam ga ogrebao u zid pa sam aktivirao kasko. Cifra je sa lakiranjem bila 4800kn Prije 3g me lik u zgradi u garaži lupio u zadnja lijeva vrata. Otišla neka plastika i ravnali malo vrata i lakiranje i cifra 2800kn A na prvu bi rekao da šteta nije veća od 1000kn. Pogotovo sada sa ovim LED farovima gdje ti pukne kopča/nosač od fara, a jedan far >10000kn |
|
|
|
|
|
|
#61559 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kako su to fino sredili i projektirali tako da ne možeš zamjeniti samo staklo nego moraš cijeli far mjenjati, super i financijski i ekološki ![]() Ove nove aute se stvarno ne isplati imati bez kaska. Prije bi nakon 2 godine prestao plaćati, sad ga bome ne skidam uopće.
|
|
|
|
#61560 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Tocno to. Na novijim autima se jaaako brzo skupi cifra boli glava, a na oko nis nije razbijeno. Kopce branika, kopce farova, radari, parking senzori... a di je tek lakiranje Dosta toga se moze "u fusu" rijesiti, ali... |
|
|
|
![]() |
|
|