|
|||||||||||
|
|
#51451 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Mene recimo isključivo zanimaju karavani do 4.5 metra. Tu bi karavan verzija 2 Gran Coupe taman upala ali kakav je njegov dizajn, ispala bi veća katastrofa za oči od CLA shooting brake. Dimenzijama je točno tu gdje treba biti, BMW-u baš fali takav auto u ponudi pa mislim da će se i pojaviti kad tad. Šasiju imaju jer je kompletna serija 1, serija 2 i Miniji do 4.5m Active i Gran Tourere ubijaju, ako već nisu. Tu mi je jedino onaj 225xe zanimljiv, ali u toj klasi bih radije onda Countrymana uzeo
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.09.2020. u 13:18. |
|
|
|
|
|
|
#51452 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#51453 |
|
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Pozdrav svima! Imam jedno pitanje - obiteljska poznanica želi pokloniti auto star 20 godina kojemu je prošli mjesec istekla registracija - koja je procedura koju moram slijediti:
Posebno me zanima ovaj dio sa probnim tablicama gdje i kako ih zatražiti itd. Unaprijed hvala na savjetima ![]() |
|
|
|
|
|
#51456 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odradili smo prvi teren sa novim vozilom: poluprazna AC, poluprazni trajekt i poluprazne uske zavojite Pelješke ceste. ![]() ![]() Ne treba trositi rijeci, auto je odlican, udoban, zivahan.. Svidio mi se heads up display i vibracija volana ako upalis zmigavac dok je netko u mrtvom kutu. Sto se tice prostora: 5. vrata su prakticna, prijatelj koji je visok 190 je sjedio otraga i zakljucili smo da je to gornja granica, svi visi bi mogli udarati glavom. Na Peljescu smo sreli i legendu: ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#51459 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
|
|
|
#51461 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#51463 |
|
Guest
|
Dimenzija je bitna. Ali ovaj put ne toliko... Mislim da Alpin tog prehistorijskog kineza s talijanskim imenom šije u apsolutno svim dimenzijama i uvjetima na cesti. ![]() |
|
|
|
#51464 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
225/50/18 je dimenzija. No malo čitam, po testovima ta pirelli i nije tak loša. Iskreno, i sam naginjem prema Michelinu no ak je i ova druga ok, zašto bacit par sto kuna.
|
|
|
#51465 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ne smije se sastojati samo od brojeva, a uvijek između slova i brojeva mora biti -. Npr PC EKSPERT - 01 mora bit rega. Ne može biti PC EKSPERT 01. Zato da se jasno zna šta nula, šta o i slično... Brojevi i slova su uvijek razdvojeni crticom. LOL, predobro! Može i PU LA, OG ULIN, DU BROVNIK, ŠI BENIK.... |
|
|
|
|
|
|
#51466 |
|
Guest
|
Zato što se na njima X godina vozite ti, i tvoji najmiliji. ![]() Da ne budem drama queen. To je ok guma, taj Pirelli, ali ne vrijedi sigurno premium cijene. Nije ništa bolja od Vredesteina, Hankooka, Nokiana i npr. Save HP2. Tako da ako hoćeš uštedit, ima boljeg izbora. U toj dimenziji Conti, Goodyear, Michelin su ti sam vrh, bez dileme , i Bridgestone LM-005 jako blizu.Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 08.09.2020. u 20:36. |
|
|
|
#51467 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krepala standardna zarulja u angel eyes pa reko idem odradit LED upgrade. Danas to ubacio i izgleda puno bolje nego standardna zarulja, pogotovo u kombinaciji s Xenon farovima. Plus svijetli dosta intenzivnije. Jos da ne moras dizat auto, skidat kotac i unutarnju plastiku blatobrana da dodes do zarulje bilo bi bajno ![]() Ali ok, German engineering ![]() Sad kad gledam, mislim da cu se ic malo zezat pa iskodirat da mi DRL budu samo angel eyes a ne halogenke. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#51468 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Rekao bih da imaš jako uredan život kad se stigneš toliko baviti "hobijem". Congrats! ![]() P.S. koliko ono vozila imaš? Jučer sam se od žene branio ovim člankom: Koliko automobila poseduje prosečna američka porodica? |
|
|
|
|
|
#51469 |
|
Moderator
|
Pa ono, volim se malo zezat time jer me opusta, a ovo je onak sat vremena iako nije bas jednostavno doci do zarulje. E36 sam prodao tako da je ostao E90 i Prius od firme ![]()
|
|
|
#51470 |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
je tko polirao farove i prednje staklo? Gdje mi je najbolje kupiti 'kemikalije' za to? Znam za farove da moram nakon poliranja zastititi UV sprejom, ali koju abrazivnu smjesu je najbolje koristiti za farove. Te za prednje staklo, gdje nabaviti preparate za to? htio bi ispolirati neke tragove od brisaca i izgleda da je susjed nesto farbao u blizini jer imam mikroskopske tockice po staklu koje su vidljive samo kad sunce opali direkt u staklo.
|
|
|
#51471 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Za farove ovisi u kakvom su stanju. Nekad to ode poliranjem nekad moras smirglat far. Sto je ostecenje vece to grublji papir. U bilo kojoj trgovini s auto opremom ili pak tipa pevec i sl ce drzat vodobrusni papir i ptoizvode za politanje/compounding. Za sajbu ne znam koliko se isplati polirat. Znam par ljudi koji su to radili ovdje i rezultat nije bas ono sto su ocekivali ![]() Ako je netko lakirao pored auta pa imas overspray na sajbi to se najlakse skine ziletom.
|
|
|
|
#51472 |
|
Master Of Disaster
|
Probat cu sa ziletom prvo, da vidim da li se vidljivo skida. A farovi su plasticni i pozmareni na vrhu, moguce da cu morati sa vodobrusnim papirom poceti pa onda imam spuzvice za poliranje. Samo da nabavim prava sredstva za to, alat imam ![]()
|
|
|
#51473 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#51474 | |
|
Master Of Disaster
|
Citiraj:
|
|
|
|
#51475 | |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Detailing liquid nemoj kupovati, napravi ga sam, zamjesaj najjeftinji autosampon i vodu ( destilirana po mogucnosti ).Sto se tice nabave brusnog papira Bauhaux ili Pevex ili neka specijalizirana prodavaonica koja prodaje auto boju.Ostali materijal nabavi na web stranicama https://dls.com.hr/ https://ph-detailing.hr/ ili https://forea-ocd.hr/ Znam da i Tokic drzi dosta tih stvari od Sonxa pa ako ti je njihova prodavaonica blizu mozes i tamo proci. |
|
|
|
|
|
|
#51476 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
HUO provjera
Zanima me gdje se sada mogu provjeriti podaci o osiguranju? HUO provjera mi baca 403 forbidden? |
|
|
|
|
|
#51477 |
|
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Kak je stanje sa tehničkim pregledom, navodno znadu pogledat farove i jel sve po papirima. |
|
|
|
|
|
#51478 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisu samo Švabe specifične po tome. Sjetio sam se da su starome Chrysleru 300M morali skidati prednji lijevi kotač i otvoriti vratašca na unutarnjoj strani blatobrana da bi došli do akumulatora.
|
|
|
#51479 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Osobno mi je Alpin 6 najbolji od svih, no ni Pirelli nije loš. Zez je što ova auta ima 4x4, tako da ne mogu procijeniti koliko on utječe ma činjenicu da ni s jednim gumama nisam nigdje zapeo ili proklizivao. |
|
|
|
|
![]() |
|
|