![]() |
Spyware u novim driverima???
http://www.rage3d.com/board/showthre...eadid=33659937
Ha-ha...i to u novom CP-u,friško odobrenom i "dorađenom" u Microsoftu :D :D :D Nismjamateremi-veli tip zadužen za drivere u ATI-ju:D ,tojeonajćoraviBilljebomajkusvoju.... |
Malo sam čitao
Mislio sam reći stavi FireWall i neki AntiSpy software (po meni najbolji SpyBoot Search & Destroy) ali piše da ne pomaže, e onda drugi najbolji antispay je eksterni modem. Fino ga gledam jel ima zelena lampica upeljena, nema pa nemreš na net, gori OK, gori jedna crvena OK, gori još jedna crvena nije više OK. Mada nisam ništa primjetio (Omega sa 2.3.55 i imam aktivan FireWall McAffe, a S&D nije niš prijavio, a update je od 13 ovog mjeseca):confused:
|
Re: Malo sam čitao
Citiraj:
Najbolje fino ZoneAlarm,nebu meni niko švrljal po netu a da mu ja ne odobrim:D |
To je sad izgleda "normalna" stvar postalo. Probajte onaj program iz Buga, zaboravio sam naziv, koji je otkrio istu stvar u M$ mouse driveru ;)
|
Ma uopće nije problem to onemogućiti...ali-sam način kak je MS to uvalio je živa ljiga.
|
Uvjek je M$ bio
Citiraj:
|
di mogu skinut taj ZoneAlarm?
|
Citiraj:
Zone Alarm ti je besplatan,dakle onaj zadnji dole na stranici za ostale se moraš snaći... Neznam zakaj još ništa nemaš,bilo kakav Firewall je bolji nego nikakav... |
zone alarm je zakon
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |