Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.05.2017., 21:36   #28741
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
@Thore - dobio sam savjet vezano za onaj središnji dio konzole koji je kod mazde (a i focusa) dosta širok. Spustio sam sic do kraja i malo udaljio (ionak sam sjedio preblizu, stara loša navika) i sad noga rijetko i dotakne plastiku konzole. Ali ionak je to stvar navike jel nikako se ne osjećam skučeno. Sjedio sam i u novoj 3ci i slična je situacija sa sjedenjem dok je kod CX-3 već malo i zeznuto. Ali koliko sam skužio target tog auta su žene tak da...
Zaboravih na to... Sad ću fakat provjeriti dal mi noga dodiruje konzolu kad slijedeći puta sjednem u auto.

Jesi probao volan podešavati možda po visini i udaljenosti od prednjih instrumenta? Ja sam za vikend tek se sjetio malo ga spustiti jer mi je zaklanjao pogled na HUD. Malo sam ga i izvukao van čisto da se ne moram sa sjedalom toliko igrati jer ga žena svaki puta podesi po svojoj mjeri kad vozi. Sad kada razmišljam, elektroničko podešavanje sjedala i memoriziranje postavki ovisno o vozaču mi možda i najviše fali sa Revolution Top paketa opreme.

Za razliku od radarskog tempomata i svjetla koja se zakreću s volanom, to bih vrlo često koristio.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2017., 22:32   #28742
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Radarski tempomat i svjetla koja se zakreću su najveća revolucija otkad je rezanog kruha. Samo dodatno govori kako različiti ljudi imaju različite želje i prohtjeve. Ja bez toga ne mogu. Mislim, mogu, jer moj auto nema, ali drugi ima i preporod mi je kad sjednem u njega.

Svakome svoje, nekome Ferrari, nekome A6. I obojici koji ih imaju je dobro jer je njihov odabir. Kaj se prepucavate?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2017., 23:09   #28743
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Radarski tempomat i svjetla koja se zakreću su najveća revolucija otkad je rezanog kruha. Samo dodatno govori kako različiti ljudi imaju različite želje i prohtjeve. Ja bez toga ne mogu. Mislim, mogu, jer moj auto nema, ali drugi ima i preporod mi je kad sjednem u njega.
Radarski tempomat bi koristio samo kad sam na obilaznici ili putujem negdje na more ili van grada / Rvacke. Tako da bez toga mogu, za sada mi je dovoljan običan tempomat za smrtnike.

Svjetla koja se zakreću su možda korisnija, ali iskreno - ova LED svjetla od mazde toliko osvjetljavaju i bočnu stranu auta sa svrhom da te upozore na pješake u mraku da se pitam čemu i zakretanje kad ionako imaš osvjetljenje izvan normalnog snopa. Već sam ranije komentirao da mi se sa tim svjetlima čini kako da imam reflektore na autu i kao da sam bio prije slijep kod vožnje po noći. Prije mislim da je kvaka u onom automatskom gašenju snopa kad ti vozilo dolazi iz suprotnog smjera. Kolega s posla to ima u svojoj Insigniji i svejedno mu ekipa blica kad se mimoilaze iz drugog smjera.

Kako nisam jedini korisnik auta, već je tu još dvoje ljudi iz obitelji - s dosta razlike u visini i konstituciji, električno podešavanje sjedala sa pamćenjem postavki mi zato najviše fali. Čisto zato jer bih to koristio na dnevnoj bazi.

Umjesto najjačeg paketa opreme, pao je jači motor za otprilike istu lovu. S obzirom kako se svaki put kad sjednem za volan cerim ko malo dijete, vrijedilo je.

Staro 01.05.2017., 23:37   #28744
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Kepeca nisam ja prvi spomenuo, već je netko drugi mene nazvao kepecom, sve si pobrkao. Vrati se par postova unazad i pročitaj tko spominje kepeca. Možda bi ti trebao pročitati pravila foruma obzirom kako se obračaš drugim forumašima a vidim da si to činio i na drugim temama gdje si upozoren na to. Očito si konfliktan pa bi ja sad prestao raspravu s tobom.
Dobro sam, dođi da te zagrlim pa da vidiš koliko sam dobro.
Ja za razliku od tebe nisam konfliktan, ne pišem posovke/cenzurirano i najvažnije od toga bez tri točkice Na žalost, tvoji postovi se baš vide iz aviona. Samo što nisi razumio, drugo ne razumiješ i dalje,treće. Nikad nećeš urazumiti na to što ukazujem problem. To je veliki problem.
Tko to mene upozorio u drugim temama? Opet piješ rakiju u stilu Miroslave Škore i pobrkao s nekime? Mislim da si ljubomoran. Haha "desing by Tvrdi"

