|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Koji su to dakle simptomi a ukazuju da je proc umro? Jer, frendu je otišla ploča - kondenzatori oko procesora - pa smo je zamijenili, ali opet ista stvar, a to je da se win nikako ne dižu - ponudi ono start win normally, safe mode isve ostalo i bilo što da odaberem, smrzne se- tako je bilo i na staroj ploči(neka jetway). Sad na matsonic ms9147c dogodila se ista stvar pa sam svaku njegovu komponentu zamijenio svojom - rame, grafičku- i napajanje je moje, ostavio sam njegov hard jer na mom kompu radi sasvim dobro. Zamijenjene su sve komponente osim proc - sad me zanima je'l ga mogu bacit ili ne? P.S. Ima li tko ublizini da mi posudi proc pa da isprobam- ili ja dam ovaj celeron 2.0 (20x100)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
simptom je taj da ti nis ne radi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
sAmo se vrte ventilatori,nema boota, nicega, ni inicijalizacije hdd.. (Dok sa unistenim biosom barem hardovi malo zacvrče i opticki pogoni)
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
e sad nisam skuzio dal si i HDD probao zamijeniti meni se ovo cini kao problem sa windowsima... fali neki file za bootanje... dogodilo se to meni par puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
...
ali ja i dalje ne kuzim zasto se to dogodi jer nikada ali bas nikada nemam nikakav sumnjivi razlog zbog kojeg bi se to moglo dogoditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ovo moje, ja mislim zato što sam win instalirao na svom kompu-prikljucio frendov hard,a i bilo je nekih problema tijekom instalacije, no kod mene je svejedno boot prošao ok i win su radili. A pomislio sam da je opet neki problem u hardweru jer se događalo isto kod frenda kad su otišli kondenzatori - u poč čim su se digli win zablokiralo sve i ne pomaže ništa osim restarta. A ni instalaciju win nije htjelo dovršiti, mislim na toj istoj matičnoj. Ali ova sad radi super ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|