Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2017., 15:55   #26311
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Baš takve aute "ma nikad ništa mijenjano samo ulje i filteri" treba izbjegavati u širokom luku, jer onda novi vlasnik mora sve zamijeniti jer je auto realno grob

Ne kažem da su vaše Corolle grobovi, al eto novi vlasnici će se usrećiti

upravo to, takvim vlasnicima je ponos i dika sto su mijenjali ulje. A sto sa svime ostalim? di su svjecice, grijaci, seleni, amortizeri, kugle, balans stangice, filter goriva, filter klime, itd itd itd. to sve jednostavno s godinama sve ode pa makar auto stajao u garazi (karikiram jel)

mene jednostavno auto bez evidencije servisiranja ili mogucnosti ispisa doticne uopce ne zanima. Opekao se jednom, neces vise razbojnice. Kupio auto od prvog vlasnika, mazen pazen lala, voskan, pran ovo ono.
i onda da bi ga stavio na cestu i prosao tehnicki: svi amortizeri i opruge, sve kocnice, svi seleni naprijed, alternator krepao nakon 3 mjeseca, alnaser nakon 6
je nakon toga je auto bio super, ali me kostao koliko i sami auto.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 16:27   #26312
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
upravo to, takvim vlasnicima je ponos i dika sto su mijenjali ulje. A sto sa svime ostalim? di su svjecice, grijaci, seleni, amortizeri, kugle, balans stangice, filter goriva, filter klime, itd itd itd. to sve jednostavno s godinama sve ode pa makar auto stajao u garazi (karikiram jel)
O čemu pričaš? Zna se po servisnoj kaj se mijenja. A ja uz ulje uvijek mijenjam i filter ulja (ko to ne radi?), filter zraka, filter klime i svjećice kako je po uputama....Auto je servisiran 5g u ovlaštenom nakon čega kod neovlaštenog servisera kod kojeg je stari servisirao. Ja sam uredno promijenio i ulje u mjenjaču koje se mijenja isto po knjižici. Stalo mi je da mi auto bude ok. Ja ga vozim. Ajde da sam neki lik koji često mjenja aute pa bi možda kalkulirao...ali ovog sam htio da mi traje....naravno nikad nema garancije ali bar da sa svoje strane napravim sve kaj treba...a na leasingu npr. ionak je uvjet da se auto uredno servisira....
Citiraj:
mene jednostavno auto bez evidencije servisiranja ili mogucnosti ispisa doticne uopce ne zanima. Opekao se jednom, neces vise razbojnice. Kupio auto od prvog vlasnika, mazen pazen lala, voskan, pran ovo ono.
i onda da bi ga stavio na cestu i prosao tehnicki: svi amortizeri i opruge, sve kocnice, svi seleni naprijed, alternator krepao nakon 3 mjeseca, alnaser nakon 6
Evidencija? haha....Evidencija se može fejkat baš kao i kilometraža..samo treba znat pravu facu...ti si valjda onaj tip koji kad vidi državni pečat onda smatraš da je ziher sve po zakonu haha...
Kad kupuješ auto valjda ga furaš kod svog mehaničara da pogleda podvozje i ispita sve oko motora i dole kaj treba...ak zna svoj posao može ti puno toga reći...ovlašteni danas imaju i komp di sve vide pa po nekoj procjeni povijesti servisa i kaj je na autu mijenjano se može nekako i procijeniti stvarna kilometraža (ako se sumnja)....zakaj si kupovao auto ko čarape?
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 16:30   #26313
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:

Rekel bi zlobnik da se to samo tebi može dogoditi...

Pa bar si amortizere mogel skužit kod kupovine a majstor bi i selene.
Kako ti zamišljaš redovito održavanje po servisnoj knjižici ? Pa gdje piše da se alternator i anlaser mijenjaju na nekoj kilometraži.
Oboje je očito radilo bez greške i zašto po tome čačkati.
Na redovnom tehničkom mi nemilosrdni pregledači ukažu na sve što kod pregleda pokazuje znake staračke slabosti i to bi svakako do sljedećeg tehničkog zamijenio.
Valjda se još uvijek sjećaš kako to kod nas ide s autom na onoj drndalici a pregledač s pajserom u ruci ispod u grabi još dodatno provjerava, pogotovo kad su u pitanju vozila starijih godišta kao moja Toyo 2002. godina.
Staro 19.01.2017., 16:30   #26314
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Opekao se jednom, neces vise razbojnice. Kupio auto od prvog vlasnika, mazen pazen lala, voskan, pran ovo ono.
Jesi provjerio kod svog ili u ovlaštenom servisu stanje auta prije kupovine?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 16:39   #26315
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

omg jeste dosadni ko babe ste skocili.

auto sam taj uzeo za male novce, jer je stajao i smetao vlasniku, i kad sam ga poceo pretresati, onda sam to izmijenjao. Mogao sam proci bez pola toga, ali nisam, no i dalje nije mijenjalo cinjenicu da je bilo zdravo za zamjenu kao i na svakom 10-15 godina starom autu sa 150+k km u guzici.

