|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Spyware u novim driverima???
http://www.rage3d.com/board/showthre...eadid=33659937 Ha-ha...i to u novom CP-u,friško odobrenom i "dorađenom" u Microsoftu ![]() ![]() ![]() Nismjamateremi-veli tip zadužen za drivere u ATI-ju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Malo sam čitao
Mislio sam reći stavi FireWall i neki AntiSpy software (po meni najbolji SpyBoot Search & Destroy) ali piše da ne pomaže, e onda drugi najbolji antispay je eksterni modem. Fino ga gledam jel ima zelena lampica upeljena, nema pa nemreš na net, gori OK, gori jedna crvena OK, gori još jedna crvena nije više OK. Mada nisam ništa primjetio (Omega sa 2.3.55 i imam aktivan FireWall McAffe, a S&D nije niš prijavio, a update je od 13 ovog mjeseca):confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Re: Malo sam čitao
Citiraj:
Najbolje fino ZoneAlarm,nebu meni niko švrljal po netu a da mu ja ne odobrim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
|
Ma uopće nije problem to onemogućiti...ali-sam način kak je MS to uvalio je živa ljiga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Uvjek je M$ bio
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
di mogu skinut taj ZoneAlarm?
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Zone Alarm ti je besplatan,dakle onaj zadnji dole na stranici za ostale se moraš snaći... Neznam zakaj još ništa nemaš,bilo kakav Firewall je bolji nego nikakav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
m e m b e r
|
zone alarm je zakon
|
|
Oglas