|
|||||||||||
|
|
#34741 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#34742 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ili jadranski most od rotora prema selskoj, naravno da specijalci furaju lijevom trakom i onda žicaju da ih se pusti..ja strogo agresivno držim centimetarski razmak, pa nek se ubaci ![]()
|
|
|
#34743 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#34744 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Niti ne znaš za probleme Siemensove dizne? Poslije zamjene Boscha i nestali problemi. Ono što vidiš na papiru sve bijelo. Drugo je crno. Šta je Fijat odbacio njemačke dijelove Bosch? Onda kunu u Magneti Marelli kao najpouzdanije? p.s. očito da ponavljaš takve postove koju smo već i razglabali negdje prošle godine
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#34745 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Tih 50 metara suženja između kraja mosta i prije silaska na Selsku je jedan od najidotskijih punktova koje sam ikad vidio... |
|
|
|
|
|
|
#34747 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ja se obično ne vozim tom lijevom trakom jer mi je malo neugodno preteći kolonu i (normalno) se ubaciti, ali u pravilu, bilo bi relativno normalno da se svi voze u svim trakama i promet bi brže išao. Naravno, to kažem da se radi u slučaju gužvi. |
|
|
|
|
|
|
#34749 | |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
@sinisa1989, fanATIk, mamutarka Volio bih znanstveno-mengelovsko seciranje tih i takvih mozgova. Smaknuti 500 metara kolone jer si jako pametan... Sto znam, eto imam i nesto sitno godina u guzici i jos nisam naletio na neki spektakularni problem s policijom. Valjda nisam u tim krimogenim krugovima gdje bih mogao naletiti na takvo sto, ali ovo do sada je, njihovoj potplacenosti unatoc, bilo sve u nekim vise ili manje korektnim okvirima. Tako da, salu na stranu ili ne, moje pitanje i dalje stoji. Moram si kupiti deš kem. ![]() Citiraj:
|
|
|
|
|
#34750 | |
|
Premium
|
Citiraj:
https://auto.howstuffworks.com/traff...pper-merge.htm Pročitaj ovo, nije velik članak. Umjesto da svi čekamo kao magarci u prometu i da se ljutimo na ove koji su "kao" bahati i sebični pa "pretiču" kolonu u traci koja se zatvara 200m dalje, trebali bi se voziti u svim trakama i međusobno propuštati. Dapače, puno je sigurnije jer nemaš nekoga u lijevoj traci tko se vozi 60kmh, a ovi u dvije desne stoje. Gore na Ribnjaku sam vidio i ljudi koji se namjerno voze po sredini, kako obje trake ne bi bile pune. |
|
|
|
|
|
|
#34751 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
za ove što to namjerno rade, ja neznam kak im nije neugodno, ja sam se jednom zajebao..bilo mi neugodno se ubacivat, ko kreten zadnji sam se osjećo a nekom je to za ''dobar dan'' očito
|
|
|
#34753 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
NIje korektno ona prica s pocetka, ako si u traci koja ide desno i iskljuciva se, pa onda roknes lijevo pred sviju. E to je ciganija. I na to sam alergican. Situacija sa ukljucivanjem s horvacanske na jadransko most... da, imaju dvije trake koje se ukljucuju, ali da li su one odvojene punom crtom, duplom crtom ili necim sto bi te sprecavalo da se prestrojis u jednu od te dvije prije semafora? nisu niti je zabranjeno. Ides na svoj rizik da li ces se moci prestrojiti normalno ali s tim nisi u nikakvom prekrsaju. Ali jesi kad ekipa a nagledao sam ih se jer sam zivio u onoj baschiera zgradi, prodje na crveno gdje umjesto da idu ravno u savsku, smotaju odmah nakon otoka desno gore na most. |
|
|
|
|
|
|
#34754 |
|
Premium
|
Ljutio sam se i ja na to do prije nekog vremena, a sad sam se prestao, dapače namjerno dam sve od sebe da pustim ljude da se prestroje dok u retrovizoru gledam kako se ovaj iza mene pjeni. Ja ne pretičem kolone po praznoj traci jer mi je neugodno, ali, realno, trebao bih i ne bi mi trebalo biti neugodno. Nema apsolutno nikakvog smisla da ne koristimo sve trake, svejedno gdje se one spajale u jednu. Višetračni kolnici gube smisao na taj način - zašto se jednostavno svi ne vozimo u jednoj traci na bilo kojoj aveniji u gradu (jer će se prije ili kasnije suziti na jednu traku)? |
|
|
|
|
|
#34755 | |||
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
) |
|||
|
|
|
|
|
#34756 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Palac gore, ma dva palca gore !!
|
|
|
|
#34757 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Odlično izgleda. Osobno mi se ne sviđa ta sivo smeđa kombinacija ali da je ogroman skok od C_1, nema nikakve sumnje. Palčevi gore. Infotainment mi se čini nekako spor - narušava cijeli doživljaj modernog i naprednog. Za ispeglati I guess. |
|
|
|
|
|
|
#34760 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#34762 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Inače Fijat i plin, najbolja kombinacija ![]() Nešto si se uzjogunio čim vidiš riječ švabo cc.. Najbolja 3 frenda su automehaničari, tako da vidim iz prve ruke Očito nisi u toku. Digni haubu bilo kojeg talijana u zadnjih 10-15tak godina, sve je Boschevo, sve. osim motorića brisača i sustava ventilacije koji su Denso. A i na ventilaciji, motorići klapni su Bosch. Tako da aludiranje na kvarove na talijanima, se svodi na kvarove marke Bosch VI švaboljupci se uopće ne znate šaliti, jako ste ozbiljni ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34763 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
zagrebacka@policija.hr |
|
|
|
|
|
|
#34766 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#34767 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jebiga, uvijek me na to asocira. Iskreno čak ne bih to niti pisao da ima netko normalan tko ga je kupio i koristi, a ne da ga je kupio 3x isti zubar koji je ujedno i član Rimca grupacije/uprave/goliqrac. O tome se radi, nemoj zezati ljude, da ga ima neki npr bogataš koji ga tu i tamo provoza, izvrsno, ovako...magla magla Ja mislim da je Fiat premium brand, nemojte tako ![]() |
|
|
|
|
|
#34769 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Komentar je bespredmentan, jer je C_1 čisti marketing. Ovo tek je nešto što će se, barem prema najavama, prodavati. |
|
|
|
|
|
|
#34770 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj: