![]() |
Problem sa Hard diskom
kad sam kupio iz linksa novog maxtora od 200 gb, nije se uopće mogao formatirati ni ništa..
neki dan sam dobio drugoga nakon reklamacije, i danas sam odlučio instalirat windowse na njega.. i instaliram ja to polako, i sve je nekako tromo... prođe instalacija i nakon toga instaliram chipset i vga drivere... i nikako da boota nakon toga, samo beskonačno stoji screen od windowsa i ledica od hdd uopće ne svijetli... i tako ja probao 4 instalacije sa različitm driverima, ali nema šanse uvijek isto... nakon 2 ili 3 drivera win neće da se bootaju... sve probam na seagateu, i sve radi... a sa maxtorom neće... i da... treba jako dugo da se pojavi onaj crveni x od security centra koji upozorava da automatic updates i antivirus ne rade dok je skroz friška instalacija win bez drivera... toliko o 16 mb cachea... imate kakve sugestije, da li da opet mijenjam disk ili šta??? |
Nabadam u mraku, ali imao sam jedan WD koji je radio usporeno sve dok mu nisam napravio low level format, nađi utility na maxtor-ovom sajtu pa probaj. I da ne zaboravim; postupak traje jaaako dugo i na puno manjim diskovima.
|
probat ću skinut sa maxtorovog sitea neki utility za dijagnostiku diska i updateat bios, pa ćemo vidjet dalje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |