|
|||||||||||
|
|
#38221 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#38222 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
|
I onda radit kolko kilometara vise da bi ponovo zapeo u guzvu? Dal si ikada ujutro isao po "autoputu" iz smjer zapada prema istoku? Guzva je u najboljem slucaju od selske, pa skroz do iza kruga |
|
|
|
|
|
#38223 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
To je Euro4 motor? Vidi kod Tidale, ovlašten je za Emer sustave (Brc, Aeb). Plin na atmosfercu radi kroz sve okretaje, moj radi i na 6500 okretaja, plin je u autu odradio 165 000km i još je turbak. Uz redovne zamjene filtera, jednom godišnje provjera/podešavanje plinske mape i nemaš baš nikakvih problema ni potreba da sam nešto diraš oko plina. To je moje iskustvo zadnjih 15 godina vožnje na plin Flash lube je sveta vodica, ni pomaže niti odmaže. Za moj motor je bio predviđen, no nikad nije ugrađen, ventili su još na mjestu ![]() Pravilno složena mapa sprečaja nastanak siromašne smjese i stradavanja ventila odaberi ugrađivača koji ti nije daleko da možeš to redovito servisirati |
|
|
|
|
|
|
#38224 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
|
|
|
#38225 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2018
|
Najgore je kaj zbog te situacije ljudi rade sranje češće nego inače. Tipa vožnja kontra smjer , preticanje kolone kontra smjerom i sl. |
|
|
|
|
|
#38226 | |
|
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
![]() KojimMotor je u tebe? |
|
|
|
|
|
|
#38227 | |
|
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
ja kad idem u 6 nema zive duse, osim sto redovito me potrefi crveno na krugama kod mekica guzva pocinje od cca 6.35 nadalje...dok sam radio na savici, sluzbena kola osim ako iduci dan nisam isao na put ostavljao u firmi i lepo na vlak postoje alternativni pravci, a to sto je na njima guzva nije moj problem nemrete reci da nema alternativa rotoru i jadranskom mostu :P isto tako mozete doci do nekog dijela grada di ima vlak pa na vlak, opcija kolko vas je volja ![]() ne, ovo nije placeni oglas od grada ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#38228 | ||
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Dvije opcije (JM i DM) su ili neprikladne (JM samo za krajnji zapad - Jankomir i slično) ili je veliki obilazak (DM) gdje je već prilična gužva. A u konačnici kritični problem za taj dio priče neće biti riješeni (JM/križanje Horvaćanska). Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#38229 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sreća pa selim iz Zagreba do daljnjega jer ovo nije normalno. U centru Dubaija ili Singapura nije ovolika gužva, a Zagreb je selendra u odnosu na njih.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#38230 |
|
Premium
|
|
|
|
#38231 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Znam da ste ljuti al zagreb je kamilica kad usporedis s bilo kojim velegradom Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
|
|
|
|
|
#38232 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citam o guzvama u zagrebu i vata me panika panika ![]() Sutra vozim kcer u kb sveti duh i plan je ono klasika, slavonskom do selske pa gore do bolnice, moram biti oko 13 tamo, plan je proci zagrebom oko 12 sati Dal je to ok ili ima bolja alternativa?? Iskreno i da izgubim 30min na guzve ne sekira me prevec, zato i idem ranije |
|
|
|
|
|
#38233 | |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38234 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38235 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#38236 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne znam da li ste već bili tamo i da li ti kćer zna kuda treba ići, ali najbolja je praksa iskrcat što bliže odjelu da se ona chekira, a ti zujiš idućih pol sata i tražiš rupu u parkingu. i zapamti - auto na travi, pod čudnim kutem te ispod drveća je također uspješno parkiran auto ![]() no sad ozbiljno, ja sam nekad znao zajebat tamo parking i produžiti prema gore po sv. duhu i sa lijeve strane tražiti rupu i svaki put sam našao... jedino onda imaš klipsanja dolje-gore, ali si parked. |
|
|
|
|
|
