![]() |
Simptomi crknutog proca?
Koji su to dakle simptomi a ukazuju da je proc umro? Jer, frendu je otišla ploča - kondenzatori oko procesora - pa smo je zamijenili, ali opet ista stvar, a to je da se win nikako ne dižu - ponudi ono start win normally, safe mode isve ostalo i bilo što da odaberem, smrzne se- tako je bilo i na staroj ploči(neka jetway). Sad na matsonic ms9147c dogodila se ista stvar pa sam svaku njegovu komponentu zamijenio svojom - rame, grafičku- i napajanje je moje, ostavio sam njegov hard jer na mom kompu radi sasvim dobro. Zamijenjene su sve komponente osim proc - sad me zanima je'l ga mogu bacit ili ne?
P.S. Ima li tko ublizini da mi posudi proc pa da isprobam- ili ja dam ovaj celeron 2.0 (20x100)? |
simptom je taj da ti nis ne radi.
|
sAmo se vrte ventilatori,nema boota, nicega, ni inicijalizacije hdd..
(Dok sa unistenim biosom barem hardovi malo zacvrče i opticki pogoni) |
A koji je onda ovdje problem?
|
...
e sad nisam skuzio dal si i HDD probao zamijeniti
meni se ovo cini kao problem sa windowsima... fali neki file za bootanje... dogodilo se to meni par puta |
Citiraj:
|
A, bum probal pa javim, hvala.
|
Je, s formatom i friškom instalacijom sve je riješeno. Svima :beer:
|
...
ali ja i dalje ne kuzim zasto se to dogodi jer nikada ali bas nikada nemam nikakav sumnjivi razlog zbog kojeg bi se to moglo dogoditi...
|
Ovo moje, ja mislim zato što sam win instalirao na svom kompu-prikljucio frendov hard,a i bilo je nekih problema tijekom instalacije, no kod mene je svejedno boot prošao ok i win su radili. A pomislio sam da je opet neki problem u hardweru jer se događalo isto kod frenda kad su otišli kondenzatori - u poč čim su se digli win zablokiralo sve i ne pomaže ništa osim restarta. A ni instalaciju win nije htjelo dovršiti, mislim na toj istoj matičnoj. Ali ova sad radi super:) Istina, sve je razbacano po mom stolu, al zato nema problema s hladjenjem :p :p :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:24. |