|
![]() |
#22772 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22773 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() lijepio sam neke druge stvari, ali ako lijee i spojlere od auta s njom....mislim da i tablice treba držat https://www.youtube.com/results?search_query=3m+vhb |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22774 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22775 |
FC Bayern <3
|
Najžalosnije mi je kaj taj X6 nije vidio niš drugo osim Zagreba ![]() Ko da si ja kupim John Deere traktor, s kojim se vozim cestom u VŽ na posao. Waste of money.. Ne vidim smisao "Super Ugly Vehicle-a" ako ga voziš gradom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22777 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=f8-NNEK1kGo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22778 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
http://www.mojaradionica.com/Slike/d...ra_i_vrata.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22779 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22781 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Ovak Danas je majka ![]() Ili je ovo jedina alternativa? http://www.ebay.com/itm/252098862881...%3AMEBIDX%3AIT I ako je.. pošto je ovo iz amerike dal bi to trebalo pasat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22782 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#22783 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam ljubitelj bavaraca i dapace vozim vec godinama jednog ali taj X6 mi je jedna od najvecih gluposti na cesti. Ma cjela X serija je sra*** Radije bi vozio seriju 2 ![]() Nego jedno pitanje za Alfiste. Planiram zeni zamjenit staru astru pa pojavila se jedna zanimljiva opcija Alfa Giulieta 1.6 JTD. 3 godine stara 48000 km, autic sasvim pristojno izgleda. Ima li tko kakva iskustva i savjet? Auto bi vozila zena uglavnom grad i povremeno autocesta. Znaci performanse mi nisu tu toliko bitne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22784 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Kažu da svaka ima neki kod i vezana je za ECU prema tom kodu. Opcija je kupit novu nekorištenu (2700kn XD) ili promijenit ECU, tablu, bravu i možda još nešto od istog auta. Uglavnom, katastrofa... Meni inače ne rade 3 lampice one što osvjetljavaju pozadinu i displej koji prikazuje prijeđene kilometre. I nije problem u kontaktu ili takvim stvarima, već sam ja nešto čačkao i smrdao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22785 |
Premium
|
Kako ti u profilu stoji SL-ZG, imaš u ovoj temi xy stranica ranije gdje sam tražio preporuku majstora za xenone pa imaš njegov telefon... lik je stvarno ok i ništa te ne košta da ga nazoveš i pitaš za savjet/mišljenje jer se bavi strujom na autima (kad sam bio na popravku/zamijeni xenona, došao mu je lik s par godina starim pasatom kojem su sjeb*** instalaciju priključaka na 2DIN audio sistemu/navigaciji/čemu već pa je našao kvar i popravio ga za pola sata,... na kraju, možda i dogovoriš popravak svoje instrument table ili zamjenu kod njega ili ti samo može srediti ECU... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22787 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Sat je vezan za body comp, ali bi se preko dijagnostike trebalo to složiti. Na Puntu 2005.g (Bosch ecu) kad sam mjesto "socijalnih "vura stavio one sa putnim računalom, blinkali su prijeđeni km, ali preko dijagnostike sam napravio proxy alignement i stvar riješena, u biti sam samo u meniju dijagnostike stavio nove vure na popis prijavljenih uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#22788 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kolko je minimalno para potrebno odvojiti da imaš recimo ok zvuk u autu, ništ pretjerano? Znači nikakva pojačala, kerefeke, čisto cd/usb/bluetooth uređaj sa dva prednja zvučnika... Imam Seat Cordobu sa tvorničkim zvučnicima i nekim Sony jeftinim autoradiom i to je blago rečeno šit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22789 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima kakva dobra aplikacija za android koja upozorava na ove kamere koje su nasrali uz cestu? Vidio sam da Garmin navigacija ima neki update sa svim kamerama, ali pošto nemam Garmin navigaciju... Vidim da Waze aplikacija ima te kamere, ali neznam jel ima sve i kolko je to precizno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22790 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22791 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma gle ja mjesečno napravim 500-600 km(zapravo i manje jer i gospođa ga vozi) tako da mi se ne isplati, ne tražim puno nego jednostavno samo da mogu malo poglasniti, a da ne krči sve i da mi ne probijaju pri tom zvučnici. Sad kad sam išao do mora me toliko naživcirao tako da ga nisam ni palio, tj. ugasio sam ga putem ![]() Kontam neke trosistemce samo me zanima koliko da gledam osjetljivost u db da bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22793 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam ih stavio naprijed u vrata u Astru G svojevremeno i ozada su ostali standardni original. Odlicni zvucnici za razumnu cjenu. I dan danas sviraju lijepo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22798 |
Premium
|
Vozio sam BMW 320d EfficientDynamics znaci ona slabija varijanta mislim 160 KS i ostao sam vrlo ugodno iznenadjen. Tako da moguce da ce i ovaj naoko slabasan 318 ici sasma pristojno. Ali neznam od kuda ta bolesna cjena...sta si nabacao od opreme da se popelo na tu cjenu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22799 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma muzika/zvucnici je totalno stvar ukusa, pa dozvoljavam polemiku, sto meni lijepo svira nemora svakom biti lijepo ![]() Al recimo prije tih Hertza sam imao Magnat Stratos seriju i mogu reci da su stratosi malo cisci bili ali ne puno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22800 |
FC Bayern <3
|
Muzika u autu je totalno stvar ukusa. Ja sam se pribojavao da će mi biti 6 zvučnika u Fiesti preslabo, loše, jadno, bla bla.. I baš sam se ugodno iznenadio, nema baz ko prije s wooferom, ali definitivno je zvuk čišći, pogotovo kad se pojača, naspram prijašnjih 4 aftermarket, sa wooferom u gepeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|