Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.03.2003., 20:47   #1
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Čudo neviđeno

Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Staro 12.03.2003., 21:02   #2
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Re: Čudo neviđeno

Citiraj:
Originally posted by CyberLord
Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
pa šta ste brojali??? ??? ja bi to odfuro na reklamaciju.....može bit da je potrgana...a i možda to tak mora biti...nikad se nezna...sve je moguče..pogotovo danas.....

Oglas
Oglasni prostor

Staro 12.03.2003., 21:07   #3
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Re: Re: Čudo neviđeno

Citiraj:
Originally posted by BSA
pa šta ste brojali??? ??? ja bi to odfuro na reklamaciju.....može bit da je potrgana...a i možda to tak mora biti...nikad se nezna...sve je moguče..pogotovo danas.....
Nismo brojali...Pa vidi se...gdje treba biti pin je rupa...On se ne žali, pa neću ni ja
Staro 12.03.2003., 22:49   #4
sNNooPY
Premium
Moj komp

sNNooPY's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?
well...you don't see this every day...
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2003., 23:23   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ma prvotno su imali 423, pa slobodno počupajte još 54 nožice i bude radio Dosta za*ebancije nosi to na reklamaciju.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2003., 00:34   #6
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
dolazim ja u jedan servis tip bas slaze neku konfiguraciju i stavlja u nju socket a procesor i nekako ga stisne i iskrive se pinovi on ih ispravi i stavi procesor na mjesto i to poslije prodaju
Staro 13.03.2003., 04:05   #7
metalac
Premium

metalac's Avatar

mislim da P4 imaju jedan pin koji im nedostaje ali nisam 100% siguran.
Staro 13.03.2003., 09:22   #8
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by gospar
dolazim ja u jedan servis tip bas slaze neku konfiguraciju i stavlja u nju socket a procesor i nekako ga stisne i iskrive se pinovi on ih ispravi i stavi procesor na mjesto i to poslije prodaju
Fakat ne vjerujem da postoje takvi talenti :clap:
Pa covjece, u cijelom kucistu nema jedne jedine komponente koju mozes krivo spojiti. Sve ima neke dodatke da se ne moze krivo utaknuti

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2003., 12:49   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by miato
Fakat ne vjerujem da postoje takvi talenti :clap:
Pa covjece, u cijelom kucistu nema jedne jedine komponente koju mozes krivo spojiti. Sve ima neke dodatke da se ne moze krivo utaknuti
Ha, ha, to sam i ja mislio dok mi nije došao tip koji je uzeo 5V napajanje od floppya i spojio ga na jumpere od HDDa (Maxtor od 40Gb). Ma šta da ti kažem, paše savršeno.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 13.03.2003., 12:50   #10
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Zaboravih, posljedica: onaj najveći čip je pukao po dijagonali od početka do kraja

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.03.2003., 23:01   #11
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ha, ha, to sam i ja mislio dok mi nije došao tip koji je uzeo 5V napajanje od floppya i spojio ga na jumpere od HDDa (Maxtor od 40Gb). Ma šta da ti kažem, paše savršeno.
OUCH....možda paše....al dal radi??? ne......
i onda ti takav komp dođješ da reklamiraš i oni ti kažu (citat) : "Oprostite gospodine ,mi Vam ne vjerujemo,Vi ste vjerojatno sami prčkali po kučištu i nešto potrgali il krivo spojili...!!!" i pljuneš lovu za popravak (naravno pod garancijom) nečega što nisi potrgo jer kakti oni ne odgovaraju za štetu uzrokovanu VIŠOM ?? silom.....je BOG mi je sišo odnekud i proprčko po kučištu.....je moš mislit!!!
Staro 13.04.2003., 16:37   #12
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Oživljavam thread...
Frend je pitao Intel osobno - support i oni su mu poslali neki acrobat dokument i tamo ima shema pinova - kako se koji zove i čemu služe - i da vidite xy pinova je nepotrebno:confused:
Intel odgovara: It's not an error... check the attachment... as you see your missing pin don't have usage...
I sad si vi mislite :clap: :confused:
Staro 13.04.2003., 17:17   #13
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Svaki, ama baš svaki intelov proc ima brdo nogica koje se ne kriste (piše for future use). Samo je pitanje da ti fali baš ta koja skuplja prašinu a ne recimo neka koja napaja jezgru ili nešto slično

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno