|
|||||||||||
|
|
#56311 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
delete |
|
|
|
|
|
#56312 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Start/stop se ne može službeno "po defaultu" ugasiti, jer je ta funkcija direktno vezana na CO2 vrijednost prilikom homologacije... ovisno o autu, postoje tezi ili lakši načini kako zaobići to... ja u međuvremenu imam naviku. sjednem u auto, tipka za upalit auto, tipka ugasit Start/Stop, vezat se, i onda možemo lagano ![]() |
|
|
|
|
|
#56314 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#56315 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam sebi iskodirao na oba auta da u sport/sport+ i comfort modu start/stop je ugasen a u eco modu je upaljen i milina, nemoram vise razmisljat jesam stisnuo tipku ili nisam .Al dok to nisam rjesio znao me iznenadit na semaforu da se zabrinem sta je "crko" a nema gresaka na displayu. Cini mi se da kolko se ustedi na gorivu i co2 da se jos vise akumulatora baca/mjenja...
|
|
|
#56316 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#56317 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
#56319 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#56321 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bas me zanima kak ce se ovo razvit https://wccftech.com/tesla-tsla-d1-c...tion-disaster/ Na BMW-u nije nis problem iskodirat ako znas koristit NCS Expert ili Istu
|
|
|
#56322 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#56323 |
|
Moderator
|
|
|
|
#56324 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Ne ide to u auto, to je kao čip za superračunalo njima u firmi koje bi trebalo analizirati snimke, slike, prometne uvjete i sve to skupa. Po meni je kompletno članak promašen, NHTSA analizira mogućnosti vozila, i to postojeće, a ne neke potencijalne mogućnosti, i to čipa koji će biti stotinama i tisućama kilometara od auta. |
|
|
|
|
|
#56325 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja evo recimo NCS-om i ISTA-om na mom ne mogu nista kodirati, nego koristim Esys. Osim toga od F serije pa na dalje ima par noob alata za kodiranje sitnica tipa Carly i Bimmercode koji dosta dobro rade, ali znaju i ukakati modul. Imao sam vec par intervencija iza Bimmercode strucnjaka ![]() |
|
|
|
|
|
#56326 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
http://blog.obdii365.com/2020/03/19/...mming-in-ista/ NCS je u pravilu za E sasije jer je uparen s INPA-om Za Carly ne zelim ni cut, previse je ekipe spalilo module time. Nego kad smo vec kod toga, zna li itko cime je najjednostavnije i najpovoljnije kodirat po RenFault vozilima? Konkretno Clio IV
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 21.08.2021. u 23:53. |
|
|
|
|
|
|
#56327 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
S cim si kodirao? Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#56328 |
|
Moderator
|
Napisao je par puta ranije da koristi Carly. Mada osobno ne bi preporucio tu igracku.
|
|
|
#56329 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kaj je možda netko koristio https://www.mycarly.com/plan/?c=HR&b=vag&n=Skoda za Škode? Zapravo niti nisam siguran koje bi sve "fičure" mogao otključati na octaviji iz 2019 i s opremom style. ![]() Gluposti tipa video dok se vozim ili paljenje maglenki dok skrečem me baš i ne zanimaju. Eventualno bi bilo cool da se retrovizori malo spuste kad idem u rikverc i tak neke korisne stvari. |
|
|
|
|
|
#56330 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
https://obdeleven.hr/?gclid=CjwKCAjw...BoCvB8QAvD_BwE Opet, za dijagnostiku super, za programiranja preporucujem VAG Com. Ne kazem da ce ti Carly ili OBD Eleven brickat modul ali uvijek postoji mogucnost da nest ode sideways.
|
|
|
|
#56331 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jesi probao sa "narodnom" verzijom? Ja jesam i ne ide. Mora biti online i povezana sa BMW serverima te biti registrirana na ovlasteni servis. Ali Esys radi fino i sa njim sam odradio sve sto sam trebao. Za dijagnozu samo Rheingold. Ni ja ne vjerujem tim igrackama tipa Carly. |
|
|
|
|
|
|
#56332 |
|
Moderator
|
Iskreno ja sam se zezao vise s E sasijama. Na par F sasija sam samo radio dijagnostiku/brisanje adaptacija. Tak da mi je zasad NCS bio zadovoljan. Al hvala na infu za Esys.
|
|
|
#56333 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@wrag Svojevremeno si govorio da bi mijenjao bembaru, ali da ne možeš naći ništa što bi odgovaralo tvojim potrebama. Baci oko na Hyundai Stariu. https://www.hyundai.de/modelle/der-neue-staria/ https://www.index.hr/auto/clanak/hyu...u/2298222.aspx
|
|
|
#56336 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
My Little tenkić koji to nije ![]() |
|
|
|
|
|
#56337 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@wolv Jel' to ono čudo iz 'Tango & Cash'? Otkad su SUV-ovi i CUV-ovi stupili na scenu, monovolumeni su pali u zaborav. A debelo su praktičniji od SUV-ova ako imaš veću familiju.
|
|
|
#56338 |
|
EMP moderator
|
Jesu, da, SUV-ovi i monovolumeni su slične visine, ali monovolumeni imaju puno više prostora zbog niže šasije i generalno imaju puno više pretinaca i tih nekih praktičnih rješenja. Meni je od monovolumena najljepša Toyota Sienna, šteta što je nema u EU.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#56340 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Iako velim ti dijagnostika otom potom više bi vidio koje fičure mogu otključati. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|