|
|||||||||||
|
|
#38161 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pitanje za ekipu iz Splita, tko kvalitetno vadi rupe od udaraca/tuče na karoseriji. Vozim se danas Gundulićevom, sa nekog od stabla padne plod, i napravi udubljenje na krovu auta. ![]() |
|
|
|
|
|
#38162 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
https://www.express.hr/life/vozaci-u...e-od-nas-17343 Netko je ovo davno spomenuo u temi pa evo lijepo objašnjeno i uvedeno u zakon u Njemačkoj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#38164 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
trebalo bi za početak uvesti prometni znak koji će vozačima sugerirati da se tako počnu ponašati na dotičnoj prometnici. zaposliti prometnika na pet, šest dana da pomaže, kasnije to ide samo od sebe. |
|
|
|
|
|
|
#38165 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da. Ono što sam očekivao i zašto sam ga uzeo, to je malo bolji odaziv pri nižem RPM. Osim toga, zvuk usisa i onaj whoosh možeš čuti. Veća potrošnja, ako stišćeš da ga čuješ češće. Jača snaga? Ne, to je mit. |
|
|
|
|
|
|
#38167 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#38168 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() to sa snagom su bajke. |
|
|
|
|
|
|
#38169 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Pa ak se motor brze razvrti s kn filterom onda je to + nekakav jel tak? Inace se to opere s bengom il carb clenerom i naulji s nekim wd-om i netreba se patit s setom za ciscenje.
Understeer is hitting the wall with your front end. Oversteer is hitting the wall with your back end. Horsepower is how fast you can hit the wall. Torque is how far you can push that wall after you hit it. |
|
|
|
|
|
#38170 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koliko puta se desi na jadranskom mostu da se jedva izlazi iz rotora jer su dvije trake popunjene i stoje, a lijeva prazna. Onda ja lijepo lijevom i sve ih prestignem, al onda slijede pogledi i voznja na 3cm razmaka da me ne bi slucajno pustili. Isto tako ulaz u rotor iz smjera arene, dvije trake u koloni a unutarnja prazna. Onda opet pogledi kad uđem u rotor s 50. |
|
|
|
|
|
#38172 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
|
|
|
|
|
#38173 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
|
|
|
|
#38174 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
#38175 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#38176 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Znam, dapače znam i jedan slučaj gdje se desilo da auto radi lošije. Ja sam za svoj dosta čitao po forumima što kaže ekipa, a onda uzeo i provjerio sam...jbg, da je bilo lošiji osjećaj maknuo bih odmah. |
|
|
|
|
|
|
#38180 | |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
S obzirom da dimenzije filtera za neko vozilo moraju biti iste malo mi je nejasno o čemu govoriš. Imao K&N zračni nekih 6 god u staroj Mazdi, kad dođe vrijeme zamjene na sadašnjoj O3 stavljam K&N, jednom godišnje očistiš ga i miran si. |
|
|
|
|
|
|
#38181 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
|
|
|
|
|
#38182 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Dvaput manji od OEM... Lol...malo je reći da pretjerujes. 😂😂 Ali da ne služe ničemu,ne služe . |
|
|
|
|
|
#38185 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ima li netko preporuku za zatamnjivanje stakala na autu u Zagrebu ili Rijeci? |
|
|
|
|
|
#38186 | |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
.Nego, svaki dan, ali svaki dan se dogadaju sranja. I dalje ste za novcano kaznjavanje? Eno onaj podletio pod vlak. Posto sam se zadrzao u FB grupi tipa SK - gdje stoji policija, tako citam po okolici Siska koliko saobracajki, izlijetanja, sudara i sranja. I ruku na srce - to nisu vlasnici AMG mashinerija. To su mahom jadnici kao ja s vozilima po min 7 godina starosti, nizi/srednji rang srednjeg segmenta. Džabe im lupati kazne. Needucirani smo i totalno otisli u klinac po pitanju mentaliteta, nekih osnovnih logicnih moralnih i etickih zakona, a cini mi se da ce se ljestvica samo jos spustati - nize. Lijeka nema bas na vidiku jer je cijeli svijet ubitacno oglupio, pricam globalno, za masu. No posljedice osjecamo svi .
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
|
#38187 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Uglavnom vrlo sam zadovoljan, meni to nema dojam folije. Rubovi stakala izgledaju uredno, nema fucanja. Mana kao i kod vecine tih folija su rainbow efekt zadnje sajbe u retrovizoru kada nosis polarizirane naocale. Srecom efekt ne smeta u voznji. Ako te bude zanimalo mogu okinut koju fotku.
|
|
|
|
|
#38188 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Može kratka pomoć? Prošlo je 10 god od instalacije plina u moje vozilo. Sada biram - atest ili nova boca. Pretpostavljam da je atest jeftiniji? Gdje ga se može obaviti, a da je Samobor/Zg zapad?
|
|
|
#38189 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ja sam imao K&N filter na chipiranom autu i razlika je osjetila, to je sve složeno prilikom chipiranja i kada sam stavio običan filter točno se osjetilo da ima slabiji odaziv na gas. |
|
|
|
|
![]() |
|
|