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nemora bit da curi, moguće da ima vode u ulju.
Ako smatraš da si neku prekuhao, recimo kada si razradio nove pločice dovoljno je ispustiti malo tekućine iz kliješta i naliti malo nove gore u posudu. To je dobro za napraviti jer vruća tekućina lakše navlači vlagu na sebe, a ne moram promijeniti kompletnu tekućinu.

Citiraj:
Gledajte, možemo reći da se o ukusima ne raspravlja. Ali ako imaš para da možeš birati. Pa koji CENZURA voziš cijei život isti njemački auto pa samo mijenjaš verzije godišta. TO mi nije jasno. Nekoć davno sam si uzeo Prelude od frenda. Nije ih bilo baš tak puno na cestama. Ali zato su svi vozili calibru i kockicu. I meni se čudili ko pura dreku. Da kao "vid japaaanac, kakvo ti je to auto i sl opaske". Auto je išao ko blesav i trošio ko đubre (tad benga nije bila skupa) ali sam guštao. Imao sam nekih 2 tjedna a4 od frenda koji je radio u jednoj auto kući. Firmin. kvatromilCENZURA. Auto je išao brutala, ne osjećaš kak ideš brzo, hrpa konja. Ali da ga CENZURA nisam tak guštao ko u staroj preludici. Neznam.
Sad kad si malo razmislim brijem da bi u usa uživao. Ova mazda koju sad imam dijeli platformu (ovjes itd) s Focusom, Golfom i Giuliettom. Nekak sam se tim vodio.
Ah , što reći Tvrdi??

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 00:16   #28745
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Zaboravih na to... Sad ću fakat provjeriti dal mi noga dodiruje konzolu kad slijedeći puta sjednem u auto.

Jesi probao volan podešavati možda po visini i udaljenosti od prednjih instrumenta?
Jesam. Čim sam se spustio sa sicem i udaljio ga, odmah sam volan izvukao malo van i spustio. Sad je ok. Kod mazde me oduševio vrlo direktan volan, mjenjač a i ovjes. Mogu mislit kak je onda kod nove 3ce. Plus skyactive motori. Za tu klasu teško može bolje. Osim toga, to je platforma vodećih auta u kompakt klasi. Gore spomenutih.
Na novoj šestici sam probao tu elektriku i to je super stvar. Ima i te gumbe za memoriranje.

@Dottore - "Mir, mir, mir, nitko nije kriv. Ava ava ava nitko nije krava"

btw kad smo kod egzotike...stari je 80ih kupio 323cu i bila je prava egzotika kod mene u kvartu.. Tad su vladali zastavini/fiatovi modeli (i pokoji fordić) a švapske aute je imao ko je radio vani ili bio neki čika direktor....tu mazdu je dvaput platio jel su davanja bila brutalna...Ne moram ti reći da je živa dan danas ali već dugo nije u našem vlasništvu...Đubre izdržljivo.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 02.05.2017. u 00:22.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 06:17   #28746
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:

Jesi probao volan podešavati možda po visini i udaljenosti od prednjih instrumenta? Ja sam za vikend tek se sjetio malo ga spustiti jer mi je zaklanjao pogled na HUD. Malo sam ga i izvukao van čisto da se ne moram sa sjedalom toliko igrati jer ga žena svaki puta podesi po svojoj mjeri kad vozi. Sad kada razmišljam, elektroničko podešavanje sjedala i memoriziranje postavki ovisno o vozaču mi možda i najviše fali sa Revolution Top paketa opreme.

Za razliku od radarskog tempomata i svjetla koja se zakreću s volanom, to bih vrlo često koristio.
https://youtu.be/FdUUk9yL3VY
Staro 02.05.2017., 07:47   #28747
Green_FanBoy
FC Bayern <3
Moj komp

Green_FanBoy's Avatar

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Nevjerojatno je kako pojedinci opravdaju svoj izbor i preference i pljuju po izboru drugih koji žele/vole nešto drugo.