#38238 |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam skoro uvijek tu našao parking, rađe se prošećem malo a ne da tražim parking unedogled https://goo.gl/maps/cxpwHEEKieH2 |
|
|
|
|
|
#38239 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#38240 |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
U krajnjem slučaju, uvijek možeš parkirati kod Konzuma na Črnomercu. Neznam koliko ste pokretni, ali za nuždu se može tamo sparkati, besplatno i ima mjesta uvijek. Al da, poslije 3 je gužva po gradu, do tad se kreće kako tako. Presmješno mi je kad idem u 5:45 na posao kako je sve pusto, a u 8 je kaos kao i u 3. |
|
|
|
|
|
#38241 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
FiJat 1.4 t-jet 120ks; Lovato Easy Fast sustav ugrađen dok je auto imao 8000km na satu. DO sad sam zamijenio samo jednom injektore nakon odrađenih 80tak 000km, svakih 10-15 000km mijenjam filter plinske faze i jednom godišnje kod Tidale na provjeru mape MIslim da tvoj motor nema klapne na usisu pa treba vidjeti koji sustav dobro radi s tim. |
|
|
|
|
|
#38242 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
zagreb je usran i gužva je nenormalna već 15 godina. možemo ga uspoređivati samo sa gradovima do milion stanovnika, a dam se kladiti da nigdje nije kao u bandićevom seljoberskom gradu. lik je od grada napravio vlastitu prčiju , a sa kumovima uzeo sve pare i napravio gluposti. grad je u tolikom kurcu da više niti ne trebamo trošiti riječi na to. |
|
|
|
|
|
|
#38243 | |||
|
Premium
|
Citiraj:
idemo kod oftamologa, ide i supruga, pa ostavim njih a ja cu vec naci nestoCitiraj:
Citiraj:
A i gulio sam vojsku 95' u zagrebu pa ono mal se podsjetiti Hvala svima ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#38244 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nije još u ZG tako kritično, jesu gužve, ali ne kao u gradovima slične veličine (npr. Torino, Genova, da ne govorim npr. Split ljeti i slično). Tu je veći problem prometna infrastruktura koju Bandić upravo izbjegava i gradski prijevoz na kojem se ozbiljno ne radi već desetljećima.
|
|
|
|
#38245 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
U Frankfurt ( 700 000 stanovnika ) se svako jutro doveze milion ljudi na posao. Vozio sam ženu dakle u sami centar skoro svaki dan . udaljenost 11km od stana do centra. vrijeme 18-25min u vremenu kad je ubjedljivo najgore , pola 8 . Isto tako i po nju u najgore vrijeme. Štopao sam nebrojeno puta. E sad, koliko treba po najgoroj gužvi iz buzina do trga ?? |
|
|
|
|
|
#38246 | |
|
Premium
|
Citiraj:
ZG nema nikakav razvoj, tu je problem. A da bi se ozbiljno razvio promet, treba i para i pameti (no nemamo nijedno). BTW, Buzin - centar, 30-45 minuta, ovisno o danu. Nije sad neka prevelika gužva osim na mostovima.
|
|
|
|
#38247 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
gle, ne da nije dobro nego ništa ne valja. treba srušit jebeni grad i napravit ga ispočetka ili uvest par nepar. broj automobila u gradu se u zadnjih 20 godina udvostručio, a ulice su i dalje iste za onaj broj automobila iz sedamdesetih. naravno da treba pameti, ali onda kumovi neće dobiti pare, a to je NO GO kod banditića. para imamo neograničeno, samo da se ne krade. proračun je ogroman. |
|
|
|
|
|
#38248 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() Nije još kritično, ali je nezgodno. Daleko smo od gradova s ozbiljnim gužvama, ali da bi moglo puno bolje, bi. Samo za vražje fontane smo valjda mogli izgraditi jedan most, nivelaciju pokojeg križanja i slično.
|
|
|
|
#38249 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa kriticno je jer godinama na istim mjestima se stvara guzva, 10 god koliko se vozim po cijelom gradu uvijek zapinjem na istim mjestima, na stranu rush hour onda tek krece veselje. I da, po tom pitanju se apsolutno nista nije napravilo a broj auta samo raste...
|
|
|
#38250 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Samo da se poradilo na kvalitetnoj signalizaciji i upravljanjem semaforima, dobilo bi se jako, jako puno... Pa već sad skoro svako raskrižje ima kamere, a semafori su i dalje “glupi”. Ovak se kao nesto radi, nesto se ulaze, a realno slabo ili nikako. Ili uvedu “pametan” sustav pa nastanu triput veće gužve. Sve bez plana i pravih strucnjaka. |
|
|
|
![]() |
|
|