|
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Kaj se nitko ne kuzi u ovo... jel neki izbiljni problem u pitanju ili nije? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
pa probaj ga uninstalirati pa ga stisni onaj komp gore gde pise scan for hardware changes i mozda ga prepozna i sa instalira sam bez problema.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Gdje to mislis scan for hardware changes :confused: MIslis valjda na >Control Panel, pa na > Add hardware. To jesam i evo kaj mi je izbacio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ova greškica je česta prilikom nepotpune deinstalacije Deamon Toolsa, Alchohola i sličnog, tj. njihovog virtualnog drive-a. Ukoliko si nešto takvo nedavno radio, pokušaj ga ponovno instalirati, te ponoviti deinstalaciju. Koji su driveri bili u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
A za drivere nisam siguran. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Samo mala ispravka -nadopuna.... Nije problem u deinstalaciji nego instalaciji ! Prilikom instalacije nije ti se dobro instalirao driver "Vax347b.sys" , inače trebao bi se nalaziti u C:\Windows\system32\drivers |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() I kaj da sad ponovo pokusam instalirati alcohol? Ili nesto drugo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Device menager->Plug and play bios extension->Properties->Driver da li se radi o istom driveru (vax347b) kao i onom u system32\drivers. Ukoliko se alcohol neće ponovno instalirati ili nakon ponovne deinstalacije imaš istu grešku, manknut ga možeš i ručno. Upute su ovdje: Link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
A jedan od preostale dvojice ima taj vax347b, i to onaj prvi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Kol'ko ti tog imaš? Kaj te malo Securom7 zafrkava? ![]() Nema veze. Uglavnom, ako nemaš više instaliranu niti jednu verziju Alcohola, onda onaj ručni postupak sa linka (ne brini ak ne nađeš neki od navedenih ključeva u registry-u, bitan je onaj koji sadrži vax347b). Inače, to se dogodilo jer vjerojatno nisi prije deinstalacije stavio broj virtualnih driveova na 0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Nego, moze li se kako izbjeci "cesljanje" po registryu. I jednostavno instalirati Alcohol i gotovo? A da sve radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Plasticni kirurg
|
Na ovaj nacin: Then to remove Alcohol driver you need to start Regedit then go to HKey_Local_Machine\System\CurrentControlSet\Servic es here you should find the Keys for the Alcohol Driver in version 1.9.2.1705, 1.9.5.2722 or 1.9.5.2802 a347scsi and a347bus, or in version 1.9.5.3105 vax347s and vax347b, delete these Keys and remove corresponding files from Windows\System32\Drivers folder. Re boot your PC. Drugo nisam nista dirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako ti je sve radilo nisi trebao ništa dirati... Šta ti smeta jedan uskličnik u device manageru? Ja imam 2 mrežne na matičnoj, uGuru Clock za koje nisam instalirao drivere jer mi trenutno ne trebaju, a hp5550 mi uvijek ima uskličnik instalirao ja driver ili ne, a uvijek radi kako treba kad instaliram driver. Ja imam samo alcohol i imam samo jedan ta P&P bios Extension
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja lupam samo Next i prije restarta kopiram ono... khm... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
I nist' vise, ak je tak... budem instalirao sutra. Sad sam vec u kurcsljusu. Sjedim i instaliravam programe od 17.oo h. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|