|
|||||||||||
|
|
#22771 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Sat je vezan za body comp, ali bi se preko dijagnostike trebalo to složiti. Na Puntu 2005.g (Bosch ecu) kad sam mjesto "socijalnih "vura stavio one sa putnim računalom, blinkali su prijeđeni km, ali preko dijagnostike sam napravio proxy alignement i stvar riješena, u biti sam samo u meniju dijagnostike stavio nove vure na popis prijavljenih uređaja |
|
|
|
|
|
#22772 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kolko je minimalno para potrebno odvojiti da imaš recimo ok zvuk u autu, ništ pretjerano? Znači nikakva pojačala, kerefeke, čisto cd/usb/bluetooth uređaj sa dva prednja zvučnika... Imam Seat Cordobu sa tvorničkim zvučnicima i nekim Sony jeftinim autoradiom i to je blago rečeno šit. |
|
|
|
|
|
#22773 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima kakva dobra aplikacija za android koja upozorava na ove kamere koje su nasrali uz cestu? Vidio sam da Garmin navigacija ima neki update sa svim kamerama, ali pošto nemam Garmin navigaciju... Vidim da Waze aplikacija ima te kamere, ali neznam jel ima sve i kolko je to precizno. |
|
|
|
|
|
#22774 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#22775 |
|
Premium
|
Ma gle ja mjesečno napravim 500-600 km(zapravo i manje jer i gospođa ga vozi) tako da mi se ne isplati, ne tražim puno nego jednostavno samo da mogu malo poglasniti, a da ne krči sve i da mi ne probijaju pri tom zvučnici. Sad kad sam išao do mora me toliko naživcirao tako da ga nisam ni palio, tj. ugasio sam ga putem .Kontam neke trosistemce samo me zanima koliko da gledam osjetljivost u db da bude. |
|
|
|
|
|
#22777 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ja sam ih stavio naprijed u vrata u Astru G svojevremeno i ozada su ostali standardni original. Odlicni zvucnici za razumnu cjenu. I dan danas sviraju lijepo. |
|
|
|
|
|
|
#22782 |
|
Premium
|
Vozio sam BMW 320d EfficientDynamics znaci ona slabija varijanta mislim 160 KS i ostao sam vrlo ugodno iznenadjen. Tako da moguce da ce i ovaj naoko slabasan 318 ici sasma pristojno. Ali neznam od kuda ta bolesna cjena...sta si nabacao od opreme da se popelo na tu cjenu?? |
|
|
|
|
|
#22783 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ma muzika/zvucnici je totalno stvar ukusa, pa dozvoljavam polemiku, sto meni lijepo svira nemora svakom biti lijepo ![]() Al recimo prije tih Hertza sam imao Magnat Stratos seriju i mogu reci da su stratosi malo cisci bili ali ne puno |
|
|
|
|
|
|
#22784 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Muzika u autu je totalno stvar ukusa. Ja sam se pribojavao da će mi biti 6 zvučnika u Fiesti preslabo, loše, jadno, bla bla.. I baš sam se ugodno iznenadio, nema baz ko prije s wooferom, ali definitivno je zvuk čišći, pogotovo kad se pojača, naspram prijašnjih 4 aftermarket, sa wooferom u gepeku. |
|
|
|
|
|
#22786 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#22787 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Renault je jedan od najboljih proizvodjaca benzinskih motora u svijetu. Osim sto je drugi najveci proizvodjac automobila u europi nakon VW, njihovi benzinci su u vrhu kvalitete, tak da to nije fail vec suprotno, dobra strateska odluka. |
|
|
|
|
|
#22788 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Automobili
Brisi Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 23.07.2016. u 15:49. |
|
|
|
|
|
#22789 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Iako, iskreno, ne znam odakle ovaj podatak o njihovim benzincima. |
|
|
|
|
|
|
#22790 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
Citiraj:
![]() Sent from my D6603 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#22791 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#22793 |
|
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
neznam jeste li znali za ovo ali sada na njihovoj stranici mozete doc do svih djelova koji vas zanimaju po sifri. vrlo korisno i dobro dode http://autokreso.rezervnidijelovi.info/Search |
|
|
|
|
|
#22794 | |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
a danas otišao busom na posao i poslao starog da obavlja borbe s vjetrenjačama. Treba koji put i sjest na bus da se prisjetim zašto tolke pare lupam u tu staru kantu . |
|
|
|
|
|
|
#22795 | |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
To ti je glavni razlog 2003-today OM646 2.1 L 2004-today OM640 2.0 L 2008-today OM651 2.1 L 1.8 L 2016-today OM654 2.0 L https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...s-Benz_engines |
|
|
|
|
|
|
#22796 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Salu na stranu, to je odlican motor, veoma dokazan, svi problemi koji su postojali su davno rijeseni, prije 10 godina. Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#22797 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa svakak je plus jer merđo nije imao sreće s malim dizelašima , i lakše im je uzet provjeren motor koji je 15 godina na tržištu bez problema nego bacat milijune i milijarde na razvoj novog motora+rješavanje problema koje takvo što donosi. Nisu retardi da nisu odvagnuli jel bolje imat par butthurt potencijalnih kupaca jer to nije "mercedes" ili izgubit tolku lovu. Da ne spominjemo njihovu klijentelu koja je takva da ti mali auti (a/b klasa) s dizelom malog obujma(do 1600ccm) donose neki mizeran postotak ukupne prodaje. |
|
|
|
![]() |
|
|