|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
postam li ga postam
Ma, savjeti zlata vrijedni. Bum probao s tim adapterom, pa kud puklo da puklo. Kaj se tiče savijanja nožica i brikanja žica i sličnih metoda, ja vjerujem da to sve najvjerovatnije čist fino radi, al kaj je da je, za tak nekaj radit sam ipak prevelka... pič.. hm, dakle, kukavica. A i sve mislim da bi me srce bolilo da si kupim novi proc pa mu idem sa kombinirkama i letlampom pigat nožice. Ma ja ću svog novog Tualatinčića maziti i paziti i zvati ga Darko, hehehehehe. Kaj se tiče coolera, extra mučos gracias, ja sam inače preveliki skeptik, pa na coolere ispod 100 ćuna niti ne obraćam pažnju. Već sam se počeo mentalno pripremat da ću iskašljat 200 i povrh ćuna za Alphu, pa da mi mašinka nečujno prede. Heh, samo 60 ćuna za Igloo mi taman dođe ko fina i neplanirana ušteda. Dal je upgrade pametna i smislena ideja, hah čujte... Vjerovatno i ne bi bila najinteligentnija stvar na svijetu, al budući da najvjerovatnije imam solidnog kupca za Celera 900, upgrade me košta relativno siću. Za par sto kuna (doslovno) si priuštit 400-500 Mhz više + duplo cachea + sve ostale blagodati Tualatina, ne znam, čini mi se čist ok, kaj ne? Realno, nije da mi jako treba, jer mi i sad komp radi ko urica (Celer 900, 512 SDRAM-a, GF2 Ti... jadajada), al eto, prošao Božić, a ja se s ničim nagradio, pa eto, budem si pustio bradu i nazvao se Deda Mrazom. Jedino još fakat dvojim koji proc piknut, 1400 sumnjam da bu išo na 133, 110 bi mogao, al još trebam bit pravi dasa pa se skrumpat za pošten primjerak (ili klečati na koljenima u dućanu). Hmmm, odluke, odluke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
Igloo, ali koji!?
E, baš gledam ove Igloo-e i nekak mi se čini da je Diamond 2000 najbolje rješenje. Buka od 22 do 35dB, vrti se od 2500 do 4500, sve regulirano temperaturom CPU-a. Dizajn je tak i tak isti ko i kod 4210. Samo je pitanje ak je termalna regulacija napravljena kak spada. Hmm, nemam udžbenik fizike iz srednje škole (fala ti bože), kaj zlato bolje odvodi temperaturu od bakra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
što se tiče "konfi" od hthi(v)neta iliti "Hoću Internet"....ma joj...imam frenda koji je nasjeo na to.....koma i užas.....nestabilno do yaya... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() UUUmmmm daj da vidim ... ko te jebe ![]() Kaj se tiće coolera, uzmi neki pocinčani onaj zlatni je za ku*ac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ovo je moj komentar nakon 4 dana rasprave oko coolera i nekih inih sitnica. BTW. Paske, ne Pake ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() jedno pitanje za sve vas.....dali vas ste ikad rastavili svoju grafiču i ono pogledali kak ta stvarčica izgleda??????pa evo vam u par slika...moja malenkost si je dala truda i profi alatom rastavila jednu GAINWARD-icu GF2 MX-200 sa cijelih 64 mb.....objašnjenja slijede... ![]() slika 1....za početak (pušači) nabavite pljuge i neki upaljač....(pivce mi nije bilo pri ruci:mad ![]() UPOZORENJE : NEMOJTE NI ZA ŽIVU GLAVU OVO POKUŠAVATI RADITI NA GRAFULJI KOJA RADI... ![]() PRI IZVOĐENJU OVOG PROCESA STRADAO JE SAMO MALI ŽUTI ŠARAFCIGER JER JE PAKLENO TEŠKO SKINUT PROCESOR S PODLOGE....... ostatak slijedi..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 27.07.2007. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() slika 2....tada uzmeta par šrafincigera (po naški) i jednog švicarca.. ![]()
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 27.07.2007. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() slika 3....za ovaj odvažni podhvat vam i treba pepeljara..da ne bacate čikove po podu... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() slika 4...."lagano" podignite "ono" na pročkasu vaše grafulje.....uz pomoč šrafincigera i švicarca... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
