|
|||||||||||
|
|
#44641 | |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prošao je i kroz cilj (ofc, u suprotnom smjeru) gdje su mu se bacali na put i mahali, lika to nije tangiralo. |
|
|
|
|
|
|
#44642 |
|
Guest
|
ovakve price kruze iskljucivo od neupucenih koji ne razmisljaju ili nisu probali proci u grdo vrijeme, jos kad cujem u stilu "prema nekim prometnim strucnjacima trenutna solucija je bolja od konacnog rjesenja" vidi se kako jednostavno prolaze i prihvacaju se nebuloze u drustvu trenutna propusnost je vrlo slaba sto se osjeti u jutarnjoj i poslijepodnevnoj spici |
|
|
|
#44643 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Možda je samo po osjećaju, ali definitivno se "brže" prolazi, pogotovo jer je iz jednadžbe eliminirana ljudska glupost i nesposobnost priključenja na rotor, kao i prekomjerno jurcanje unutar njega što je onemogućavalo normalan tok prometa. Ne znam kako je tebi, ali brutalno mi je na živce išlo čekat po pola sata uz stop-and-go trošenje lamele samo da dođem do ulaza na rotor. Otkad je postavljena ova regulacija, nisam se živcirao zbog čekanja... |
|
|
|
|
|
#44644 |
|
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sve ovisi i di se ide, ja prije nisam skoro nikad cekao iz smjera grada prema areni jer je"odvojena" traka funkcionirala dobro, sad znam provest po 10 minuta + duza voznja zbog obilaska i uvijek netko zaboravi di treba ici i ne razumije znakove. Ujutro prema gradu se znalo cekati dosta, sad nešto manje i situacija na mostu je nesto bolja ali ja idem u 7 ujutro pa ni prije nije bilo strasno. Ali isto tako treba uzeti u obzir da vozila veca od 3.5m ne prolaze vise tu, sto dosta pomaze, cim zaluta neko vece vozilo nastane guzva zbog zavoja kod spustanja s mosta prije rotora. |
|
|
|
|
|
#44645 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Trebalo bi vidjeti tocne brojke, ali pogotovo u pocetku, manje autiju se vozi rotorom od kad je novo rjesenje (iako se i to mjenja), ne voze kamioni... A cijeli put je ipak duzi jer se ide okolo, iako je van spice dosta protocno, pa je dojam da je bolje. Slazem se za lamelu i stop&go, ali kad sloze novo rjesenje ni to vise nece biti problem. A prometni strucnjaci kojima je ovo bolje su vjerojatno isti oni koji su mislili staviti semafore na rotor.. a svi znamo kako se postaje prometni strucnjak u hrvatskoj, barem na zg sveucilistu |
|
|
|
|
|
#44646 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#44647 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da su prije stavili tunel koji bi direktno povezivao Jadransku av. i Av. Dubrovnik, sigurno bi promet rotorom opao za bar 50%.
|
|
|
#44648 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Vozim tuda u oba smjera barem 4 puta dnevno u različito doba dana i ukupno gledajući prolazim brže nego prije bez obzira na manju protočnost vozila. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 15.06.2019. u 17:17. |
|
|
|
|
|
|
#44650 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Po meni je propusnost bolja. Svaki dan ujutro pičim na jadranski most s av. Dubrovnik. I prije dođem na posao nego kad je bio rotor. Naravno, sve to pada u vodu kad se negdje u daljini dogodi saobraćajka. 15-20 min vožnje do posla se pretvori u 70 min. No, isto je bilo dok je bio i rotor. A muriji ne pada na pamet u slučajevima saobraćajke izać na teren, pogasit semafore i regulirat promet dok se ne riješi problem.
|
|
|
#44651 |
|
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
|
#44652 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Pa na most ne mozes pric iz grada do 17:30, ceka se od Slavonske, Jarunska bude puna do Mladosti, Zet busevi su u vlakicu jedan iza drugoga, Horvacanska zatrpana do iza Srednjaka prema Jarunu. Slazem se da je protok OK u "nebitne" sate, ali oko spica je nesto nepodnosljivo. Znam da nemam sta ic s posla prije 17h ako nisam vec otisao u 15:30h. Tocno znam da moram ili na obilaznicu pa na Buzin ili preko srednjeg mosta koji je također u radovima.
|
|
|
#44653 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
|
#44654 | ||
|
N0teb00k n00b
|
Citiraj:
onda da, u igri je Darwin. Da preformuliram svoj prethodni post koji se tiče jedino i isključivo organiziranog eventa: Citiraj:
|
|
|
|
#44655 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#44658 |
|
N0teb00k n00b
|
|
|
|
#44659 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najbolje da stanovnici dionice gdje se vozi utrka nisu x dana ranije upoznati sa vremenom odrzavanja iste. A pustit klince bez nadzora koji su navikli na mirnu ulicu u vremenu odrzavanja utrke je za nagradu Best parents of the year. Ne znam kak je ove godine bilo u dugom selu al prosle su bili dosta strogi, cak su na jednom dijelu pomicali ogradu jer je spadala pod zonu izlijetanja, iako ne znam dal bi trijezna osoba na tom dijelu mogla izletit onako kako su genijalci zamislili. Naravno ubili su najbolje mjesto za fotkanje skoka ![]()
|
|
|
#44660 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ma na skokovima se nikad niš loše nije dogodilo..... https://www.youtube.com/watch?v=gFdGKeQph-Q Samo si nađi čvrsti zid ![]() A ovaj fotograf bi nagradu trebao dobit: https://www.youtube.com/watch?v=vg_9gaRgbXk |
|
|
|
|
|
#44663 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Audi ha ha Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#44664 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Lik se htio prestrojiti i vjerojatno pogledao u retrovizor na sekundu😂 Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#44666 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
It's happening: https://youtu.be/x4-9UHEwrps
|
|
|
|
#44667 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
|
|
|
|
|
#44668 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas vozio od Senja do Zagreba. Nije bilo nekih velikih problema u mom smjeru al zato od Bosiljeva pa do Donje Zdencine (jedino nesto sitno oko i nakon Karlovca i oko Jaske nije bilo kolone) se vozilo u koloni bez nekog opravdanog razloga jer nije bilo sudara niti kvara. Fakat mi nije jasno da u 21st gdje vecina nas ima mobitel i koristi navigaciju MORA kocit ispred svakog putokaza..... Ne kuzim takvu ekipu |
|
|
|
|
|
#44669 | |
|
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Ja sam s Krka do Jelenja putovao koliko od Jelenja do Zdencine ![]() A u smjeru mora neprekidna kolona, strasno nesto, a koliko se placa ![]() Sutra zato nazad na Krk starom cestom ![]()
|
|
|
|
#44670 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Placebo ili? Story below. Danas, logično, na praznik, i to popodne, crko akumulator. Benzinac atmo. I uberom do prvog interšpara,uzeo atomic 45Ah za 340kn. Srića da u današnje doba akumulator moš uzet u lokalnog konzuma (skoro).Inače bi se moga slikat do ponediljka. E sad,stavio novi akumulator, ovaj je 45ah, prošli je bio 44ah. Auto zvuči drukčije, ide bolje, ubrzava bolje...Dojam od mene i od cure,ona ga isto vozi. Drukčiji zvuk, zreliji. Jel moguće da novi akumulator utječe tako na auto? Guglah malo, ugl resetira se ECU kad se minja akumulator. Sad neki spominju da je bolja iskra na svićicama itd... Ugl jel netko nešto slično doživia ili je to samo meni (i curi) ? |
|
|
|
![]() |
|
|