PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Intel (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Čudo neviđeno (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4037)

CyberLord 12.03.2003. 20:47

Čudo neviđeno

Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

BSA<AK-47> 12.03.2003. 21:02

Re: Čudo neviđeno

Citiraj:

Originally posted by CyberLord
Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
pa šta ste brojali???:D ??? ja bi to odfuro na reklamaciju.....može bit da je potrgana...a i možda to tak mora biti...nikad se nezna...sve je moguče..pogotovo danas.....

CyberLord 12.03.2003. 21:07

Re: Re: Čudo neviđeno

Citiraj:

Originally posted by BSA
pa šta ste brojali???:D ??? ja bi to odfuro na reklamaciju.....može bit da je potrgana...a i možda to tak mora biti...nikad se nezna...sve je moguče..pogotovo danas.....
Nismo brojali...Pa vidi se...gdje treba biti pin je rupa...On se ne žali, pa neću ni ja

sNNooPY 12.03.2003. 22:49

Citiraj:

Prijatelj mi je kupio Pentium 4 1,8A, i fali mu jedan pin. Umjesto 478 ima 477, ali kompjuter savršeno radi. Kako je to moguće?
well...you don't see this every day... :D

Black Dragon 12.03.2003. 23:23

Ma prvotno su imali 423, pa slobodno počupajte još 54 nožice i bude radio:D Dosta za*ebancije nosi to na reklamaciju.

gospar 13.03.2003. 00:34

dolazim ja u jedan servis tip bas slaze neku konfiguraciju i stavlja u nju socket a procesor i nekako ga stisne i iskrive se pinovi on ih ispravi i stavi procesor na mjesto i to poslije prodaju :D

metalac 13.03.2003. 04:05

mislim da P4 imaju jedan pin koji im nedostaje ali nisam 100% siguran.

miato 13.03.2003. 09:22

Citiraj:

Originally posted by gospar
dolazim ja u jedan servis tip bas slaze neku konfiguraciju i stavlja u nju socket a procesor i nekako ga stisne i iskrive se pinovi on ih ispravi i stavi procesor na mjesto i to poslije prodaju :D
Fakat ne vjerujem da postoje takvi talenti :clap:
Pa covjece, u cijelom kucistu nema jedne jedine komponente koju mozes krivo spojiti. Sve ima neke dodatke da se ne moze krivo utaknuti :gringo:

Black Dragon 13.03.2003. 12:49

Citiraj:

Originally posted by miato
Fakat ne vjerujem da postoje takvi talenti :clap:
Pa covjece, u cijelom kucistu nema jedne jedine komponente koju mozes krivo spojiti. Sve ima neke dodatke da se ne moze krivo utaknuti :gringo:

Ha, ha, to sam i ja mislio dok mi nije došao tip koji je uzeo 5V napajanje od floppya i spojio ga na jumpere od HDDa (Maxtor od 40Gb). Ma šta da ti kažem, paše savršeno.:beer:

Black Dragon 13.03.2003. 12:50

Zaboravih, posljedica: onaj najveći čip je pukao po dijagonali od početka do kraja:D

BSA<AK-47> 14.03.2003. 23:01

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
Ha, ha, to sam i ja mislio dok mi nije došao tip koji je uzeo 5V napajanje od floppya i spojio ga na jumpere od HDDa (Maxtor od 40Gb). Ma šta da ti kažem, paše savršeno.:beer:
OUCH....možda paše....al dal radi??? ne......
i onda ti takav komp dođješ da reklamiraš i oni ti kažu (citat) : "Oprostite gospodine ,mi Vam ne vjerujemo,Vi ste vjerojatno sami prčkali po kučištu i nešto potrgali il krivo spojili...!!!" i pljuneš lovu za popravak (naravno pod garancijom) nečega što nisi potrgo jer kakti oni ne odgovaraju za štetu uzrokovanu VIŠOM ?? silom.....je BOG mi je sišo odnekud i proprčko po kučištu.....je moš mislit!!!

CyberLord 13.04.2003. 16:37

Oživljavam thread...
Frend je pitao Intel osobno - support i oni su mu poslali neki acrobat dokument i tamo ima shema pinova - kako se koji zove i čemu služe - i da vidite xy pinova je nepotrebno:confused: :D
Intel odgovara: It's not an error... check the attachment... as you see your missing pin don't have usage...
I sad si vi mislite :D :clap: :confused:

Black Dragon 13.04.2003. 17:17

Svaki, ama baš svaki intelov proc ima brdo nogica koje se ne kriste (piše for future use). Samo je pitanje da ti fali baš ta koja skuplja prašinu a ne recimo neka koja napaja jezgru ili nešto slično:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14.