|
![]() |
#3661 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja jednostavno nemrem doč. Mislil sam doč barem na cugu, ali ništ. U 8 moram na koncert u bočarski dom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3662 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Lista Žderonja: Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Zed Zond Panorama sNNooPY Costa DrTom Kova Vedran mc_fish-za njega baš nisam skužio dolazi li na jelo ili ovak...:confused: Da ste svi tamo u 16.45, oko 17.00 je papica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3664 |
Super Moderators
|
Zaključna lista Žderonja: Horza Jeltz AMD Tor Pinsla Masni Isusek Zed Zond Panorama sNNooPY Costa DrTom Kova Vedran mc_fish-za njega baš nisam skužio dolazi li na jelo ili ovak:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3665 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3666 |
Super Moderators
|
Malo su mi falili Paske i Mitzek ![]() ![]() Bilo je ok. kao i svaki put-upoznalo se novih forumaša. Čak je i dio "istočnog bloka" došao. E, da-Snjakma unatoč izgubljenoj okladi nije Budeu platio žuju ![]() Krmak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3668 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
aaaaaaaaaaaaa, kak mi je zal kaj se nisam i ja zapisal....ajmo reprizu ![]() Nadam se da ste se fino upacali tamo... ![]() He, ko mi je kriv, na sljedece dolazim... ![]() I da, dajte fotke da vidim kaj sam propustil ![]()
![]() |
#3670 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: sNNooPY. 18.11.2005. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3671 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3672 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bome lepo ste se proveselili. Ona tacna mi se urezala u sjećanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Neznam nije mi bilo dobro ko prosli put ![]() Jelc i starosjedioci su mi nest prebrzo odustali, nisu bili na razini zadatka, jedino je AMD-jac drzo prosjek ![]() ![]()
![]() |
#3675 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak da baš i nisam mogao biti bog-zna-kako živahan. Sada je skoro već doguralo do 39c, morat ću brzo zagrijati i pojesti jedan sarmuljak zbog c vitamina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3676 |
Moderator
|
Ako smijem primjetiti, sto se fotki tice, za jedan thread poput zderonja, ocekival sam vise slika klope... ![]() Pa nije valjda da je bila samo jedna tacna s mesom!? Vidjeh, salate i priloga ko u prici...kaj se svi vegetarijanci!? ![]() P.S. Kad se misli raditi repriza? Onako, odprilike koliko su ucestali mitinzi zderonja?
![]() |
#3677 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma Jelc je podnesel žmehki teret organizacije debelog žderonjskog vijeca i dobro se snašel ![]() Inace ja sam onaj koji nije nis jel ![]() ![]()
![]() |
#3678 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Meni je ovaj put bio različit Uz krmiće i čevape bilo je restanog krumpira i zagrebačkih. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3679 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Sad mi je jos vise zao... ![]() mljac, cevapi i zagrebacki... Inace, vidim da je predsjednik zderonja otisao... ![]() ![]() Sta ce se sad dogoditi sa zderonjama? Reorganizacija ![]()
![]() |
![]() |
#3680 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3681 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() bez brige, ja nikome ne ostajem dužan... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3682 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
ccc...pa zar ti, najveći trgovac hardwareom u gradu ostaneš bez gotovine???:confused: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3683 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj znas mozda mu posao ne cvjeta.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3684 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj se tiče Žderonja-nastavlja se i dalje po starom. A nadam se da bu se i Mitzek jednog dana kad ga malo puste obaveze pojavio opet. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3685 |
Moderator
|
Znam Jelc da sam si sam kriv...dobro, necu vise kukat.. ![]() Ajd mi jos samo kazi kad su sljdece zderonje, otprilike...?
![]() |
#3686 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Uglavnom, kad će biti nove-10ak dana prije će biti obavijest tu na forumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3687 |
Super Moderators
|
Dakle, nastavljamo sa uobičajenim temama-danas juhica. U lončini se kuha: Juneća prsa, juneći rep, ramsteak. Kost (lijepa i masna sa puno srži) Uobičajeno zelenje. Ufff ![]() I još ću pred kraj uvaliti malo pilećih jetrica i srčeka. Jedva čekam namazati srž na friški raženi kruh, posoliti i...nakon toga juha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Uz sjećanje na dobru klopu u petak pripremilo se sljedeće: juha od 5 vrsta gljiva : vrganji, lisičike, trubače, puze i sunčanice a za glavno jelo dinstana vratina s prilogom graška i mrkvice u umaku od češnjaka. Desert: komad gorke čokolade. Od sutra u toplicama tri tjedna na hotelsko-bolničkoj hrani... ne bu dobro! Ak neko prolazi kraj Vraždinskih i vidi stup dima, to ja roštiljam u vrtu maskiran u lugara...
![]() |
#3689 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Još imam u škrinji 3 paketa pa kad ih grunem na dve glavice luka, zdinstam i ubijem na to par jaja, dobro pobiberim i mrvicu parmezana po tome...puze su po mom mišljenju najbolje gljive, pa lisičke i tek onda vrganji. Dobre su puze i na kiseli gulaš s krumpačom i komadićem sušenog mesa nutra...puknul bum, imam 95 kila i dalje napedujem, pukle buju mi štake od težine..
![]() |
|
|