@tvrdi - govorim o ljudima koji za ovlasteni ne znaju. odu ulje promijeniti jednom godisnje i onda pricaju kako redovno servisiraju auto.

ne moze meni slagati nitko evidenciju ako ima na hrpi racune fino od svega i prvi je vlasnik. Morao bih poslikati evidenciju od Audija sada sto sam uzeo od prvog vlasnika.
Staro 19.01.2017., 16:44   #26316
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jesi provjerio kod svog ili u ovlaštenom servisu stanje auta prije kupovine?
Gabre, dakle nisi?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 19.01.2017., 17:19   #26317
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Imam prilično iskustvo u rent-a-caru ( 20 godina vlastitog biznisa ) pa mogu pojasniti svakome tko misli da su ta vozila izraubana.
S obzirom da mi je stalo da se svaki klijent opet vrati održavao sam vozila jednako kao i svoje vlastito. Nema lošije reklame nego kad stranka ostane u kvaru zbog nemara pri održavanju.
Mozda je tebi stalo, ali Avisu, Budget i slicnim kompanijama nije niti malo.Od tih kompanija vozio sam aute koji su imali cca 6 mjeseci i 15.000 kilometra a odpadali su komadi plastikaUglavnom kazu mi ukoliko vam stane auto samo javite i poslati cemo vam drugi.

Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 19.01.2017. u 17:56.
RAUL je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 17:26   #26318
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Moj diesel report za Megana dci 110

Natocen BS dizel umjesto Class i nakon hladne noci ili dulje ne moze ostat radit u leru dulje od dve min, ovisi kolko je stajal. U leru radi bez snage i ne moze ni okretaje odrzat kad se stisne gas, nisam jedan od onih kaj bi nabili gas do kraja u toj situcaiji.. Pali jedino ako nakon min ili dve dodam lagano okretaje i po malo ga razvrtim. Osim toga kuzim i da ne vuce kak moze i na autoputu sam jedva nabral 180, 190 bar na zimuljama inace po cuki.
Jucer natocio Crodux Max Power za probu i danas pali normalno. Mozda se razlika medu ta dva dizela ne kuzi tolko kad nije tak zima ali ne pase mu definitivno..
Na kraju videa se vidi problem, mozda i cuje ak se naviju zvucnici.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 17:30   #26319
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Gabre, dakle nisi?
uopce ne shvacas moju poantu. nema veze.
Staro 19.01.2017., 17:51   #26320
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
uopce ne shvacas moju poantu. nema veze.
Koja je poanta? Kupovanje na lijepe oči?

