![]() |
Unknown Hard Error
Upalio komp kad sam došo doma i ugledao BSOD sa natopisom Unknown Hard Error. Resetirao sam ga i sad je čini se ok. je netko imao slično iskustvo??:confused:
|
Brzo HD Tune & HDLife u ruke i vidi šta kažu. :)
|
http://img299.imageshack.us/img299/7...rd025cw.th.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/1859/...rd021ar.th.gif šta mi je ovo??:confused: :( |
možda zato što mi je hdd trenutno na 43°c? Prije je dok sam imao onaj TT 120mm bio na 25°c:D
|
|
Promatrat ću ga još par dana... možda softver laže...hmmm.... a ak bude stvarao probleme ide na reklamaciju...
|
Re: Unknown Hard Error
Citiraj:
dobro si i prosao.. ja nakon tog plavog screena nisam vise mogao nist osim uzeti novi disk i ubaciti u stroj.. tek tada sam mogao ponovno dici windowse.. ovaj stari disk sam jos jedno vrijeme mogao koristiti kao prijenosni no uskoro je vrisnuo... |
Jedno pitanje :D
kad ja odnesem disk na reklamaciju tj. koliko cu cekati? I dali smijem samo kopirati sav win xp folder i sve na drugi disk da mi on postane bootabilan kao i ovaj?:) |
Citiraj:
ne mozes samo kopirati cijeli sadrzaj na drugi disk da bi bio bootabilan... pa jednostavnije ti je kopirati samo bitne podatke i windowse ispocetka instalirati... ne moze skoditi windowsima friska instalacija.. dapace... |
Citiraj:
nedavno sam reinstalirao pa ono... evo postat cu na Linksov forum posto sam tamo kupio disk ;) da vidim sta oni kazu:beer: |
Posluži se Norton Ghostom koji će ti cijelu sistemsku particiju fino snimit u image i možeš ju kasnije vratit na novi disk. Mogu ti ja ili neko već poslat.
|
zaboravih napomenuti da sam jednom imao slucaj kad je maticna bila neispravna a bacao je stalno gresku unknown hard error prilikom pokusaja instalacije winxp...
siguran sam da je ploca bila problem jer sam istekao sve diskove i ostavio samo cdrom i pokrenuo instalaciju winxp.. u trenutku kad instalacija treba pitati da li da krene instalacija ili da se pokrene recovery konzola samo pukne Unknown Hard Error... tek zamjenom ploce komp je proradio.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |