|
|||||||||||
|
|
#56791 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Da da, 14 komada. 12 novih crvenih i 2 stara žuta |
|
|
|
|
|
#56792 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Baci pogled na ovo https://carsradars.com/news-features...ases-to-42000/ U nekim kvartovima, nema ceste bez ležećih policajaca, a dolaze u svim veličinama, oblicima, bojama i okusima ![]() Čak su napravili mapu svakog ležećeg u gradu ![]() https://www.reddit.com/r/Maps/commen...ump_in_london/ Da prevedem na ZG pojmove...zamislite da na Slavonskoj imate ležeći svakih 50 metara. Eto, to je London. Nemate se što žaliti ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.09.2021. u 14:50. |
|
|
|
|
|
|
#56793 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma nek idu u k s time. Zbog nekoliko idiota vecina ispasta. Netko je dobru provoziju dogovorio. Zasto ne stave radare/patrole i konacno sud krene provoditi kazne? Udari po dzepu, ako nemas za platit nek ti uzmu auto. Da vidis kako bi se ubrzo svi pridrzavali propisa. |
|
|
|
|
|
#56794 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Činjenica je da su smrtni slučajevi, pa i same nesreće na minimumu s obzirom na količinu auta koji prođu cestama u jednom danu.
|
|
|
|
#56796 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#56797 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U subotu su u mom selu gostovali oldtimeri. Kako je prije par tjedana bio Mate sa svojim milijunskim mašinama, mogao sam povući nekakvu paralelu. Iako ne vrijede ni mali dio raznih Bugattija, Lamba i sličnih, 'djedice' imaju daleko veći šarm i raznovrsnost oblika jer današnji auti, uključujući i one vrijedne milijune US$/€, su teška konfekcija i c/p.
|
|
|
#56798 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Krešo je prevara i lopovluk, a to dobro znam jer sam čekao akciju kad sam djorao pola clia pa sam vidio što je za njih akcija popusti po 20-30-40%, a zapravo ti je cijena ista ili čak i veća nego kad artikl nije na akciji. Tokić je očajno skup i ima nikakav izbor proizvođača. Impex ima super cijene i fino ti dođe doma za dan-dva. ![]() I ne isplati se u SLO po gume. Razlika je fakat mala. |
|
|
|
|
|
|
#56800 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#56802 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#56803 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Oni imaju dosta "vizionarske" ideje o prodaji/distribuciji/servisu tih auta. Ideja im je, posto je to prakticki elektricno trosilo, imat suradnju sa Bosh-ovim servisima i da ih Bosh servisira u vecini drzava, a ne da imaju svoje auto kuce/servise. I tako... fora autic, ali budemo vidjeli, 12k EUR nije bas ostvariv target price... |
|
|
|
|
|
|
#56804 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#56805 |
|
Guest
|
hmmm što se tiče izmjene kotača, doista ne znam. možda se cijela karoserija podigne, i onda se promjeni kotač ![]() a navodno max brzina će biti 220kn/h ![]() |
|
|
|
#56807 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Problem je ako je u L kategoriji vozila poticaji su samo 20 000kn kod nas. Zato je Dača Spring sa 85000kn nakon poticaja ipak bolji izbor, ako gledamo samo strujiće. Mene više zanima Citroen Ami: https://www.index.hr/auto/clanak/voz...n/2303073.aspx Bilo ih je par na autoscoutu u francuskoj po 8000 eu, al su očito prodani. Zvao sam Citroen kod nas, nemaju nikakvih informacija. Ima jedan regan na DU u table vidjeh negdje sliku na netu, mislim da je to taj iz texta, prije nego su zamutili tablice. Znači homologaciju prolazi za uvesti. |
|
|
|
|
|
|
#56808 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A jesu mu našli mjesto za mjenjač... Max. brzina 45km/h. Hebate, skuter je brži od toga.
|
|
|
#56809 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
|
#56810 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#56811 |
|
49%winner
|
Sto je bio na kraju zakljucak, jednom je netko vec pitao pa nije dobio odgovor - koja je to spika sa skidanjem prednjih tablica i jel to uopce legalno? Isprva su to mahom bili bemvejasi, al u zadnje vrijeme vidjam svasta.
|
|
|
|
#56813 | ||
|
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#56814 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kud i kamo povoljniji od svih. Bez fake lažnih popusta i muljanja.|
Open access peer-reviewed chapter Passenger Exposure to Magnetic Fields in Electric Vehicles By Pablo Moreno‐Torres, Marcos Lafoz, Marcos Blanco and Jaime R. Arribas Submitted: November 24th 2015Reviewed: May 31st 2016Published: October 5th 2016 DOI: 10.5772/64434 --->>> https://www.intechopen.com/chapters/52321 |
Kud i kamo povoljniji od svih. Bez fake lažnih popusta i muljanja.
|
|
#56815 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Da se ne pokriva originalni dizajn branika / prednjeg dijela auta. Stave tablicu pod prednju sajbu...
|
|
|
#56816 |
|
49%winner
|
Ajde da alfisti to rade, jos bi i razumio. Heck, njima bi zakonski i dozvolio da ne nose prednju tablicu, sve samo da me ocd ne opali kad se mimoidjemo u prometu ![]()
|
|
|
|
#56817 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|

|
Ovo je jedna vrlo zanimljiva tema.
Citiraj:
|

|
|
#56818 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Veci napon => manja struja za istu snagu => slabije polje?
|
|
|
|
#56819 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jep. manja struja, manje inducirano magnetno polje. može se povećati E-polje, ali to se prilično efektivno shielda bilo kakvim metalom (za razliku od magnetnog polja). doduše s obzirom na topologije u autima (sve praktički paralelno), EM radijacija i nije neki problem. Kako pise u članku, sve ovisi o stilu vožnje. Za autocestu po ravnome to je otprilike 20kW, uz 400V sistem, otprilike 50ak A. Zanemarivo ![]() |
|
|
|
|
|
#56820 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zašto, ne znam...