@Green_FanBoy
Ti si uzeo uzeo novu Fiestu. Zašto nisi uzeo nešto od francuskog/talijanskog, japanskog ili nekog drugog proizvođača (nijemca neću namjerno spomenuti jer vidim da je to sinonim za "seljačke" aute koje bi trebalo istrijebiti sa svih prometnica)? Znači, nije trol nego me stvarno zanima kako ćeš argumentirati svoj izbor?
Jako jednostavno, dizajnom su mi odgovarali slijedeći: 208, Ibiza, Fiesta.

Price (način financiranja)/performance/"oprema koja mi realno treba" ratio najbolji je imala Fiesta.
Green_FanBoy je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 08:12   #28748
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Nemora bit da curi, moguće da ima vode u ulju.
Moguće ak dugo nije mijenjao, jer onda jako uvlači vodu u sebe.
Ne treba nikakve uber tekućine za normalni auto.
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 08:22   #28749
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Drito to

Staro 02.05.2017., 09:08   #28750
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma žalba i bok, možda ti na prvu prođe.
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Nemas ti kaj koga nagovarati. AKo se ne slazes s procjeniteljem tj ako on nije naveo da treba mijenjati vrata onda kreneš sa žalbama. Popuste iz drugog, trećeg pokušaja....iako mi je čudno da Croatia zajebava....inace u tome prednjaci Euroherc
Prošlo je iz prve.
Skroz nova vrata i izolacija, 7600kn po Dialogysu.
Staro 02.05.2017., 09:36   #28751
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Te stare reklame tomata su vrh.
Staro 02.05.2017., 10:22   #28752
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Prošlo je iz prve.
a klasika
syss je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 12:00   #28753
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor N!NO Pregled postova
Da je meni naci taj f-type za 60k, odmah bi ga uzeo. Za jedan f-type kupis dva ili tri audija A6.
Da imam 60k eura uložio bi ih da mi stvaraju zaradu ( fondovi, nekretnina...) a dati isto za komad lima koji, kad ga izvezeš iz salona gubi odmah 5 k eura ( malo sam i rekao ) je ono, bacanje novca. Ok nekome nije ali meni je.
Polovni auto do 25 k eura iz njemačke je po meni neki najbolji bang for buck. Do 5 godina starosti do ili oko 150 000 k km. Ti auti idu preko 300k bez beda. A za te pare, oko 200 k kn imaš na izbor brate i luksuza i da ide i da je lijep. Evo recimo primjer: https://www.autoscout24.hr/Details.a...000000&asrc=st
burmuz je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 12:04   #28754
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ma jaguar xfr i prst u uho
Staro 02.05.2017., 12:29   #28755
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
A za te pare, oko 200 k kn imaš na izbor brate i luksuza i da ide i da je lijep. Evo recimo primjer: https://www.autoscout24.hr/Details.a...000000&asrc=st
Luksuz vjerojatno da (nisam vozio). Da ide, sigurno. Ali da je lijep... Gdje da počnem?

Usporedbe radi - kolega s posla uveo BMW 3-cu iz njemačke. Njegov 5 godina star i procjenjen +50% onoga što su mene tražili za puni kasko na novu Mazdu3.

EDIT: Ako imaš 60k € za auto, onda je za pretpostaviti da imaš i za održavanje istog, za fondove i sve ostalo navedeno. To jedino ako misliš spavati u autu onda ideš ispucati svih 60k samo za auto = tipičan mentalitet ovih prostora.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma jaguar xfr i prst u uho
Može i novi Aston.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.05.2017. u 12:45.
Staro 02.05.2017., 12:35   #28756
Reedy
Premium
Moj komp