žmnpp
Staro 19.01.2017., 18:43   #26321
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Silthrax Pregled postova
Inace ja imam Ceeda ali stariju generaciju i to jos dizela, bio sam malo skeptican ali mi se auto nakon sada godinu i nesto dana pokazao cist solidan. Bez nekih kvarova normalna potrošnja i stogod da sam gledoa za dijelove cijene su slicne kao kod drugih vozila compact clase, Eto ako ti to moze ista pomoci u odabiru.
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
U obitelji imamo trenutno 3 kie a ukupno smo ih imali 5 (pride, spectra, ceed mk1, ceed mk2 (oba benzinci) , carens mk2 2.0crdi)
Ja se isto nešto nećkam oko nove Kie ceed. Isključivo karavan me zanima. Gledao sam još neke "kompakt karavane" ali većina otpadne čim sjednem za vozačevo mjesto. Npr fokus, auris, nula bodova, nema mjesta dovoljno za vozača (mene ). Htio sam pogledat Megana, ali ga nije bilo u salonu dva puta kad sam bio. Htio sam pogledati čak i Logana MCV ali, zamisli, lik u salonu mi ga nije mogao otključat (kao nešto su preuređivali pa nije mogao nać ključ). Dakle izrazito loša iskustva sa Renault salonima (zapravo sa svim salonima u kojima sam bio, ali to je druga priča).
Kod kie se dvoumim oko 1.0t-gdi ili 1.6 crdi. Pošto su mi vožnje relativno kratke (20km u jednom smjeru), radije bih benzinca, ali ono što me odvraća od njega je cjena. Pošto 1.0 t-gdi nema u socijalnom paketu opreme, košta skuplje nego 1.6 dizel. Radim oko 15-18K km godišnje, pa mislim da bi oba ova motora dugoročno bila isplatljivija nego 1.4 cvvt. Sad vozim fokusa 1.8 tddi i njemu treba bar 15-20 min da se pošteno ugrije i to mi je veliki hendikep, nasmrzavao sam se ove zime pošteno. Daj mi recite jel ovi kiini dizeli rade isto tako? Koliko im treba da počnu grijat?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 19:22   #26322
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
kijinim dizelima treba poprilično da se zagriju. neznam točno kolko ali definitivno nije 15 min.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 19:42   #26323
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
stekoh dojam da se cakula o mojoj kiji, pa da vam velim kak stvari stoje...narucio novu, iz salona, prosle godine, napravio djir s njom po pljusku i otpao mi blatobran u nekoj lokvi...nis, izasao van, stavio u gepek, i montirao nazad sutradan...zalio sam se, ali mi nisu htjeli priznati nis, jer kao, vremenski uvjeti, neprilagodjena brzina, bla, bla...
Ovo mi je, ono, nevjerojatno, da ne kažem nešto drugo. Novom autu da otpadne blatobran? I još ti kakti na servisu ne priznaju garanciju? I ti to dopustiš?
Mislim svašta sam čuo al ovo...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 20:27   #26324
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
@rodney

Imam isti problem. Dodjem do firme i auto se ni ne zagrije. Srecom pa imam grijanje siceva
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 20:46   #26325
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
Sad vozim fokusa 1.8 tddi i njemu treba bar 15-20 min da se pošteno ugrije i to mi je veliki hendikep, nasmrzavao sam se ove zime pošteno. Daj mi recite jel ovi kiini dizeli rade isto tako? Koliko im treba da počnu grijat?
Modernim dizelima inace treba dulje da pocnu grijat, posebice onima manjeg obujma.
Nikad nisam gledao na sat koliko mi je trebalo da se zagrije ali iskreno sumnajm da je bilo vise od 15ak minuta.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 21:06   #26326
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Meganeu s 1.5dCi je trebalo 15+ minuta da se zagrije i onda je puhao mlako. U njemu sam konstantno vozio u jakni.

Laguna 2.0dCi ima neke dodatne grijače i jako toplo puše unutar 30 sec od paljenja auta. Jaknu skidam pri ulasku u auto, makar vani bilo i -10C. Preporod.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 21:46   #26327
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

15ak min mi je pola puta kad nema gužve.
@Icy webasto možda? Ili nekakav električni grijač? Klima?

job security - example
Staro 19.01.2017., 21:58   #26328
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Meganeu s 1.5dCi je trebalo 15+ minuta da se zagrije i onda je puhao mlako. U njemu sam konstantno vozio u jakni.

Laguna 2.0dCi ima neke dodatne grijače i jako toplo puše unutar 30 sec od paljenja auta. Jaknu skidam pri ulasku u auto, makar vani bilo i -10C. Preporod.
E sad ja imam megane 2 1.5 dci no on također odmah kreće grijat. Razlika je vjerojatno jer imam automatsku klimu.

Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 21:59   #26329
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:

Meni auto pocne grijat oko Jankomira kad idem u jutro prije guzve od Folke, Drziceve. Pokaze da je zagrijan nakon 3,4 kilometra. Grijal bi on brze da imam prilike stisnut malo jace gas ali nemam bas nesto. Suzuki grije malo brze i motor i grijanje i klima. Ima i grijane siceve i prednji grijac sajbe tak da je bolje opremljen od Megana za zimu..

7.5l trosi Megan u gradu po ovom vremenu.
Staro 19.01.2017., 22:01   #26330
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Sta nije 1.5 dCi konstrukcijski napravljen da dok se ne postigne određena temperatura motora nece pustat grijanje u kabinu?
Negdje sam citao o tome.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 22:04   #26331
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Usporedba 1.6 TDI i 1.5 dCi oko grijanja.

Treba im jednako dok ne počnu puhati toplo, ali sauna u Renaultu postaje tek kad opališ skroz u crveno područje, dok u VW počinjem kuhati a jedva da sam pomaknuo potenciometar na crveno.

