Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.01.2006., 02:05   #1
Analord
Premium
Moj komp

Analord's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Problem sa Hard diskom

kad sam kupio iz linksa novog maxtora od 200 gb, nije se uopće mogao formatirati ni ništa..

neki dan sam dobio drugoga nakon reklamacije, i danas sam odlučio instalirat windowse na njega..

i instaliram ja to polako, i sve je nekako tromo... prođe instalacija i nakon toga instaliram chipset i vga drivere...

i nikako da boota nakon toga, samo beskonačno stoji screen od windowsa i ledica od hdd uopće ne svijetli...

i tako ja probao 4 instalacije sa različitm driverima, ali nema šanse uvijek isto... nakon 2 ili 3 drivera win neće da se bootaju...

sve probam na seagateu, i sve radi... a sa maxtorom neće...

i da... treba jako dugo da se pojavi onaj crveni x od security centra koji upozorava da automatic updates i antivirus ne rade dok je skroz friška instalacija win bez drivera... toliko o 16 mb cachea...

imate kakve sugestije, da li da opet mijenjam disk ili šta???
Analord je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2006., 09:51   #2
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Nabadam u mraku, ali imao sam jedan WD koji je radio usporeno sve dok mu nisam napravio low level format, nađi utility na maxtor-ovom sajtu pa probaj. I da ne zaboravim; postupak traje jaaako dugo i na puno manjim diskovima.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 02.01.2006. u 11:39.
Pomo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.01.2006., 23:50   #3
Analord
Premium
Moj komp

Analord's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
probat ću skinut sa maxtorovog sitea neki utility za dijagnostiku diska i updateat bios, pa ćemo vidjet dalje.
Analord je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno