|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Igre za 64bit sustav
Moze neki link do kakve igre za 64bit sustav. Bas sam skinuo Return to castle wolfenstein demo i ponadah se da cu vidjeti nesto kad tamo: Code:
[root@localhost costa]# sh wolfsp* Verifying archive integrity...OK Uncompressing Return To Castle Wolfenstein Single Player DEMO................... .............................................. This installation doesn't support glibc-2.1 on Linux / x86_64
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Nalazimo se na linux podforumu ![]()
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
A ja se baš poveselio. Za sada se igram sed-om i awk-om. : sweating Još malo pa na prozore da se odmorim od ovog crnila. Sviđaju mi se Linuxi (Fedora 3).
![]() |
#7 |
Moderator
|
Idem ja staviti nekaj 32bitno pa opet sve ispocetka. Ionak sam ful dobre volje ![]() Inace da se i dosta igara radjenih samo za win pokrenuti: http://linux-gamers.net/modules/wfse....php?counter=1
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Uglavnom sve id software-ove igre su jako dobro podržane, dakle Doom, Quake, Quake II, Quake III, Doom III, RTCW (ET), vjerojatno Quake 4, MOHAA (beta) ... Epicove igre i igre na UT engineu: UT, Rune, UT2003/2004. Heroes of might and Magic III ... Igre koje nisu nativno podržane se mogu igrat preko Codege (WineX) koja je komercijalna, nažalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Neke, ne sve igre koje nisu nativno podržane se mogu igrat preko Cedege. Na žalost, neke ultrapopularne igre ne rade, ili rade jako loše na Cedegi (npr. Starcraft, što je za popizdit', jer je igra toliko stara s toliko primitivnom grafikom, da mi nikako nije jasno zašto se vuče k'o krepana mačka na Cedegi!!!). BTW, postoji WineX, što je besplatna verzija Cedege, ali sa puno slabijom podrškom DirectX-u. Eto, tek toliko da se spomene. Moj savjet: zaboravite igranje na Linux-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|