|
|||||||||||
|
|
#47101 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
#47102 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa ako si prvi stao jer se ne možete mimoići ne vidim zašto bi ti bio kriv (ulica je dvosmjerna, ali uska i njom nije zabranjeno voziti traktore... ili je?) |
|
|
|
|
|
#47106 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Btw. Jel bi se mogla otvoriti nova tema za ovakve rasprave (i prebaciti ove zadnje postove unazad tjedan-dva) da ne spamamo ovdje ![]() Message delivered by Tesla Model S P100D |
|
|
|
|
|
|
#47107 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mogu ti prepričat svoju zgodu. Skretao sam iz trake za ravno u desno a ženska koja je bila u desnoj traci koja moze skrenut desno se za vrijeme skretanja prestrojavala u tu treću traku u koju sam ja skretao. Naravno da sam ja kriv jer nisam iz te trake smio skrenuti desno. Ali jebiga nisam se stigao prestrojiti i naslonili smo se jedan na drugoga pri brzini od nekih 10-20kmh. Zenska je malo bila u soku i htjela je da zovem policiju iako sam joj govorio da nema potrebe jer da cu joj potpisati da sam kriv. Dosla je policija i nakon sto sam rekao policajcu da sam kriv, vidio je da sam ok i veli zeni da on odlazi da mu se neda rijesavati papirologija a da sam ja priznao da sam kriv. Isto tako joj je rekao ako se ja kojim slucajem predomislim i da ne zelim potpisati da sam kriv da dodje sljedeci dan na to isto mjesto i da zove opet policiju. Tako da bih ja na tvom mjestu upravo to napravio. Ili slobodno nazovi/odi na policiju pa njih pitaj sto sad. Naravno naglasi da nisi kriv. Sretno |
|
|
|
|
|
|
#47108 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Pobjegao je onda i on sa mjesta nesreće. Materijalna šteta nije velika i nitko nije ozlijeđen. Odvjetnik mi je rekao sa nista ne potpisujem.da si je sam kriv.sto vise vrtim film u glavi sve je jasnije da se mogao i trebao skloniti tamo gdje je mogao,ali isao je do kraja. Nasao sam ovo Članak 65. (1) Na cesti iz članka 64. stavka 1. ovoga Zakona, kad se jedno od vozila koja se mimoilaze mora kretati unatrag, kretat će se unatrag: svako vozilo koje se susrelo s vozilom koje vuče priključno vozilo, teretni automobil koji se susretne s autobusom, vozilo koje se susrelo s vozilom više kategorije, a ako se mimoilaze vozila iste kategorije – vozilo koje se kreće niz nagib, osim ako je, s obzirom na uvjete i položaj vozila na cesti, lakše i sigurnije da to učini vozač vozila koje se kreće uz nagib. |
|
|
|
|
|
#47109 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hmm, iako ovo sto ti je rekao odvjetnik mi i ne zvuci kao los savjet. |
|
|
|
|
|
|
#47112 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nažalost sa stokom kakvom su ljudi danas postali nema na lijepe oči nego odmah policiju bez ikakvog razmišljanja....inace ces ni kriv ni duzan najebat. Mene čiča puknuo dok sam stajao na parkingu, na autu se vidi mozda pol cm crta, ništa bitno. Al lik je počeo odmah srat da sam mu se ja ugurao (a stojim 2-3 minute) i nekaj pičkarat i ode lik. Zvao policiju i dobio je na kraju kaznu u visini svoje dvije mirovine i nije mi zao ni sekunde. Da je izašo, reko sorry i vidjeli da nema niceg, stisli bi si ruku i vozi dalje, ovak ko te jebe |
|
|
|
|
|
#47113 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#47114 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#47115 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Nismo napisali izvješće. Danas je promjenio iskaz,rekao je da je on stajao. Ja sam mu rekao da je zalosno s obzirom koliko godina ima da ide lagati jer i sam zna da je bio u pokretu i da imam svjedoka koji ce to potvrditi. On kaze da naravno kad mi je prijatelj,ja mu odgovorim da nije bitno tko je i sta je nego da kaze istinu. |
|
|
|
|
|
#47119 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Meni jedino nije jasno zašto ekipa kad te na parkingu lupi ne ostavi podatke nego pobjegne. Jbte imaš policu koju plaćaš i skida se od tamo. ako ti skinu 10% bonusa radi štete i dalje je jeftinije od kazne radi bježanja sa mjesta nesreće. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 13.12.2019. u 15:18. |
|
|
|
|
|
|
#47120 | ||
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Pa je tih 10% skuplje od nula kuna da ga yebeš.
|
|
|
|
|
#47121 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#47123 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jest da sam davno išao u autoškolu, ali prvi glas o dopunskom i čistom zelenom ![]() |
|
|
|
|
|
|
#47124 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Članak 60. (1) Ako je semaforu na raskrižju dodano jedno dopunsko prometno svjetlo ili više dopunskih prometnih svjetala u obliku zelene svjetleće strelice, za vrijeme dok je takvo svjetlo upaljeno, vozač može vozilom proći i krenuti u smjeru označenom zelenom svjetlećom strelicom i za vrijeme dok je upaljeno crveno ili žuto svjetlo, pri čemu mora propustiti vozila koja se kreću po cesti na koju ulazi i pješake koji prelaze preko kolnika. (2) Ako zeleno svjetlo na semaforu ima oblik strelice, vozač se vozilom smije kretati samo u smjeru koji pokazuje ta strelica. (3) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.
|
|
|
|
#47125 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bih to uveo pod obavezno na svaki semafor ili jednostavno dodati u zakon da se na crveno može skrenuti desno ako nema pješaka i nikoga s lijeva.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#47127 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dođi u Osijek i općenito Slavoniju, mnogi ne znaju dalje od 3. brzine. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#47128 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
|
|
|
|
|
#47129 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
U Vž su takvi semafori, ali to je jako loše rješenje, uletavaju na desnu strelicu a da ne gledaju dal' im ide netko na zeleno slijeva. Dnevno jednom izbjegnem nezgodu na taj način |
|
|
|
|
|
#47130 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Zato bioglo biti bolje da je dozvoljeno desno, ko u SAD-u, jer onda bi ljudima bilo jasno da sigurno nemaju prednost posto im je crveno. |
|
|
|
![]() |
|
|