|
|||||||||||
|
|
#37831 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...h/2019411.aspx Kako ljudi ginu ovih dana, pogotovo motoristi...a sad i ovo. Strašno. |
|
|
|
|
|
#37832 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Lak na bazi vode nema veze sa tvrdoćom i trajnošću. 17 godina star Passat je u tvornici bojan bojom na bazi vode i lak se dosta dobro drži. S druge strane, stričeva Mazda 6 iz 2012. ima osjetljiv lak dozlaboga. |
|
|
|
|
|
#37833 | |||
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
http://compressors.matteicomp.com/bl...tomotive-paint Citiraj:
https://www.8thcivic.com/forums/deta...companies.html Citiraj:
U praksi europski auti imaju nešto tvrđi lak, japancima je to poznata boljka. Ovisi o načinu nanošenja i proizvođaču očito. |
|||
|
|
|
|
|
#37834 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#37835 |
|
DBS
|
|
|
|
|
|
|
#37837 |
|
DBS
|
Prošle godine onaj nesretnik s posla išao autom doma, kod Jankomira mu iz drugog smjera frontalno doletio kamion, prešao traku i onaj betonski dio koji razdvaja trake IIRC. Mrtav na mjestu ostao, ni kriv ni dužan. Taman sam zaboravio na to jer se dosta često tamo vozim. |
|
|
|
|
|
#37838 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Kaze svjedok da je Mercedes vozio brze od 150 kmh... po raznim portalima kazu da je osoba iz Mercedesa ispala u dva dijela na cestu...pa i da je 4 mrtvih...sto god bilo, zbog sramotnog divljastva, unisteni mnogi zivoti po tko zna koji put. Autonomna voznja i zdravo, da vise covjek ne napravi sranje...ali ne tako skoro... |
|
|
|
|
|
#37840 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pogledam ovakve vijesti da si osvijestim iznova posljedice nerazmišljanja u prometu. Ispune me čistim gnijevom. Da mi neko smeće od čovjeka smakne bilo koga važnog mi u životu, kao što je ona baba pročelnica nečega nečega pijana smaknula nečijeg oca i muža u Rijeci, stvarno ne znam što bih toj osobi napravio. Postoji 10000 načina za vozit kao manijak, guštat u tome i riskirat samo svoj život, a ne nevine - ali to nije dovoljno, jer se nisi pokazao u selu/gradu pred ostalima. Kako možeš stisnut gas. Jer za to je potrebno puno hrabrosti i moraš biti kvalitetna osoba, jel. |
|
|
|
|
|
#37841 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2018
|
Blizu živim pa se tam često vozim....užas...a danas vozim klinku kod bake i dva debila u kombiju mi presjeku put kroz crveno...meni se taman upalilo zeleno...koliko luđaka ima majko moja...... Ne kužim zakaj imamo presretače na autocesti kad najviše ima gradskih divljaka...rekao sam i prije odma zatvor za pijanstvo i dvostruku brzinu od dozvoljene. Inače tam na tom dijelu je pista a ne cesta, u mnogim glavama. I to se nastavlja tam po aleji bologne. Zadnje izmijenjeno od: MarioR. 24.08.2018. u 00:53. |
|
|
|
|
|
#37842 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jbg netko ima dozvolu za ubijanje ko recimo horvatincic i brdo takvih, a mi obicni smrtnici moramo pazit dal smo zimske gume stavili na točan datum inače te streljaju pa kad znaš da možeš, jebetise nadam se da će mladić dugo živjet s tim na savjesti, ak ju ima
|
|
|
#37843 |
|
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Bez brige , sad ce policija odmah izvesti akciju pojacanog nadzora i kaznjavat ekipu sa 10kmh iznad ogranicenja i sve ce biti u redu.
|
|
|
|
#37845 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Cijelo ovo ljeto se vozim na relacijama oko Pule, a zadnji mjesec imam skoro 500km samo Pule. Niti jednom, i ne znam kako bi to dovoljno naglasio, niti jedan jedini put u zadnjih 2-3mj nisam vidio policiju uz cestu da stopaju. Vec sam pisao o tome, ne sjecam se kad sam ih uopce vidio tu u mojim krajevima u vrijeme kad ja vozim. Bitno da oni imaju najavljene akcije i sve lijepo u sat objave javnosti. Naravno, vecina su tada na poslu. S druge strane u 600tinjak km po BIH, brijem da sam naletio na 4-5 patrola minimalno.
