|
![]() |
#26252 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#26254 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26259 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#26260 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Da obična guma dođe do asfalta može do preksutra "šlajfati" ![]() Mene jučer (ko pješaka) skoro krkan udaril na parkingu jer je balavac odlučil pun gas oderati po neočišćenome, valdja da impresionira balavice, jer je pored srednja škola, kad je vidjel da se nemam kud maknuti je bila panika po kočnici. Naravno kad sam prošal pored auta, je dalje bilo pun gas, normalno, kotači vrte na mjestu, auto se ne miče. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26261 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Na Thalia-i iz '01 (far sa lecama?) mi pregorila zarulja (HB3). Far nije vise cist nego je mutan. Leca nemam pojma u kakvom je stanju. Dal da stavljam neke skuplje zarulje NBU ili slicno il da idem na neke vulgaris zbog stanja fara i nepoznatog stanja lece? Negdje sam citao da na njuskalu lik prodaje original NBU al zaboravio di i kak se zove. Jel netko cuo za to? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 18.01.2017. u 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26263 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako je plastika fara žuta, možeš ručno ispolirati u 15min da bude kao nov. Razlika je veća optički nego funkcionalno, pogotovo kad staviš novu žarulju teško ćeš vidjeti razliku. NBU, misliš na night breaker od osrama? Jučer sam baš stavio te žarulje (h4 doduše) jer mi je lijeva pregorila, razlika je velika, pogotovo kad prešaltam na duga. Fotka s normalnim svjetlom, na najniže usmjerenom snopu: ![]() Naravno, potom je odmah zamijenjena i desna. Puno auta ovdje u zadnjih par dana kako su temperature pale voze s pregorenom jednom žaruljom u jednom od farova, a puno ih ima različite žarulje. Trošak je to, jedna NBU košta 10-15€. Ak mene pitaš, na takvim artiklima koji nisu preskupi, isplati se uvijek uzeti premium jer za cijenu dvije kutije pljuga dobiješ bolje lampe i time se bar osjećaš sigurnije.
![]() |
#26264 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Usput, kod njega možeš dogovoriti poliranje i zaštitu postojećih farova no to ne radi on već neki njegov frend koji dođe kod njega kad se dogovorite. *** EDIT: Nevezano za svjetla malo zabavne ekipe ![]() https://www.youtube.com/watch?v=gTaxNcLZau4 Zadnje izmijenjeno od: bertone. 18.01.2017. u 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26265 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
@Destro Je mislim na njih. Ima na njuskalo komplet za 170kn @Bertone Ne bi sad bas ulago hrpu para u njega jer ce ici uskoro na prodaju. Tehnicki prolazi uredno, tak da mislim da farovi nisu losi. Sam me zanima dal se isplati dat 170kn za bolje zarulje ![]() 90% se vozim po Zagrebu, rijetko kada idem van grada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26266 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Max, evo posta što bertone spominje http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=21740 Ako su farovi zmazani izvana, što nije ona fora sa zubnom pastom da se to može sam skinuti i podosta popraviti ? Vezano uz žarulje. Kolegi smo stavili H1 od Helle, 17kn komad i vidi se da nisu svjetlile jačinom kao stara žarulja. Ako ti žarulje na Renou ne krepavaju na mjesečnoj bazi, onda se isplati staviti skuplje žarulje na ispravne farove. A ovo si spoliraj sam, pa će biti bolje svakako.
![]() |
#26267 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Saznao sam da brat kolegice i frendice radi u autokući koja prodaje aute ulgavnom s leasinga i imaju malo veće cijene ali sve aute daju na provjeru na servis po izboru..imaju servisnu..kupljeni u HR. E sad. Meni se sviđa jedan auto iz 2013. cijena mi je ok, nema više od 80 tkm, bio je na leasingu u firmi u HR. Ja ću ga isprobat i pogledat a poslat ću ga i u servis na provjeru. Nije regan ali nema prenosa. Kaj mislite? Jel se isplati ići na to jel ipak je brat od kolegice i onak su dobrostojeći, nije mu svaka kuna bitna a ona je ok pa valjda onda i on? Auto ima i tvorničku garanciju još 2 i pol godine (valjda samo motor)...benzinac je.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26269 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26271 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Uvijek takva vozila biram ispred privatnih, "prvi vlasnik, vozila žena, redovno servisiran"...
![]() |
![]() |
#26273 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Žalosno i jadno, pokazuje kako smo jadni kad nam se nešto da, umjesto da to čuvamo svima,ali dobro. Ja srećom imam auto od provjerenog vlasnika i susjeda, pa sam dobro prošao, ali neki su se zaletili dobili takve službene pa sad muku muče.
![]() |
![]() |
#26274 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26275 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26276 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
S druge strane, obzirom da su servisi besplatni, gume, gorivo i sve ostalo - to su u prosjeku daleko najbolje održavana vozila. A naći "privatnjaka" i u startu misliti kako "nije gažen" - hmmmmm.... o ostalom da ne govorim.
![]() |
![]() |
#26277 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Radim za jednu CarShare kompaniju i to što ljudi rade i kako voze te aute je sve samo ne normalno. Razumijem da će se ljudi povest za činjenicom da se ta vozila redovno održavaju. No nemaš lijeka za hladni start, gaženje hladnog motora i getribe i rasturanje ovjesa.
![]() |
![]() |
#26278 |
Registered User
|
@Old Iggy Kao sto rekoh medalja uvijek ima dvije strane...ja ih znam jako puno koje boli briga za sluzbeni auto,stovise nikada ne porvjeravaju razinu ulja.Evo ja sam nedavno prodao svoj privatni auto koji je bio 2007 godiste i imao je urednu servisnu knjizicu sa 90 000 kilometara i bio sam prvi vlasnik.Kupio ga je serviser u u ovlastenom servisu marke koje je bilo vozilo. Kada je vidio auto nije mogao vjerovati kako je auto ocuvan.Osobno bih gledao naci takav auto,a ove od firmi bih zaobilazio u sirokom luku ako kupujem auto na duze vrijeme.Znam da se mnogi nece sloziti samnom ali ja tako razmisljam.Zapravo ja nisam nikada kupio polovni auto jer si mogu dopusitit kupnju novog vozila. Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#26279 |
Registered User
|
@Wolverine Evo sve si rekao,nema se sto dodati i u potpunosti se slazem sa tobom.Jos kada vidim kako amerikanci uzmu auto sa rucnim mjenjacem dodje mi da placem. Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|