Reedy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Momci, kratko pitanje, kako stvari stoje sa uvozom automobila iz Slovenije? Naime, kupio bih auto od sestre koja živi u Sloveniji, može li se kako zaobići plaćanje uvoza pošto automobil nije novi nit je iz autokuće nego, ajmo reći, iz obitelji? samo što se nalazi u Sloveniji gdje je kupljen i registriran.
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 13:05   #28757
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
Momci, kratko pitanje, kako stvari stoje sa uvozom automobila iz Slovenije? Naime, kupio bih auto od sestre koja živi u Sloveniji, može li se kako zaobići plaćanje uvoza pošto automobil nije novi nit je iz autokuće nego, ajmo reći, iz obitelji? samo što se nalazi u Sloveniji gdje je kupljen i registriran.
Jedino ako ti se sestra misli vratiti ovdje kao povratnik a taj auto je u njenom vlasništvu duže vrijeme(bar 6mj a ona mora biti tamo prijavljena bar 12). U svakoj drugoj varijanti moraš platit trošarinu, jedino možeš uštedit na izvoznim pločicama i osiguranju tak da ti sestra doveze auto ovdje.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 17:00   #28758
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Ti Bemveji i Audiji su postali stvarno pravo narodno auto, dopeljano ih ko dreka izvana, poluizrabljene krame 300 000+km, (ma ne, nemre 5 godina star dizlo imati više od 100-150 000km)
Ko voli nek izvoli

Sjedim jučer u svojem ekološkoekonomsko osvještenom automobilu (nemam za točiti po 8.63kn/l tj. 9.45kn/l kuna pa točim po 3.98kn/l), prosječnohrvaCke starosti, gledam rvata katolika u svojim 30tima, ćelave glave, valjda otpala kosa od zarade noFci za auto, s novim CLA, parking poluprazan, dva puta se naprakirava sa izlaženjem iz auta van, svaki puta 2 kruga oko auta. Kad se konačno rodijak uparkirO, odlazi od auta, hoda unazad, ne skida pogleda sa auta.

Sjetih se da je doplata za stražnje parking senzore bila valjda 30 000kn, pa su navedene radnje jasnije hahaha
Staro 02.05.2017., 17:05   #28759
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Citiraj:
Može i novi Aston.
ako bude božićnice!
Staro 02.05.2017., 17:21   #28760
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Fakat ne kužim kaj si htio reći postom. Kaj, dakle ak ide kupovat mecu, mora odmah istovarit novaca i pokupovat svu moguću dodatnu opremu da bi tebi bilo srce na mjestu i da se ne sprdaš s drugim ljudima na forumu. Možda je loš vozač, možda je auto fakat novi i nije se navikao još na njega, možda fakat nema parking senzore. I kaj onda? Što te to toliko grize?

No nebitno, frend u kupovini, možda će ovo uvest.
https://www.autoscout24.hr/Details.a...000&asrc=st|fs

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 19:40   #28761
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Fakat ne kužim kaj si htio reći postom. Kaj, dakle ak ide kupovat mecu, mora odmah istovarit novaca i pokupovat svu moguću dodatnu opremu da bi tebi bilo srce na mjestu i da se ne sprdaš s drugim ljudima na forumu. Možda je loš vozač, možda je auto fakat novi i nije se navikao još na njega, možda fakat nema parking senzore. I kaj onda? Što te to toliko grize?
Ali da je to bila Giulia, Talisman ili neka Honda vjerojatno bi mu ljudi dotrčali i pomogli mu oko parkiranja. Čitam i ne vjerujem
Staro 02.05.2017., 20:01   #28762
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ti Bemveji i Audiji su postali stvarno pravo narodno auto, dopeljano ih ko dreka izvana, poluizrabljene krame 300 000+km, (ma ne, nemre 5 godina star dizlo imati više od 100-150 000km)
Ko voli nek izvoli

Sjedim jučer u svojem ekološkoekonomsko osvještenom automobilu (nemam za točiti po 8.63kn/l tj. 9.45kn/l kuna pa točim po 3.98kn/l), prosječnohrvaCke starosti, gledam rvata katolika u svojim 30tima, ćelave glave, valjda otpala kosa od zarade noFci za auto, s novim CLA, parking poluprazan, dva puta se naprakirava sa izlaženjem iz auta van, svaki puta 2 kruga oko auta. Kad se konačno rodijak uparkirO, odlazi od auta, hoda unazad, ne skida pogleda sa auta.

Sjetih se da je doplata za stražnje parking senzore bila valjda 30 000kn, pa su navedene radnje jasnije hahaha
A koliko Fijata uvezeno, u raspadnutom stanju i propiša ulje? Za 100-200 kn podmitiš tehničara na tehničkom. Njima nije u interesu popravljati nego nadoliti još ulja. Takve vidim često i još svijetli ko božično drvce. Svaki sudar koji vidi i baš Fijat bude.

Ne podnosim plin jer smrdi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 20:02   #28763
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Citiraj:
Prošlo je iz prve.