|
|
|
|
#37846 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Policija doslovce nema veze s brzinom, ljudima i vozilima. Zivim sada vec 3 godine u Zagrebu. Rodom i preko 30 godina iz Siska koji je krcat patrolama, krcat kamerama i krcat motoristima-pajkanima. Rezultat? - Isti po pitanju ovakvih nesreca. Nece prisustvo policije nametnuti mentalitet. Nece prisustvo policije educirati vozace. Nece. Jedino sto definitivno hoce - napuniti budget. Tu u Zagrebu nisam dozivio jos niti jedno zaustavljanje policije. Imao jesam razloga jer opcenito je tempo prometa zivahan i jbg, tako se vozi - generalno gdje se moze u globalu - vozi se preko ogranicenja. Ne mislim 120 gdje je 70, nego bez frke se vozis 20kh/h preko ogranicenja. Ili 30. Sisak - ide kazna. Bez pardoniranja. I opet imas nesrece s pogubnim posljedicama. Zagreb - ne ide kazna. I opet imas nesrece s pogubnim posljedicama. Tko ce biti budala, bit ce budala bez obzira na sve.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#37849 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Zasto se kroz Sloveniju svi voze ko po jajima, a u HR nitko? |
|
|
|
|
|
|
#37850 |
|
Premium
|
Baš to, nisu kazne doboljno velike. Uvesti da je vožnja preko ograničenja pokušaj ubojstva, kao u nekim zapadnim državama, pa da vidimo. A ne kod nas 500kn, ako platiš odma 250kn. S obzirom koliko patrola ima da stalno voziš preko ograničenja izađe te to 2-3x250kn godišnje, malo jača runda u britiji... |
|
|
|
|
|
#37851 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Kazne trebaju biti sukladne primanjima, raspon plaća je prevelik da bi svi plaćali isto. Kod uzastopnih prekršaja povećavati kaznu sve više i više. 2. Za veće prekršaje zaplijeniti auto istog trena, ne samo vozačku. To se radi u mnogim zemljama i metoda je uspješna. Nakon toga takav auto na javnu dražbu. 3. Postrožiti polaganje vozačkih ispita u autoškolama, negdje sam vidio da neke države imaju psiho i IQ testove pod obavezno svakih x godina.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#37852 | |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
No opet - covjek lako kupi drugo govno od vozila za par tisuca eura i opet sranje.... Uzmi mu vozacku - opet vozi. Nazalost se opet vracam: tko je kreten, taj je kreten. NEOVISNO O KAZNI.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
|
#37853 | |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#37854 |
|
Guest
|
Policija nigdje ne spašava nedužne, nego nakon zločina kažnjava krivce. To je tako i na zapadu i na istoku. Da ovom liku oduzmu tu olupinu i vozačku... što to znači mrtvima? Problem nije u represivnom, nego u odgojnom "aparatu", prije svega u obitelji. Ne poštuje se ni tuđe vlasništvo ni tuđi život. |
|
|
|
#37855 | |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...i/2019439.aspx
|
|
|
|
#37857 | |
|
DBS
|
Baš sam si mislio da li je ostao živ. Taj auto ima preko 500 konja, je li on to po zakonu i smio uopće voziti kao 20-godišnjak?! Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#37858 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Da je to ostalo na snazi, takvi bi morali voziti Astre, Focuse...kako onda uzgajati društveni status, što će susjedi reć, koja će ga htjet tako jadnog?
|
|
|
|
#37859 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ovo nije dobro. Primjer , osoba koja ima plaću od 3000kn, uzmeš mu jednu mjesečnu plaću i on nemre preživjet. Osoba koja ima 25 000kn plaću, uzmeš mu jednu plaću i on praktički ne osjeti da si mu nekaj uzeo. Treba napravit nekaj da jednako "boli" i siromašnog i bogatog idiota. Uz novčanu kaznu - oduzimanje vozačke, možeš polagat za 5-10 godina + društveno korisni rad, tako da mu oduzmeš njegovo slobodno vrijeme i da ga "gnjaviš" maksimalno. |
|
|
|
|
|
|
#37860 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2018
|
Nisam ni sumnjao da je kamenjarski zlatni dečko trulež društva. Nego ono kaj bi pomoglo je uvesti kaznu zatvora za dvostruku brzinu od dozvoljene i za pijanstvo za volanom iznad nekih promila. Jebiga, ćuza bi bila solidan odbijanac, bar za većinu. |
|
|
|
![]() |
|
|