![]() slika 5....još laganijim trzajem podignite i sam pročkas.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() slika 6....sad ste vidjeli ono kaj vas je zanimao pa to sve vratite tam di je bilo... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
|
![]() slika 7....pozdrav..... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() slika 8....uočite moju gravuru na samom procesoru....vidi se da sam majstor....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još jednom !!!! : UPOZORENJE : NEMOJTE NI ZA ŽIVU GLAVU OVO POKUŠAVATI RADITI NA GRAFULJI KOJA RADI... ![]() PRI IZVOĐENJU OVOG PROCESA STRADAO JE SAMO MALI ŽUTI ŠARAFCIGER JER JE PAKLENO TEŠKO SKINUT PROCESOR S PODLOGE....... P.S. molim vas nemojte me odma popljuvat u stilu...joj neznaš kak se zove "ono" i takve stvari jer sam relativno nov u ovoj disciplini al bit će još grafulja za proučavanje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Ma vidi PAske, pusti covjeka da skida ako mu je gust. ![]() Iako si mogao napraviti novu temu, nego ovako....
![]() |
#47 |
Premium
|
eee, ne može to tako
Ma ljudi, mislim da se još čovjeku može tolerirati kaj je uletio na krivu temu, ipak je rastavio cijelu emiksicu za naš i njegov gušt. Kućne radinosti uvijek treba cijeniti. Međutua, mislim da ovakvu drskost i bezobrazluk kakav je ispoljio Paske naš svagdanji jednostavno ne smijemo tolerirati i predlažem da se Paske izbaci sa Foruma jednom za svagda. Nooooo, budući da sam ipak meka srca, ak bu dotični gospodin ponizno uz 2,3 pive ![]() Inače, Vemil je prefenomenalan dućan. Zovem ih ak imaju coolera, nemaju, zovem ak imaju adaptera za mog budućeg Tulca, nemaju, stiže za 10 dana. Genijalan dućan, bolje da robu naručujem iz Novog Zelanda, prije bi mi stigla... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: eee, ne može to tako
Citiraj:
![]() Kupi kaj te volja i mir ![]() Kaj se tiće Ve-mila - pa normalno da ništa nemaju. Oni naruće 3 komada ploće koja se prodaje u desetcima komada tjedno i onda se čude - pa gle nemamo ih dosta, vidi to to ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() ma eto PASKE duboko ti se ispričavam naime nisam gledao na koji thread stavljam postove jer sam ga otvorio preko emajla ![]() ubuduće više nebu bilo ovakvih griješki... ![]() kad smo kod dućana za kupnju hardveralija pa mislim da su HGspot i Formel najbolji...(barem meni ![]() ![]() ![]() PASKE evo još jednom se ispričavam....nadam se da ćeš uvažit ispriku.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Premium
|
a jel?
Paske, a meni isprika? ![]() Jel zna netko ak imaš još di u gradu GlacialTech Igloo-a i adaptera FC PGA - FC PGA 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kosharica
Jedno i drugo bi trebalo biti u Ve-Milu, ako nema onda bi Glaciala trebalo biti u Formelu, a adaptera u Dingu
![]() |
#53 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: a jel?
Citiraj:
Dubby oprosti kaj si debela cicija ![]() ![]() Daljnje isprike samo uz kriglu hladnog Pana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
Heh, Formel ima samo 3 i pol Igloo-a (naravno ne one koje ja trebam), a Dingo očekuje da će dobiti adaptere za ravno 2 tjedna. Dućani su nam definitivno prejadni. Osuđeni smo na čekanje, pa kad bude, bude. Thanks for the info nevertheless... Niš Paske iliti Žuti, bumo se zapili generalno, čist da ne bi slučajno preskočili koju ispriku. Piva nas veže i spaaaajaaa, saaaamoooo pivaaa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|