Ajde bas mi je drago
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 20:39   #28764
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
A koliko Fijata uvezeno, u raspadnutom stanju i propiša ulje? Za 100-200 kn podmitiš tehničara na tehničkom. Njima nije u interesu popravljati nego nadoliti još ulja. Takve vidim često i još svijetli ko božično drvce. Svaki sudar koji vidi i baš Fijat bude.

Ne podnosim plin jer smrdi.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
3 i pol godine, dva auta s plinom..jebeš mi sve ak sam više od jednom osjetio plin, i to jedan jedini put radi greške radnika na benzinskoj.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 20:49   #28765
vorda22
Guest

zato ovi iza tebe osjete...

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 22:33   #28766
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Malo sarkazma ne škodi.
Da, dizli mirišiju, posebno od ovih boyracera koji su počepili EGR-e, skinuli i ugasili DPF-e i skinuli katalizatore.
Dobro podešen plin na autu s katalizatorom nema mirisa iza njega, ak tko želi probati, može moga ponjušiti, mislim na auspuh

Fanatik, zvučiš ko da te Merc plaća da ih braniš, meni je to bilo smiješno, čemu kupuje takav auto, oštetit će si ga negdje od nesigurnosti.

Novi Švabo u 2014.oj od 50+ 000 ojra da nema u seriji najobičnije stražnje parking senzore, i pazi niti svjetlo u preticu suvozača, cd player koji ne podržava mp3, sorry, to je smiješno

Ne znam, sudari su mi fah, većinom švabi i francuzi, već dugo ne vidjeh Fijata.
Ne pratiš, ostao si u 90tima, onda se uvozili Fijata ko danas švaba, u zadnje vrijeme najviše uvezenih po statistici BMW-a e90, Golfova šestica i Renola Meganea 3
Lažem ja, laže selo cccc....
Staro 02.05.2017., 23:03   #28767
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
zato ovi iza tebe osjete...

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ak je stef u supi ugradjivao plin da.
Starci imali 2 auta na plin, morao sam doc skroz do auspuha da osjetim miris, naravno nitko drugi ne bi.
Dok s druge strane dizeli najnoviji i dalje smrde, bar meni.
Za benzin nemrem nis rec jer mi to mirisi
Iako osjetio sam vise puta smrad plina kad sam se vozio ali ni priblizno starijim dizelima.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2017., 23:03   #28768
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Automobili

Novi A4 ide od 2xxk kn do 900,000 kn ak dodas malo opreme. I kid you not.
Staro 02.05.2017., 23:04   #28769
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ove autokuće koje prodaju rabljene imaju većinom njemačke aute. To znam jel sam ih pohodio nedavno. Većinom uvoz Italija, Njemačka, Belgija...Nađe se i pokoji korejanac, japanac, tlaijan ili francuuz ali ovi prvi dominiraju. Pretpostavljam da se radi o potražnji prosječnog hrvatskog kupca....
Staro 03.05.2017., 00:47   #28770
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
..Zakaj ne Giuliu npr?. I tako on meni počne drobiti o luksuzu, udobnosti, kvaliteti. A ja zapravo skužim da je pravi razlog taj neki snobizam. To je jednostavno u njihovim glavama stvar prestiža.
Kakav snobizam isto ti rekao i ja,,, A8 sam kupio baš zbog luksuza i udobnosti, od opreme sto isusa, sto se udobnosti tice, zracni ovjes je nenadjebiv,,, a i što se tiče prakticnosti, npr kad ides u yebacinu dignes ga i odes u blatnjavo polje, quattro odradi svoje sa dovoljnim klirinsom od zemlje, nece za vama moci ni njen caca osim ako nije traktorom, a ni njen decko ako nije sa nekim terencem ali opet si brzi od njega, onda dodes do grada kad tamo prištavi pubertetlija u tjuniranom civicu bi se španao po zavojima, ovjes postaviš na dynamic i odereš ga ko budalu, kao i njegovog kuma sto dode na ljeto iz njemacke sa e90 330d i to sve u debeloj fotelji uz masažu ^^ ako mi je baš do ubrzanja a to sa 6 sec do 100 nije neki poseban broj, presjedne se na R-a od iljadu kubika i vozi kao u egzotičnom ferariju a za samo 20k eura :-D

Tako sam barem ja napravio ^^
HONDA type R je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno