|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Unknown Hard Error
Upalio komp kad sam došo doma i ugledao BSOD sa natopisom Unknown Hard Error. Resetirao sam ga i sad je čini se ok. je netko imao slično iskustvo??:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Brzo HD Tune & HDLife u ruke i vidi šta kažu. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: Unknown Hard Error
Citiraj:
dobro si i prosao.. ja nakon tog plavog screena nisam vise mogao nist osim uzeti novi disk i ubaciti u stroj.. tek tada sam mogao ponovno dici windowse.. ovaj stari disk sam jos jedno vrijeme mogao koristiti kao prijenosni no uskoro je vrisnuo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Jedno pitanje ![]() kad ja odnesem disk na reklamaciju tj. koliko cu cekati? I dali smijem samo kopirati sav win xp folder i sve na drugi disk da mi on postane bootabilan kao i ovaj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
ne mozes samo kopirati cijeli sadrzaj na drugi disk da bi bio bootabilan... pa jednostavnije ti je kopirati samo bitne podatke i windowse ispocetka instalirati... ne moze skoditi windowsima friska instalacija.. dapace... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nedavno sam reinstalirao pa ono... evo postat cu na Linksov forum posto sam tamo kupio disk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Posluži se Norton Ghostom koji će ti cijelu sistemsku particiju fino snimit u image i možeš ju kasnije vratit na novi disk. Mogu ti ja ili neko već poslat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
zaboravih napomenuti da sam jednom imao slucaj kad je maticna bila neispravna a bacao je stalno gresku unknown hard error prilikom pokusaja instalacije winxp... siguran sam da je ploca bila problem jer sam istekao sve diskove i ostavio samo cdrom i pokrenuo instalaciju winxp.. u trenutku kad instalacija treba pitati da li da krene instalacija ili da se pokrene recovery konzola samo pukne Unknown Hard Error... tek zamjenom ploce komp je proradio.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|