Vozim se tako da mi stoji malo prema hladnom, na sredini, cijeli dan. Neizdrživo je.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 22:04   #26332
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
15ak min mi je pola puta kad nema gužve.
@Icy webasto možda? Ili nekakav električni grijač? Klima?
Klima mi je isključena po zimi, nema mi smisla. Nije webasto, vjerojatno je neki električni grijač.

Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
E sad ja imam megane 2 1.5 dci no on također odmah kreće grijat. Razlika je vjerojatno jer imam automatsku klimu.
Iiiiinteresting. Moj Megy 2 je bio socijala oprema i ručna klima. Vjerojatno u boljoj opremi stavljaju grijač koji radi neovisno o klimi.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Meni auto pocne grijat oko Jankomira kad idem u jutro prije guzve od Folke, Drziceve. Pokaze da je zagrijan nakon 3,4 kilometra. Grijal bi on brze da imam prilike stisnut malo jace gas ali nemam bas nesto. Suzuki grije malo brze i motor i grijanje. Ima i grijane siceve i prednji grijac sajbe tak da je bolje opremljen od Megana za zimu..
Suzikiji su jako fino opremljeni za njihove cijene. Prednji grijač šajbe mora da je gušt koristiti kad je staklo zaleđeno. A i kad snijeg pada. Nice.
Staro 19.01.2017., 22:10   #26333
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Imal sam prednji i na SX4 ali on je imao samo jednu brzinu grijanja guzice i to je kurilo fest, ovaj ima low i high tak da mi je to upgrade. Odlican je auto, vozi odlicno, tisi od Megana i dosta udobniji a u Sport modu ga pojede za dorucak, na auto slicno idu i na kraju i manje trosi..

1.6 mjet II FTW

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.01.2017. u 22:20.
Staro 19.01.2017., 22:37   #26334
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Citiraj:
... Prednji grijač šajbe mora da je gušt koristiti kad je staklo zaleđeno. A i kad snijeg pada. Nice.
Prednji grijač imam i ja na svojoj krntiji, ali dao bi ga odmah za pošteno grijanje.

job security - example
Staro 19.01.2017., 22:57   #26335
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ovo mi je, ono, nevjerojatno, da ne kažem nešto drugo. Novom autu da otpadne blatobran? I još ti kakti na servisu ne priznaju garanciju? I ti to dopustiš?
Mislim svašta sam čuo al ovo...
Slažem se... Nisam čuo da novom autu otpadne blatobran, a da servis kaže da to ne spada u garanciju. Rekao bi Bubba, vrata bi im se sekirala. Skupa sa stolom, šefom i stanicom.
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2017., 22:59   #26336
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Automobili

Moderni dizeli imaju elektricne grijace za kabinu. Inace bi vlasnici umrli od hladnoce u njima jer ih vecina koristi do posla na malim relacijama
Staro 19.01.2017., 23:01   #26337
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
moj dizlo se ugrije za 3 minute točno od kad ga upalim ujutro
Staro 19.01.2017., 23:05   #26338
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ajde, budite hepi sto vam je posao blizo....sto bi da morate 4 sata putovati amo tamo po autoputu na posao svaki dan? Tako moj frend u australiji, a posao mu je da mora opet na autocestu kad dodje na posao....veli da je jednom skoro sam sebe sreo na autoputu...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2017., 02:22   #26339
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Imal sam prednji i na SX4 ali on je imao samo jednu brzinu grijanja guzice i to je kurilo fest, ovaj ima low i high tak da mi je to upgrade. Odlican je auto, vozi odlicno, tisi od Megana i dosta udobniji a u Sport modu ga pojede za dorucak, na auto slicno idu i na kraju i manje trosi..

1.6 mjet II FTW

Yup, u Suzukijima je super igra kad suputniku upalis grijac. U Swiftu se nista ne desava minutu, ali onda u par sekundi usija cijelo sjedalo i sprzi ti muda.

Kakva će tek sljedeća generacija biti kad je ova već u većini stvari duplo bolja od prošlog modela...

Citiraj:
Prednji grijač imam i ja na svojoj krntiji, ali dao bi ga odmah za pošteno grijanje.
Wait, wait. Ja govorim o onom elektricnom grijacu stakla slicnom kakav je na zadnjoj sajbi. Znaci nikakvo puhanje. Jel to to?
Staro 20.01.2017., 07:41   #26340
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Taj Fiatov 1.6 mjet je bolji motor od "bivšeg"1.9 mjeta, više momenta, ljepše radi.
Većina dizla ima električni grijač u kabini, nekih 800W snage je, grije čisto u redu dok se motor ne ugrije.
1.6 tdi isto se relativno brzo ugrije
lowrider je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno