|
|||||||||||
|
|
#30092 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ocjenjivanje korisnika je donekle fora, ali daleko od esencijalnog. Na stranu što je iznimno subjektivno i nimalo referentno. No sve to nimalo ne rješava osnovne probleme.
|
|
|
|
#30093 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Recimo mene bas zanima kak se novi i jaci auti ponasaju na 180-200...
|
|
|
|
#30094 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Golf 7 1.6 TDI. na 140 trosi u prosjeku 4.8, na punom gasu (oko 180-185) trosi ca. 9 |
|
|
|
|
|
#30096 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#30098 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#30102 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dugo nismo o diskovima i pločicama ![]() Ko je ono ovdje expert? Dottore? Trebao bi mjenjat prednje diskove i pločice pa gledam šta uzet. Brembo disk sam mislio uzet ali kakve su im pločice? Ili možda kombinacija Brembo i Hella Pagid umjesto Brembo pločica? Ili ići na sigurno pa Textar disk i pločice. Što je uopće na BMW-u original Textar ili Jurid? Ne treba mi ništa specijalno. Osim naravno nesmije cviliti. I želim onaj initial byte kod hladnih kočnica koji je inače kod svih BMW-a izražen...navikao se već na to pa mi paše. |
|
|
|
|
|
#30103 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#30104 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#30105 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#30106 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#30108 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Znam da se kod mene trenutna mijenja stalno, kako znati što je stvarna tada, najlakse onda izmjeriti dionicu pa vidjeti prosječno ili? Probam drugi puta ako se sjetim izmjeriti dionicu Lindau-München. Tamo nije sve bez ograničenja ali dosta puta, ukoliko nema gužve, odvezem sa 170-200km/h. Znam da mi je dionica Zh-Zg ~880km negdje prosjek oko 9l, a prosjek brzine preko 100 što je dobro, poštu tu imam dosta bez ograničenja ali i smanjenja jer idem baš kroz München grad, i Austrija mi puno spušta. Najviše sam imao 113km/h prosjek. |
|
|
|
|
|
|
#30110 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Danas preuzeo novi VW Polo 1.4 TDI i gume na njemu NEXEN,model je sa osnovnom opremom,ali mi je zanimljivo gdje sve se Korejci uguraše ... |
|
|
|
|
|
#30112 | |||
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Pošto nema Ambi pur-a krenimo redom: Citiraj:
Textar ide više manje u Mercedese ponekad BMW (uleti i Zimmermann) Ali u zadnje vrijeme sve više uzimaju Meyle. Provjeri ako je dostupan. U najboljem slučaju ATE i nemaš to gledati dalje. Citiraj:
Ali ima boljih od Bremba gdje stižu Pagid, Endles, Carbootech, Mintex, Carbone Lorraine, N grupa, DBA, Preformance Friction, Ferodo DS, Alcon, AP Racing. Jedino od Bremba valja klješta i to ih drži tradicija. Ate PowerDisc diskovi i pločice Ate oem. Nemoj keramičke pločice, NO NO. Ali sasvim fiino ide u oba Ate oem. Citiraj:
Kako je tvoj Vrancuz i Bosch dijelovi? Kako bi rekli talijani, prokleti Bosch pumpa i uzdižu Magneti Marelli
__________________ |
|||
|
|
|
|
|
#30114 |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
|
|
|
|
|
#30115 |
|
Premium
|
OK hvala na savjetima. ATE sam uvijek stavljao na prijasnje aute i jednom su me shebali. Nije dugo proslo i poceli tresti a ne sjecam se da sam ih pregrijao ili ista slicno, sasvim normalna voznja bila...Pogotovo nakon duljeg stajanja auta bi vrlo njezno kocio i "ocistio" diskove prije bilo kojeg jaceg kocenja. Pa mi eto ostali u losem sjecanju. Nakon toga sam presao na Zimmerman i bilo sve ok ali radilo se o jednom setu prednjih i zadnjih diskova. Dakle ATE disk I ATE plocice Ukupno 224 EUR |
|
|
|
|
|
#30116 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
netko je nedavno rekao kako mu smrdi ventilacija, ali ne kad klima radi... mislio sam da se radi o poremećenoj osobi (nhf ) sve dok se meni nije to javilo zadnjih par dana.oćel' sonax sprej to riješiti ili moramo ići dublje :inception: ![]() |
|
|
|
|
|
#30118 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ovo je prvi korak kojeg moras napravit. Daljnji koraci ce zahtjevati malo "dublji" djep kad se vec igramo rijecima ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30120 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja menjam filter klime dva puta godisnje... na proljece stavljam s aktivnim ugljenom, a na jesen vulgaris...
|
|
![]() |
|
|