|
|||||||||||
|
|
#44611 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali teško da je do presostata jer solidnoj dijagnostici ta greška ne bi promakla, a i uopće ti se ne bi kompresor ni pokušao uključiti (iz sigurnosnih razloga, odnosno da se ne podrobi iznutra na suho). Kad aktiviraš klimu, sustav provjerava pritisak u sistemu preko presostata. Ako je neispravan ili je tlak preslab, klima se uopće neće paliti niti ćeš imat struje na žicama kompresora. BTW, jesi pokušao opet preko dijagnostike uključiti klimu? Ako radi preko dijagnostike, sumnjao bih na samu tipku klime. Dijagnostika aktivira klimu slanjem naredbe sustavu, dakle zaobilazi jedino tipku.
|
|
|
|
#44614 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tnx!Skupljam ideje za sutra ujutro pa...
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 13.06.2019. u 08:31. |
|
|
|
|
|
|
#44615 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Valjda im dobavljac kasni pa im se neda 2x postavljat stupice. Zanima me dal takve stvari mozes prijavit muriji... Ovo za reli....najezio sam se. Ne mogu vjerovat da je lik takav idiot. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#44616 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A ne znam kad se zadnji put dogodila nesreca na spajanjima autoputa. Tako su i mene copili, prema Samoboru kad sam isao... Uredno je imao 6 autiju i jos mene zaustavlja... To sa sigurnosti ima veze ko sto i pusim onu Bandicevu "uvodi se naplata parkinga jer su gradjani to trazili"... Daj ne seri! |
|
|
|
|
|
|
#44617 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ne mora značiti, meni se isto desilo prije 10 - 15 godina, možda i više. Uletio sam u stage, nigdje oznake, ljudi, ičega. Samo se iza mene pojavila Lada ( ) i blica sve u 16, je gledam koji k**** i onda se sjetim...
|
|
|
#44618 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
Vrijedi li ona stara (roza, papirnata) vozačka u Italiji? I moram li kupiti HR naljepnicu ak imam one nove tablice na autu sa EU/HR oznakom? |
|
|
|
|
|
#44619 |
|
49%winner
|
Zadnje sto sam citao, HR naljepnica nema dodirnih tocki s EU tablicama i treba ti za zemlje koje je navedeno (ima neka lista). Na kraju kupio magnetnu i kad sam isao u BIH zaboravio je "zalijepiti"... I vratio se doma ![]()
|
|
|
|
#44621 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Vrijedi, ja sam bio prije mjesec i pol sa rozom, još me i zaustavilo i iskontroliralo na Kožini, i nije bilo problema. Ako imaš EU tablicu sa zvjezdicama, nije potrebna HR naljepnica. |
|
|
|
|
|
|
#44622 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Nemam naljepnicu, nitko mi nije ništa rekao. U Srbiji bio nekoliko puta, nitko ništa. Tražili me jedino zelenu kartu jednom u Bosanskom Brodu. |
|
|
|
|
|
|
#44623 |
|
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa, imam pitanje pa ako mi netko može dati savjet. Kakva je situacija sa radovima na rotoru? U pon moram ići ujutro na kaptol u hotel Academia pa me zanima koja ruta je najbolja za skinuti se sa autoceste iz smjera RI? Ujedno i kakav savjet oko parkinga u okolici jer kod hotela neće biti mjesta? |
|
|
|
|
|
#44624 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Sada se jos brze prodje rotorom nego prije dok je bio rotor. |
|
|
|
|
|
#44627 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ako misliš ići po Savskoj prema centru onda ostani u lijevoj kolničkoj traci (kojom dođeš od Lučkog), ako pak planiraš po Av. Dubrovnik onda se već negdje kod McD prebaci u desnu jer najviše problema danas nastaje kod račvanja na mostu gdje se razdvajaju pravci i to je to. |
|
|
|
|
|
#44628 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Uglavnom... Ideš na rotor, prije te improvizirane petlje se držiš krajnje lijevo jer se sve sužava u jednu traku. Tamo izlaziš u desnu traku i nje se držiš (oznaka za aerodrom), pa ispadaš van na av. Dubrovnik. Ideš do Avenue Malla/INA zgrade i onda skrećeš lijevo i pored Bundeka prelaziš most. Držiš se desne trake i kod Lisinskog skrećeš lijevo na Vukovarsku, pa odmah na idućem semaforu desno na Miramarsku. Taj dio je ok na gmaps. Skrećeš desno prema Esplanadi/glavnom kolodvoru, na drugom semaforu lijevo u Gajevu, pa desno na zeleni val i onda lijevo na Draškovićevu... Ideš ravno sve dok smiješ ravno, pa skrećeš desno u Đorđićevu, lijevo u Smičiklasovu, i na kraju, kod importanne galerije ideš lijevo na Vlašku. Pratiš tramvaj po desnoj traci i ideš desno prema Ribnjaku. Prva garaža je tu s lijeva (Langov trg), pa ako ima mjesta, preporučam da odmah riješiš parking, jer se gore stvari kompliciraju, pogotovo ako si kratak s vremenom. Po ribnjaku ideš uzbrdo do semafora gdje možeš lijevo na Degenovu, uzbrdo do kraja i onda desno na Novu ves. Tam ti je Kaptol centar garaža. Ako nekim slučajem nema ni u jednoj garaži parkinga, spustiš se lijevo u iduću ulicu i opet lijevo na Tkalču, pa drži fige da Academia ima slobodnih mjesta za parking. Ako nema...jebiga. Ostaje ti Petrinjska ili Paromlin i hodanje ![]()
|
|
|
|
#44631 | ||
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
|
#44632 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pazi se semafora na Ribnjaku gdje skrećeš lijevo u Degenovu jer daje zeleno svjetlo i tebi za skretanje ulijevo i suprotnom pravcu za vožnju ravno. Moj ti je savjet da pravac koji je naveo kolega prođeš u Street Viewu. Tako ćeš vidjeti rutu, zgrade i sve ostalo što pomaže u orijentaciji. Ja tako radim svaki put kad idem negdje gdje do sada nisam bio. Tako sam napravio za istu tvoju rutu prije godinu dana i došao sam bez problema do Academie bez navigacije. Academia ima vlastitu garažu, ali je ima i Kaptol centar koji je prije nje, ali je malo skuplja. Academijina garaža jer na kraju hotela/bloka, a Kaptolova na vrhu istog bloka.
|
|
|
#44633 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Utrka baš mora biti u naseljenom mjestu gdje svaka kuća ima izlaz iz dvorišta na stazu? Debilana malo jača kao i sve slično postavljene utrke. Što da se djeca zaigraju i izlete takvom pod kotače? Čovjek možda nije bio upućen ili je stvarno debil, ali takve stvari je bolje spriječiti nego kukati i prozivati kad se dogodi sr***.
|
|
|
#44635 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
I kako se ovakvi incidenti baš ne događaju inače, a INA Delta Rally se vozi jako dugo (45. je ovo bio), izgleda da se ljudi koji imaju dvorišta uz stazu jako dobro pridržavaju pravila. A srećom, pa ovo nije "E-rally", pa dobrano čuješ auto kad dolazi, i zapravo vrlo dobro si svjestan da se nešto događa u brdima oko tvoje kuće. |
|
|
|
|
|
|
#44637 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#44638 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
dobro jesi bio ti kad na kojoj utrci? Naravno da su svi upoznati sa pravilima i da postoje suci/redari uz stazu koji paze na takve stvari. Ali ocito se i uz pored svih tih mjera nadje ovakvih pijandura blesavih. |
|
|
|
|
|
|
#44639 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|