|
|||||||||||
|
|
#36932 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
E vidis Bubba, mi smo ovakve stvari rijesavali tako da smo 2 smarta uvukli centimetar od vozacevih i suvozacevih vrata… dosta divlje parkiranje, moglo se zvat pauka da ukloni smartove… ali se liku zurilo, pa smo ga snimali kako ulazi kroz gepek <3 #SamoLjubav Do tada je redovito parkirao kao djubre, nakon toga postao jako kulturan. Ne treba odma gume busit. |
|
|
|
|
|
#36934 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#36935 |
|
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Znala bi ekipa za njih da kazne počnu stizati. Isto kak imamo kamere na križanjima koje služe čemu? I dalje se prestrojava/ubacuje preko pune, prolazi kroz crveno, vozi po bus/taxi traci itd. Skužili ljudi da te kamere ne služe ničemu pa nastavili po starom.
|
|
|
#36936 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pa već 5 godina ti je tak svejedno kad ćeš u toku tekućeg mjeseca registrirati i osigurati, uvijek ide isti datum isteka (štoviše, osiguranje možeš do 30 dana unaprijed napraviti i uvijek ide isti datum početka i isteka police; dok tehnički samo u tekućem mjesecu, ako ti istječe npr 5.7. a ti odeš 28.6. na tehnički, vrijedit će ti do zadnjeg dana u 6.mj tehnički, a osiguranje normalno do 5.7. svejedno, no i za to ima rješenje, godinu iza odeš opet 1.7. ili kasnije i opet će ti sve skupa (i tehnički i osiguranje) vrijediti do 5.7.).
|
|
|
|
#36937 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
#throwback90s
|
|
|
|
#36938 |
|
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Da li netko zna da li se može bez problema sa oštećenim autom preko granice, konkretno u BiH? Neki dan mi je pukla guma na autocesti i sa 160, možda malo manje, zakačio/udario u ogradu.. Nisam zvao policiju, HAK, nikoga...promijenio gumu, i nekako, sa 40ak km/h odvezao doma ali lijeva strana mi je cijela demolirana+uništena stop lampa. Dijelove sam nasao u Hercegovini ali ne znam da li će me šta pitati na granici prilikom ulaska. Ima li tko iskustva?
|
|
|
#36939 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sluzbeno ti vozilo nije tehnicki ispravno za sudjelovanje u prometu. a sad, ako ce ovi na granici primjetiti... |
|
|
|
|
|
#36942 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
aj sad logicki razmisli. udahni duboko. I siguran sam da ces sam doci do zakljucka. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#36945 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
.Ja sam prije nekih 10 god preko granice prevezao skroz slupani auto, i naprijed i nazad. Ali imao sam policijski zapisnik da se to desilo par sati prije, i iako auto tehnicki nikako nije bio ispravan, prosao sam granicu bez problema .
|
|
|
|
#36946 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Trebao bi jedan savjet/mišljenje.. Preko zime mi je neki kamenčić očito udario u zadnji lijevi blatobran i okrhnuo boju i počeo je hrđat. Primjetio sam prije nekih mjesec dana jer je počela bubrit boja s vanjske strane. Brže bolje odnio limaru da se riješi dok još nije strašno (s vanjske strane je nabubrilo možda 2x2cm). Limar riješio, rekao da je rezao 25cm lima i da je potpuno novi lim stavljen (zavaren), još su iza stavili neku masu (neš slično silikonu) i prelakirali cijeli element i kao to je sad super. Na prvu je stvarno izgledalo sve super i bio sam zadovoljan. Međutim..nakon tjedan dana od toga isti blatobran je počeo hrđat na potpuno identičnom mjestu! Primjetio sam male dvije točkice na laku, skinuo kotač i pogledao iza a kad ono počela hrđa probijat i kroz tu masu koju su stavili iza. Moje ključno pitanje je: Postoji li ikakva teoretska šansa da je ganc novi lim počeo hrđat u roku tjedan dana? Moja pretpostavka je da mulja i da su ga samo pošmirglali, stavili kit i polakirali.. |
|
|
|
|
|
#36948 |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
|
#36950 | |
|
Too much busy
|
Citiraj:
Prije par godina sam prilikom izlaska iz dvorišta zakačio zadnjim blatobranom drveni stup nadstrešnice. Nabubrilo je vrlo brzo, a nakon 3 god i probila hrđa. Napokon odnio limaru da to sredi i odradio je vrhunski. Još mi je i slike slao što je odrezano, kako izgleda i sl. Njegov lakirer je malo usro stvar pa sam vraćao da ponovi, ali limarija je odrađena perfektno. Od popravka je prošlo 8+ mjeseci i sve je ko iz tvornice. Radi se o MK auto servisu kod rotora, Remetinečka 104.
|
|
|
|
#36951 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Danas u moru, a sutra u njuskalu povrat iz RACa - VW Up Amphibious paket opreme, bokobrani gratis
|
|
|
|
|
#36952 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() Preporuka svima.
|
|
|
|
#36953 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#36954 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#36955 | |
|
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#36956 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Rješavam hrđu na pragovima. Planiram pobrusiti i pofarbati u kućnoj radinosti (jer površina je cca 5x10cm), ne dam lakireru 200+€ za to. Prije farbanja, čime zaštititi hrđu? Epoksi dvokomponentnom smolom ili nečim drugim?
|
|
|
#36959 |
|
Too much busy
|
Mene je ispalo 2900kn sa rezanjem zadnjeg lijevog blatobrana i montiranjem te cinanjem novog komada, sanacijom ogrebotina na zadnjem desnom blatobranu, lakiranje (lak crna) lijevog i desnog te oba poklopca retrovizora. Naravno, moglo je i jeftinije što me kod ugovaranja posla i pitao. Želim li auto zadržati dulje vrijeme kod sebe što povlači skuplju varijantu posla (rezanje) ili ga se mislim uskoro riješiti što bi značilo malo brušenja i farbanje... Radi se o Cliu 2, 12/2009. Nazoveš i pitaš. Košta te 2min i 30lp na mobitelu.
|
![]() |
|
|