|
|||||||||||
|
|
#23011 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
|
|
|
|
#23012 | |
|
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kupi onda jeftini auto kojeg možeš voziti a da se ne strgaš, tipa clio 1.5 dci i kojeg ti neće biti žao nabiti kilometražu. Kaj, kupiš pilu za 12 000€ sa 150 000km recimo, koliko će vrijediti na 350 000km? ![]() Ako nisi neka mrcina, kupi manji auto sa 6 brzina pa da ga brzo amortiziraš. |
|
|
|
|
|
|
#23013 | |
|
džabalebaroš
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Trajni i zahvalni za plin. |
|
|
|
|
|
|
#23017 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23018 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Čitam šta pišete o ovim gumama. ja sam na Astri isti slučaj imao, i vulkanizer mi je to bio pokrpao i vozio sam bio još dosta dugo na toj gumi,uvijek manje više pun gas i nikad nikakvih problema. Guma je bila 225/35/18 dosta nategnuta na felgi i nije bilo stvarno ni trzanja nit je vukao volan ikamo. Nego,dosta povoljno sam dobio Hyundai Accent, 1.3 MPI. 155000 km. Prvi vlasnik. Stanje 8/10. Koliko cca može vrijediti? 2000. godište je. Kupio sam novu bateriju. Ne treba mi i četvrti auto al stvarno je auto uredan i malo troši pa si razmišljam. Ako promjenim zupčasti i sve šta ide na velikom servisu ću ga prije prodat? |
|
|
|
|
|
#23019 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Potpis. Imao Clia 2 dci i to onaj najslabiji od 65 konja pa mi bilo ljepše voziti njega nego sada benzinca od 90 konja. U principu turbina je "kriva" za sve... |
|
|
|
|
|
#23020 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#23022 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ivan, Volvo slabo drzi cijenu. Vidio sam nekoliko dizla kaj pustaju gorivo, ulje, sve neke sitnice koje se nedaju kupit nego se mora kupit u kompletu za brdo para. Poznanik ih je vec dosta popravljal, ugl. dvolitrenci. Vidim ih dosta i crknutih uz autoput, pogotovo kad pogledam kolko ostalih crknutih vidim uz cestu, pogotovo sad po ljeti. Vidio sam vec nekoliko tesli kaj se pune na Velesajmu i nije mi vise bas neka pojava. Na autoputu sam ih vidio isto par i ni jedan nije isal iznad 120.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.08.2016. u 00:21. |
|
|
|
|
|
#23023 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Stvar dogovora s kupcem, ali obično je to bolje ostavit za pregovore oko spuštanja cijene. Kad ljudima kažeš da ćeš spustit cijenu 1500 kn veselije te gledaju nego da si uložio 3000 kn u auto. |
|
|
|
|
|
|
#23024 | |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#23025 |
|
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja sjedio u Tesli S 85 i Aventadoru SV. Nažalost nije me provozao lik u Tesli jer je prije mene neki mladi par. Al je opalio koju sliku unutra i to je to. Al kaže da je odličan, ide super. Ja prvo šta sam primjetio unutra materijale da su daleko ispod njemačke razine. A i naprijed hvatište haube/gepeka je hrđavo. A za Lambo nemam kaj reć...borbeni avion, glasan, teže se ulazi, al je sve super. Još samo da se provozat u tom pošteno...Još se vlasnik čini ok čovjek, upali auto na nagibu u N modu i dopušta ulazak. Neki lik mu skoro s*ebo ručicu za brisače, tolki je bio da je jedva ušao i da je 4 put zapeo za ručicu dok se namjestio u sic, brisači rade na max brzini po suhom staklu. Vlasnik se smješka samo...al mu nije bilo drago baš.
|
|
|
#23027 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ja sam se vozio u Tesli P90D Ludacris modelu. Ubrzanje je stvarno luđački,kao na rollercoasteru. Opreme sto pozelis,a touchscreen je super. Uglavnom super udobar i brz auto. Samo da je jedno 100 000 eura jeftiniji Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#23028 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Vozio sam P80 i P90D, nije neudoban. Udobniji je od bmw-a s rft gumama. Ide strasno do 120, poslije toga P80 bas i nije tako brz. Ali kako doseg pada kad ga tjeras, to mi nije simpaticno. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#23029 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
175/65 r14. Najjeftinije kaj ide. Conti TS850 su oko 430kn, felga oko 220, a senzori 400. Senzore ti salon gdje kupuješ može prešaltati za prvu silu, uštediš odmah 1600kn. Kasnije kad se stabiliziraš financijski lako uzmeš druge da imaš na svakim gumama posebne. |
|
|
|
|
|
|
#23030 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Tesla mi je impresivan dok takva mrcina bešumno klizi po cesti. Kao ga ganjaš, pada domet, al imaš auto od 500+ konja u čiji "rezervoar" stane 85-90kn "goriva" u dnevnoj tarifi, ili duplo manje u noćnoj tarifi, a još k tome trenutno besplatno točiš |
|
|
|
|
|
#23032 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() WTF?! Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
|
|
|
|
#23033 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nagledao sam ih se brdo po Sloveniji. Kod nas iz nekog razloga nemaš ni njega ni Zoe. Gore kreću od 6500€ i registrira se kao quad. Gledao sam baš malo, 80 km doseg i 3 sata punjenja. Idealno za na otok umjesto bicikla ![]()
|
|
|
#23034 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Lepi je, nije više ženskast kao stari TT. Izgleda kao mini R8. Jadne ptice. ![]() Evo za sve Hondaše. Kad motor radi, čuje se neko šuštanje, kod revvanja se čuje zvuk prisilnog protoka zraka. ![]() ![]() ![]() ![]() Nekaj kaj se rijetko viđa. Samo me zbunjuju neke stvari. Naprijed ralliart, iza (fejk?) Akrapovič vrhovi auspuha i onda ove tjuner wannabe felge. ![]() A kaj se tiče Twizija... Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 04.08.2016. u 15:30. |
|
|
|
|
|
#23035 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovaj twizy mora da je ludnica na moru. Iako mora da je došel na prikolici. Zna neko kak slovenci imaju godišnji tehnički i regu takvih vozila? Ne djeluje mi isplativo svake godine na regu u NM... Ak nije tajna, di je slikano? |
|
|
|
|
|
#23038 | |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()