|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Data error(cyclic redundancy check)
Naime, prilikom kopiranja MP3 CD-a javlja mi se greska iz naslova. Siguran sam da su CD-i ispravni. DVD LG GSA-4163B prza. Je li netko imao slican problem? Uredjaj samo skljoca, nece da se zalaufa i cita CD, kako je to normalno. Javi mi da ce kopiranje zavrsiti za 155min ili slicno :clap: Uglavnom zasteka i nista. Skroz me zivcira, imam i nekoliko DVD-ova koje ne cita, takodjer samo skljoca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Flashaj novi firmware, trenutni je A105. 2. Zamjeni IDE kabal, stavi 80-žilni. 3. Očisti leću. 4. Istestiraj memoriju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mr. V
Datum registracije: Oct 2005
|
Imao sam davno slični problem sa pioneer dvr-106d. Samo je na početku prženja zavrtia cd ili dvd i nero mi je javlja isti error ko tebi. Očistia sam pržilicu diskom za čišćenjem (mokrim) i problem je nesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi probao taj medij citat u drugom rom-u? Osnovno pitanje je sad jel taj medij dobro sprzen ili nije. Ako je dobro sprzen a przilica ga ne cita (nije u redu) Ako nije dobro sprzen a neki drugi ROM ga cita (to je moguce), onda pokreni u tom romu koji cita NERO CD/DVD speed da vidis kakva je krivulja. Uvjek je dobro imat 2 uredjaja zbog on the fly kopiranja , inkopatibilnosti, citanja neispravnih, izgrebanih medija itd.. Ali treba locirat problem...
__________________ |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sa NEC.om znam ponekad staviti dvd svjeze snimljen bez ogrebotine da ga on prepozna kao prazan i jos mi nudi da nesto snimim na njega. sto je najgore i USPIJEM snimiti nesto ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ta greška se događa kad drive NE može pročitati medij. 1) Drive loše čita medije 2) Ima prljavštine na cd-u 3) Loše spržen cd - odn. uništeni podaci na cd-u Rješenje - obriši cd, a ako ostane ista greška, probaj na nekoliko različitih drajvova, a ako to ne pomogne - baci u koš za smeće.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ja imo isti problem sa svojim nec-om. sve sta je zaprzio na nekvalitetne medije nakon par mjeseci nije zelio citat a u svim drugim uredjajima radilo normalno.... problem rijesio dodavanjem dvd-roma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|